Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
resim falan var mı paylaştığın ? hayırlı olsun canım yaaa nişanlılar kervanına katıldın sen de. allah tamamına erdirsin en çok duyacağın soruyu sorayıkm bari evlilik ne zaman![]()
herkes sorar aynı insanlar 5-6 kez sorar ben çok sıkıldım artık ondan biraz da ben sıkayım dedimdüğün haberlerini de duyarız inş. canım. çok uzatmayın he
![]()
kızlarrr canlarımm napıosunuz beni sordugun için öncelikle zeynebe tsk ederim esra faceden yazmısın sende hepinizi çok seviyorum kızlar yasayan ölüyüm resmen bu günlerdde öle acı cekiorum ki biz çok kötü ayrıldıkkk okadar isterdim ki siiznle burda askerlerimizle kavustugumuz gune kadar beraber olmak olmadı kızlar ayrıldık çok özlediimm onu ama o çok değiştiii onsuz hayata alışmaya calısıyorum hergün agla agla mahvoldummm buraya yazarken bile aglıyorummm hiç sevmemiş beni hersey yalanmıs onu anladım allh hepinizi kavustursun kızlar ben sizi takip ediorummm inş sonunuz güzel olurr hakettiniz bende bekledim onu okadar ay ama degmediii gelecek sıraaa cok yanlıs yaptıı bana ama vazgecmek zorundayımmm dua edin bana kızlarrr öpüldünüz kusura bakmayın basınızı agrıttım ama insan dolu oluncaa işteee![]()