• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

91/3'ler bizde buraya toplaşalım =)

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

"... 21 DİYARBAKIR ..."
Dört kapısı kalbine açılan kent Amed’e, Diyarbekir’e selam olsun.

$21 DİYARBAKIR.jpg

Günaydın güzel devrelerimmmm :)
İyi haftalar... Bayram, bayram tatili falan filan istemiyorum vallaha ÇABUCAK BİTSİN YETERKİ... :)

Zeynepcim kurabiyelerini neli yaptınnnnnnnnnn :) ellerine sağlıkkkk..

Herkese Günaydın Kızlar,
Bu Hafta 2 Gün İş var :119:
Çok Mutluyum, Haftanın Çar Çabuk Geçip Bitmesi Ümidiyleee :)

Bugün Emrenin Yiğeni Beyza'mızın Doğum Günü :)
Çok Güzel Kek Buketi Gönderiyoruz ona..
Birde Geçen Bayram Emrenin Annesigileee Çikolata Göndermiştim Bu Bayram Çiçek Göndereceğim :)
Şimdi Onu Beğenmeye Çalışıyorum vee Bu Akşam Arkadaşım Tuğbanın Nişanı Olacak İş Çıkışı Oraya Gideceğim Bir Ton İşler Güçlerrr Yoğunluk MaşaAllah böyle Yoğunluğa Can feda :)

Bu Arada,
İmran Çok Üzüldüm ama İnanıyorum ki Daha İyilerini Hakediyorsun..
Erdiyle Olmamasındada Vardır Bir Hayır..
Rabbim Karşına Gerçekten Kıymetini Bilecek Birini Çıkarsın..

Zeynep Senin Kurabiyelerin Fotografı Yok mu :)
MaşaAllah ne Beceriklisinn :)
Ben Kurabiye yapamıyorum :17:

Hoşgeldin adaşımmm :)
Bu yoğunluklar, telaşlar sayesinde gün senin için çabucak biterrrr...

Kolay gelsin canım :D

ayy kız kolay kurabiye zaten ama kol kuvveti istiyor biraz :52: cevizli un kurabiyesi yaptım. ben de çok becerikli değilimdir öyle tasarım falan yapamam ama elimin lezzeti vardır öyle derler. bişey yapınca hemen bitirir herkes :17::nazar: resim çekmedim, aklıma gelmedi.
oyy esracım ne yogunsun öyle. :27: ben bayramda bişi almıyorum almam mı lazım :44:

"... 20 DENİZLİ ..."
Selamın aleykim arkedeşleeeeee, bugün denizliye gelivedik.
Bi selam verip gidiveceeez gaaarii… :))))))))

$20 DENİZLİ.jpg

Günaydın canlarım :)

Nasılsınız bakalım?

Esracım nişan nasıl geçti :)

Günaydın Kızlar, 30'lardan Düşmeme Sadece 6 Gün Kaldı..
Bayramı Bi Atlattık mı Tamamdır 20'lere Adıom Atacağız Allahın İzniyle..

Dün akşam Arkadaşımın Nişanı Oldu Kızlar..
Çok Güzeldi.. :)

Darısı Başıma ya..
Dua Edin Benim İçin..

.

Günaydın canlarım :)

Nasılsınız bakalım?

Esracım nişan nasıl geçti :)

Günaydın Adaşımmm..
Çok Gzüel Geçti..
Arkadaşım Çok Güzel Oldu :) :nazar:
biraz karışık oldu, şöyle hem isteme hem söz/nişan oldu :)
hepsi bi arada :)

ilk defa böyle olayların içinde oldum..
kahveler yapıldı falan çok güzeldi..

günaydın kızlar esram bizim şehirdesin off izmir off bırak artık yarimi :27: şafak:32-ISPARTA.. bayramdan sonra 26 olcaz off çok güzel :52:
esraaaa 20 mi :53::53::53: ayy 10 lulara düşüyorsun nasıl bir şey yaaa uçuyor musun kızım çifter çifter mi düşüyorsun :52:

esracım bizim söz-nişan da aynı olmuştu. isteme kahveler çikolatalar yemekler pastalar derken hiç oturmamıştım :27: öyle böyle güzel anılar oluyor. senin de en kısa zamanda darısı başına kuzum :16:

ay çok güzel olmuş arkadaşın canım :16: en yakın kişilerin düğün nişan gibi org. yanlarında olmak çok farklı herşeyle ilgileniyorsun falan çok güzel oluyor tecrübe oluyor :27: allah tamamına erdirir inş. :nazar:

kızlar ben çok mutluyuuummmmmmmm dün gece barıstık erdiyle kaldıgımız yerden devam ediyoruz :1::1::1::1:

Binlerce kez ''vazgeçtim'' dedim ama bi kere vazgeçemedim...

kız iwran seni de dövcem haaa senin ki seni bilio die dürekli bi küs bi barış olmaz ki ??? zarar veriosunuz ilişkinize.. darılabilirsiniz ama küsmeyin. :20: abla tavsiyesi sana senden büyüktüm die hatırlıyorum :27: kızlar kpss açıklanmış 83 puan almışım emre de 87 almış hep beni geçio yaaaa :14:

ay çok güzel olmuş arkadaşın canım :16: en yakın kişilerin düğün nişan gibi org. yanlarında olmak çok farklı herşeyle ilgileniyorsun falan çok güzel oluyor tecrübe oluyor :27: allah tamamına erdirir inş. :nazar:

Evet Zeynep ve İlk Defa Yaşadım Bu Kadar Bu Olaylarla İç İçelik :)

Amin İnşaallahh :)))

Kızlar Oh be Bitiyor Dakikalar Kaldı Tatile Girmeye..
Çok yoruldum çok iyi gelecek ve geldiğimde bomba gibi 29 Olacağım
:119::119::119:

Emreminde 3 Gün Çarşısı var :119:

Uğrarım Yanınıza Yine :126:

sevgilyle kalınnn
:54:

.

Son düzenleme:
bayramın mübarek olsun şididen canım. bizimkinin 2 gün izni var. gel arada bekleriz :34::72:

Zeynepcım cok sagol.. Telefondan yorum yapamıyorum artık yapabılıyorum, ugrayacagım mutlaka..
Kpss sonuclarınız ıcınde tebrık ederım guzel sonuclar almıssınız..artık memur hanım dıyebılırız sana :) bır an once atanırsın ınsaallah..

günaydın kızlar. şafak:31-HATAY.. oo otuzlar bitiyor valla :52:
esracım emrenin puanı iyi de benim ki değil malesef. bizim bölüm çok yüksekten alıyor. belki açıktan alımlar falan artık. :14: nasip bakalım neler olacak.

Back