• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

91/3'ler bizde buraya toplaşalım =)

Allah yolunda birbirini seven iki kuldan biri doğuda diğeri batıda olsa
Kıyamet günü Allah onları bir araya getirir ve şöyle buyurur:
İşte şu, senin Sevdiğindir...

Hz. Muhammed (S.a.v.)

Son düzenleme:
esracım biz o kadar heyecanlanamadık görelim bi 3-5 leri o zaman heyecan yaparız :52: bu haftasonu bizde alacağız emrenin biletini kısmetse :17:
ayy esracım sorma 1 gün süprüsü oldu bize ama sanki 1 ay sevinci gibi yaşıyorum resmen :27:

Valla bir an önce darısı başınıza zeynepcim :D

Buarada iş noldu bakınıyomusun.

Hayırlısı olsun canım, elbet bulursun...

Ama bide insan evde oturmaya alışınca çalışası gelmiyooooooooooooooooo :D

oh oh kızler bensiz ne sohbeti yapıyosunuzzz :)

adaşım çok güzelmiş :)

kızlar iş evde oturmak falan demişsinizz ben evde oturmayı tercih ederiiiimmm :)
heleki evlendikten sonra :)

.

ben çalışmak istiyorum uzun süreli kendimi bu durumda düşünemiyorum psikolojim bozulur sanırım :53: ev işi yapmayı hiç sevmiyorum zaten o yüzden kaçıyorum evden :52:

oh oh kızler bensiz ne sohbeti yapıyosunuzzz :)

adaşım çok güzelmiş :)

kızlar iş evde oturmak falan demişsinizz ben evde oturmayı tercih ederiiiimmm :)
heleki evlendikten sonra :)

.

Bende öyle istiyorum adaşım :) Evlendikten sonra değilde... Hamile kaldıktan sonra kısmetse, heleki çocuk olduktan sonra sırf onunla ilgilenmek istiyorum, Allahın izniyle...
:)

Bende öyle istiyorum adaşım :) Evlendikten sonra değilde... Hamile kaldıktan sonra kısmetse, heleki çocuk olduktan sonra sırf onunla ilgilenmek istiyorum, Allahın izniyle...
:)

Bende bende bendee adasımm :) ama suan evde otursaydım cok sıkılırdım ve zaman hıııc gecmezdı herhalde :) ama evlendıkten sonra bızım evımız Emreyle.. Hıc ıcınden cıkmak ıstemem herhalde :) InsaAllah .. :)

ben çalışmak istiyorum uzun süreli kendimi bu durumda düşünemiyorum psikolojim bozulur sanırım :53: ev işi yapmayı hiç sevmiyorum zaten o yüzden kaçıyorum evden :52:

Suan bende hıc sevmıyorum ev ısı yapmayı , ama evlenınce hem aksama kadar ıstesın hem de aksam eve gelınce mecburen ev ısınıde yapmak zorundasın ben yapamam gıbı gelıyor bana :(

ben evde sıkılırım sürekli çocuklar kayınvalide falan bana göre değil. o yüzden çok saatler çalışsam bile çalışmayı tercih ederim. ayrıca maddi durumu da yabana atmamak lazım tabiki emekli olmak var kendi istediklerini kendi maaşınla alabilmek var vs. ev işlerini de emreyle haftasonu beraber yapmayı planlıyoruz inş. ben mutfağı aldım o da evi silme süpürme aldı paylaştık biz şimdiden inş. evlenince de uygulayabiliriz :27:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

"... 10 BALIKESİR ..."
Cennet Balıkesir’e selam olsun...

$10 BALIKESİR.jpg

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

günaydın kızlar nabersiniz bakalım şafak:21-DİYARBAKIR.. yirmiler de bitiyor allaha şükür gelsin onlar :52:
esracım sen naptın yaaaaaaaaaa 10 dan geriye mi :53::52: geçmez herhalde senin için :27:
bizim de 24 ünde çıkıyordu emre ben onu havaalanından alacaktım güya dün akşam yatarken aklıma geldi. 24 ünde sınavım var benim :14: hem sınava konsantre olamıcam hem emreyi alamıcam oldu mu şimdi yaaaaa:18:

ta ta ta taaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmm : 10

sabret aşkım 10 gün daha

hAyat Ikı seyın arasındaysa..

Bunlar kesınlıkle senın Kolların dır sevgılımmm

:52::52::52::52::52::52:

kızlar erdi bugun son çarsısına çıktı toplanmaya başladı yavaş yavaş o benden heyecanlı ben ondan bi görseniz konuşmalarımızı tam 13 kasım da saat 3 de uçağa binecek ve 1,5 saat sonra aynı şehirde nefes alacagız normalde bizim şafak 11 gözüküor ama ben gelecegi günü ve bugunu saymıyorummm :1::1::1:
hala inanamıyorum yaaa:34::34::34:

günaydın kızlar nabersiniz bakalım şafak:21-DİYARBAKIR.. yirmiler de bitiyor allaha şükür gelsin onlar :52:
esracım sen naptın yaaaaaaaaaa 10 dan geriye mi :53::52: geçmez herhalde senin için :27:
bizim de 24 ünde çıkıyordu emre ben onu havaalanından alacaktım güya dün akşam yatarken aklıma geldi. 24 ünde sınavım var benim :14: hem sınava konsantre olamıcam hem emreyi alamıcam oldu mu şimdi yaaaaa:18:

oy canım benim olsun ya artık önünüzde kocaman günler aylar yıllar olacak bunları düşünüpde üzme kendini emreye çok istediğini söyle sınavdan sonra görüşürsünüz sizde ayyyy

Zeynepcim valla geçmiyo gibiiiiiii :) heyecan doruklara çıkmaya başladııı :) çok heyecanlıyım çooooooooooooookkk...

Doğru söylüyosun bizim 24'ünde sınavımız var :) tabii ben sevdiceğimle beraber giricem sınava :D kafam rahat oooooooohhh...

Aaayy inşallah seninki sürpriz peşindedir, birkaç gün erken gelirde inşallah sende sınava rahat rahat girersin hem keyfinde yerinde olur :)
Bakalım nerde gircez sınavlara :) ayın 9'unda belli olacaktı.

ayy iwrancım yaa çok az kaldı valla. ben bile heyecan yaptım. umarım hayırlı olur ılıskınız ıcın :16::nazar:
biz daha yirmilerdeyiz off :31:

Back