• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

91/3'ler bizde buraya toplaşalım =)

selam kızlar ne yapıyorsunuz bakalım bugün de bitiyor. yarın onlu rakamlara giriyoruz allahın izniyle :52:
emre de biletini almış :17: 11:30 da binecek allahın izniyle :52: yetişiyorum böylece :52: sınavım 11:30 da bitiyor tam :52: bakalım ayyyyy çok az kaldı kızlar :52:

hadi gözün aydın canım benim bak gördünmüü bide üzülüyodunnn :1:

ayy iwrancım bende sıkıldım öle takılıyorum. ne yapıyorsun nasıl gidiyor :16: sen de geri sayıyorsun iyisin hadi :27:
evet yaaa üzülmüştüm ama yine kısmet sanırım hadi bakalım hayırlısı olsun inş karşılayabilirim

Son düzenleme:
ayy iwrancım bende sıkıldım öle takılıyorum. ne yapıyorsun nasıl gidiyor :16: sen de geri sayıyorsun iyisin hadi :27:

iyi çok şükür herşey yolunda kız valla okadar heyecanlıyımki anlayacaksın geriden sayınca eminim esrada benim gibidir bugunde bitti 8 gün sonra herşey yeniden başlayacak resmen :52::52:

kız karşılarsınn inş hediye filan aldınmı emrene hoşgeldin hediyesi ?

Son düzenleme:
valla sizi görünce heyecanlanıyorum. siz gidince ortam bize kalacak zaten :27:
tam onu düşünüyordum iwrancım biliyor musun ? hatta sana soracaktım öle bişey aldınız mı düşünüyor musunuz diye ?
şuan da almadım ama alsam mı aklımda da bişe yok ama :44:

valla sizi görünce heyecanlanıyorum. siz gidince ortam bize kalacak zaten :27:
tam onu düşünüyordum iwrancım biliyor musun ? hatta sana soracaktım öle bişey aldınız mı düşünüyor musunuz diye ?
şuan da almadım ama alsam mı aklımda da bişe yok ama :44:

biz gitmeyiz yine buraya ugramadan olmaz yaaa almak mantıklı bence ben cok yanlış bişey yaptım o gelmeden almıstım bi kaç bişey ama ayrılınca çok kızmıstım hepsini kardeşime verdimm sen hiçbişey almadınmı ben artık gelince begendiği bişey olursa almayı düşünüyorum :44:

ben çok şey aldım da hepsini gönderdim :16: ama bilmiyorum birşey alabilirim geçen geldiğinde bana bileklik almıştı şaşırmıştım bu sefer de ben şaşırtabilirim :52:

günaydın teskereci yarenler :27: şafak:19-ÇORUM.. inanmıyorum yaaa onlulara adım atmış bulunuyoruz. onlular da bitecek bitmeye mahkum !!! :52:
şimdi izninizle su böreği yapmaya gidorum :52:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

"... 08 ARTVİN ..."
Dik vadili uzun yamaçların şehri, yemyeşil Artvin’e selam olsun…

$08 ARTVİN.jpg

valla biz bile heyecanlanıyoruz senin için esracım :52: valla 9 bakam valla 9 :52: allah biran önce kavuştursun hepimizi :16:
emre de bugün biletini alacaktı daha konuşmadık bakalım almış mı :27:

Zeynepcim çok az kaldı sende bugünleri yaşayacaksın öyle heyecanlıki anlatamam. Bak biletide almış, oohh daha neolsun :D

Esracım maşallah canım ya vallahi duygulandım yazını okuyunca kıyamam 9 ay uzun bi süre ama artık bitiyor hasret kavuşuyorsunuz :16:
Güzel bi düğünle taçlandırırsınız kavuşmanızı :21:

Şekerimmm, hoşgeldin.
Çok teşekkür ederim, beni çok iyi anlarsın sen. Öyle güzel bir duyguymuşki.. Kavuşmak kavuşmak ve kavuşmak aklımda başka hiçbirşey yok :)

vee geldik..
Adaşımın Memleketine..

Adaşımın Memleketi
''CAN'' ErzinCAN'a Candan Selam Olsun
:)
Yola Devamm Olsun ..

:72::72::72:

Eki Görüntüle 544885

Adaşımmm hoşgeldiniz 24 ayar memleketime ve gülegüleeeeeee, sağlıcakla mutlulukla gidin Elazığ'a :)

iyi akşamlar kız napıosunuz canım sıkıldı bi bakayım dedim​

Hoşgeldin şekerim :)

Yaaaa siz ne hediye alacaksınııızzz benim aklıma hiçbişey gelmiyooooooooo :D
Bide ben hep aldım aldım yolladımmmm.

Aaayyy düşüneyim birazzz.
Çok az vaktim kaldı.

Kızlar hediyemi alacaksınızz
bende hep yolladım..
ben belki bişey almam zaten beni görecek daha ne hediyesi olsun :)
aralık 27 dogum günü o zaman güzel bi hediye almayı planlıyorum ben :)

ayy kızlar ben de bilmiyorum ne alacağımı almalı mıyım ona da karar vermiş değilim. ben genelde birşey almadan önce aklımda bişe olur. bu sefer pek bişe yok.
toptan bi heyecan var artık topiğimizde :52: evet biletimizi de aldık bakı bakıp hayal kuruyoruz aynı gün sınav olması benim için kötü oldu :14: ama artık kısmet belki uğur getirir bana :17:

anlaşılan bizim kızlar hediye düşünmemişler gelince almak en iyisi bence
kız zeynep sen hala üzülüormusun annemmm sınav günü geliyor ama saatler çakışmıyorki daha neye söyleniosun
az kaldı esracım sende 20lerden kurtulursun inş sende geri sayıma bi an önce gelirsinnn
tertommmm esraaburak siz çok güzel bi çiftsinizz size bayıldımmmmm valla sölemeden edemyecegimmmm :52::52::52::52:
hepinizi seviyorummmm​

:72::72::72: ŞAFAK : 8 :72::72::72:

(ÇOK ÖZLEDİM YA)

:69::69::69::69: Aşk Kasımda Değil Sevdiğinin Gözlerinde Başkadır... :69::69::69::69:

anlaşılan bizim kızlar hediye düşünmemişler gelince almak en iyisi bence
kız zeynep sen hala üzülüormusun annemmm sınav günü geliyor ama saatler çakışmıyorki daha neye söyleniosun
az kaldı esracım sende 20lerden kurtulursun inş sende geri sayıma bi an önce gelirsinnn
tertommmm esraaburak siz çok güzel bi çiftsinizz size bayıldımmmmm valla sölemeden edemyecegimmmm :52::52::52::52:
hepinizi seviyorummmm​

Aaayyy utandım kız, nerden çıktı şimdi bu :)

Çok çok teşekkür ederiz vallahi kuzum. Ama o senin yüreğinin güzelliği..

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Son düzenleme:
Kızlar Herkesee Günaydınlar Efendim :)
Bugün Haftanın İlk Günü..
Bugün Pazartesi Yeni Bir Haftaya Daha Başlıyoruz..
Çaaabucak Bittsinn Perşembeye Gelelim doğum Günüme :)

Sonra da Yarim Gelsinnn :)

Kızlar bende Bir An Önce 20'lerden Kurtulmak İstiyorummm :64:

Enerjikim Epey :)
Sizi Seviyorum :54:

.

"... 07 ANTALYA ..."
Atatürk der ki “Hiç şüphesiz ki Antalya Dünya’nın en güzel yeridir…”
Selam olsun bu güzelliğe…

$07 ANTALYA.jpg

Back