• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

91/3'ler bizde buraya toplaşalım =)

Selam kızlarrrrr :3:

Oldu canım oldu nişan telaşına düşmüştüm valla uğramadım buralara :)
Herşey güzel geçti artık nişanlı bi hatun olmanın keyfini yaşıyorum :32:

Teşekkürler canım benim :16:

resim falan var mı paylaştığın ? hayırlı olsun canım yaaa nişanlılar kervanına katıldın sen de. allah tamamına erdirsin en çok duyacağın soruyu sorayıkm bari evlilik ne zaman :52:

resim falan var mı paylaştığın ? hayırlı olsun canım yaaa nişanlılar kervanına katıldın sen de. allah tamamına erdirsin en çok duyacağın soruyu sorayıkm bari evlilik ne zaman :52:

Yok canım paylaşmadım malum :9::9:
Teşekkürler katıldım bende valla düğün artık yaza canım =) Emin ol o kadar çok duyuyorum ki bu aralar :27:

herkes sorar aynı insanlar 5-6 kez sorar ben çok sıkıldım artık ondan biraz da ben sıkayım dedim :52: düğün haberlerini de duyarız inş. canım. çok uzatmayın he :27:

herkes sorar aynı insanlar 5-6 kez sorar ben çok sıkıldım artık ondan biraz da ben sıkayım dedim :52: düğün haberlerini de duyarız inş. canım. çok uzatmayın he :27:

Çok sıkıldım zaten şimdiden anlatamam ya zaten soruolardı da nişandan sonra resmiyete bindiya iş paso aynı soru ya :9:
Kuzum zaten çok uzatma niyetinde değiliz de kış günüde evlenmek istemiyorum ben :9: Zaten ev alcaz istediğimiz gibi yaptırcaz derken zaman alır yazın evleniriz artık :127:
Yuvamız güzel olsun beklemeye razıyım :16:

günaydın kızlaaar.
bugün şafak sadece:35-İZMİR.. yarimi benden çalan memleketteyiz bugün. sadece 35 gün daha seninle beraberiz izmir..

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

"... 23 ELAZIĞ ..."
Fırat koynundaki aziz şehir Elazığ’a selam olsun…

$23 ELAZIĞ.jpg

kızlarrr canlarımm napıosunuz beni sordugun için öncelikle zeynebe tsk ederim esra faceden yazmısın sende hepinizi çok seviyorum kızlar yasayan ölüyüm resmen bu günlerdde öle acı cekiorum ki biz çok kötü ayrıldıkkk okadar isterdim ki siiznle burda askerlerimizle kavustugumuz gune kadar beraber olmak olmadı kızlar ayrıldık çok özlediimm onu ama o çok değiştiii onsuz hayata alışmaya calısıyorum hergün agla agla mahvoldummm buraya yazarken bile aglıyorummm hiç sevmemiş beni hersey yalanmıs onu anladım allh hepinizi kavustursun kızlar ben sizi takip ediorummm inş sonunuz güzel olurr hakettiniz bende bekledim onu okadar ay ama degmediii gelecek sıraaa cok yanlıs yaptıı bana ama vazgecmek zorundayımmm dua edin bana kızlarrr öpüldünüz kusura bakmayın basınızı agrıttım ama insan dolu oluncaa işteee :43::43::43::43::43::43::43:

kızlarrr canlarımm napıosunuz beni sordugun için öncelikle zeynebe tsk ederim esra faceden yazmısın sende hepinizi çok seviyorum kızlar yasayan ölüyüm resmen bu günlerdde öle acı cekiorum ki biz çok kötü ayrıldıkkk okadar isterdim ki siiznle burda askerlerimizle kavustugumuz gune kadar beraber olmak olmadı kızlar ayrıldık çok özlediimm onu ama o çok değiştiii onsuz hayata alışmaya calısıyorum hergün agla agla mahvoldummm buraya yazarken bile aglıyorummm hiç sevmemiş beni hersey yalanmıs onu anladım allh hepinizi kavustursun kızlar ben sizi takip ediorummm inş sonunuz güzel olurr hakettiniz bende bekledim onu okadar ay ama degmediii gelecek sıraaa cok yanlıs yaptıı bana ama vazgecmek zorundayımmm dua edin bana kızlarrr öpüldünüz kusura bakmayın basınızı agrıttım ama insan dolu oluncaa işteee :43::43::43::43::43::43::43:

İmrancım ne denirki...
Demekki hayırlısı böyleymiş, ağlama kendini yıpratma, sadece kendine zarar verirsin başka bişey geçmez eline... hakkında her zaman hayırlısı olsun. Dileğim tekrar barışmanız ve birdaha hiç ayrılmamanız. Dualarım seninle olacak..
Ama olmazsada eğer Allahım inşallah karşına tüm acılarını unutturacak birini çıkarır.

Herşey gönlünce olsun, ama buralarda ol.. bizi unutma :)
Öpüldün kocaman..

ayy iwrancım yaaa seninkinin aklı başına gelecek de seni çok kırmış olacak.. bakalım ne olacak zaman ne gösterecek. bence çok pişman olacak ben öyle düşünüyorum. :19::20:

sen arada gel iwrancım. bizim arkadaşlığımız var zaten sevgilimizin olup olmaması önemli değil. biz senin arkadaşlığını özlüyoruz. kendini yalnız hissetme buraya gel. :34:

günaydın kızçeler. bugün şafak:34-İSTANBUL.. doğduğumuz büyüdüğümüz tanıştığımız ve belki de hayatımızı geçireceğimiz şehirdeyiz. Adına şiirler yazılan aşık olunan şehirde istanbuldayız. :16: 30 ların bitmesine son 4 gün. bugün emreme kurabiye yapcam. geçen bayramda bi çikolata bile yiyemedik bu nasıl bayram demişti. doğumgünün de bi kutu çikolata yollamıştım. şimdi de biraz el emeği olsun arkadaşlarına da dağıtsın diye bol bol yapıp yollayacağım. :17::nazar::72:

"... 22 EDİRNE ..."
Pehlivanlar şehri Edirne’ye selammmm, yola devammm :)

$22 EDİRNE.jpg

kızlar sanki bu aralar topiği fazla başıboş bırakıyorsunuz :19: nerdesiniz yaw. kaptıracağız çömezlere sonra :27:

evet günaydın kızlar yine bir haftabaşı ama merak etmeyin bayram sayesinde az mesai var. en erken şafağımı atıyorum sanırım :27: şafak:33-İÇEL-MERSİN..
baya azaldık yaaa 30 lar da bitiyooo bitiyooo bitecek :72::nazar: kurabiyelerim de hazır emreme göndereceğim inş alabilir. :17:

Back