• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

91/3'ler bizde buraya toplaşalım =)

çok iyi anlıyorum canım valla bi de evdeyim ya bana zaman hiç geçmiyor :14: ama biliyorum birgün bitecek 400 gün nasıl geçtiyse bunlar da geçecek diyip içimi ferah tutmaya çalışıyorum :14:

çok iyi anlıyorum canım valla bi de evdeyim ya bana zaman hiç geçmiyor :14: ama biliyorum birgün bitecek 400 gün nasıl geçtiyse bunlar da geçecek diyip içimi ferah tutmaya çalışıyorum :14:

Yapacak başka bişey yok canım,
Sağlık olsun bitiyo işte :)

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

"... 04 AĞRI ..."
" Aslı'ya kavuşmak için Kerem seni aştı Ağrı Dağı"
selam olsun sana dağların yücesi...

$04 AGRI.jpg

BuGun aŞkIMıN AsKeRlİk YaPtIğI YeRdeYiZ Az kAlDı sEVgİliM

ŞAFAK : 04

Kış geldi sende gel sevgilim, ellerim üşür sen olmayınca. :'(

günaydın kızlar hergün şafak atıp kaçıyorsunuz heee nerdesiniz bakam :19:
şafak:14-BOLU... onlular bitiyoooooor :52:

Şekerimmm sevdiceğim bugün son çarşısına çıktı onunla konuşuyodum allahımm şafak 3 :D

Nasılsın napıyosun bakalım zeynepcim. Sınav yerleri açıklanmış baktınmı? ben aksarayda giriyorum, burak'ta vefa'da :D
İkimizde aynı bölgede :D

Sen nerde gircen ?

ben de kadıköy moda da gireceğim baktım canım. inş. kazanırız ya ne diyim :31: oo son çarşılar valla 3 ya :52: haftasonu hemen geçer zaten. bu haftasonu emrelerin çarşıları iptal albay gelecekmiş çalışacaklarmış :14:

ben de kadıköy moda da gireceğim baktım canım. inş. kazanırız ya ne diyim :31: oo son çarşılar valla 3 ya :52: haftasonu hemen geçer zaten. bu haftasonu emrelerin çarşıları iptal albay gelecekmiş çalışacaklarmış :14:

Benimki 1 haftadır yatıyo canım, sabahları 9 da 10 da uyanmalar falan..
Sizinkide 1 hafta kalınca öyle olacak demekki :)

yok canım ya emre gelene kadar çalışacakmış onların orda az kişi olduğu için salmıyorlarmış. çıkmadan önce çarşı bile vermiyorlar. neyse az kaldı zaten o yüzden takmıyorum. şurda kalmış 14 günümüz kimse canımı sıkamaz :27:

yok canım ya emre gelene kadar çalışacakmış onların orda az kişi olduğu için salmıyorlarmış. çıkmadan önce çarşı bile vermiyorlar. neyse az kaldı zaten o yüzden takmıyorum. şurda kalmış 14 günümüz kimse canımı sıkamaz :27:

Yaa herhalde canım ne sıkıcan canınıııı, 14 gün sonra bütün çarşılar sizinnn :D

"... 02 ADIYAMAN ..."
Yolu yaman… yolu duman, Adıyaman’a selam olsun…

$02 ADIYAMAN.jpg

Son düzenleme:
Kızlaaaaaaaaaaaarrrrrr canım tertolarım benim sevdiceğim geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :D
Bana sürpriz yaptııııııııııııııııı, allaha çok şükür.

Şuanda beraberiz :D

Ayrıntılar daha sonra :D

ayyyyyyyyy esracım gözün aydın :52::52::52: çok sevindim tatlım darısı başımıza :52:
şafak:12-BİNGÖL.. biz de dün biraz tartıştık :31: aramız limoni.

Back