Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
esracım biz o kadar heyecanlanamadık görelim bi 3-5 leri o zaman heyecan yaparızbu haftasonu bizde alacağız emrenin biletini kısmetse
ayy esracım sorma 1 gün süprüsü oldu bize ama sanki 1 ay sevinci gibi yaşıyorum resmen![]()
çalışasım yok ama evde de sıkılıyorum
kısmet artık bakalım.
oh oh kızler bensiz ne sohbeti yapıyosunuzzz :)
adaşım çok güzelmiş :)
kızlar iş evde oturmak falan demişsinizz ben evde oturmayı tercih ederiiiimmm :)
heleki evlendikten sonra :)
.
Bende öyle istiyorum adaşım :) Evlendikten sonra değilde... Hamile kaldıktan sonra kısmetse, heleki çocuk olduktan sonra sırf onunla ilgilenmek istiyorum, Allahın izniyle...
:)
ben çalışmak istiyorum uzun süreli kendimi bu durumda düşünemiyorum psikolojim bozulur sanırımev işi yapmayı hiç sevmiyorum zaten o yüzden kaçıyorum evden
![]()
günaydın kızlar nabersiniz bakalım şafak:21-DİYARBAKIR.. yirmiler de bitiyor allaha şükür gelsin onlar
esracım sen naptın yaaaaaaaaaa 10 dan geriye migeçmez herhalde senin için
bizim de 24 ünde çıkıyordu emre ben onu havaalanından alacaktım güya dün akşam yatarken aklıma geldi. 24 ünde sınavım var benimhem sınava konsantre olamıcam hem emreyi alamıcam oldu mu şimdi yaaaaa:18: