• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

91/3'ler bizde buraya toplaşalım =)

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

"... 19 ÇORUM ..."
Leblebi kenti Çorum’a selam, yola devam :)
10'lar hoşgeldinizzzzzzzzz, çabucak bitinizzzz :)

$19 ÇORUM.jpg

Devrelerimmm ben doğru düzgün hiç nete giremedim ve size yazamadımmmmmmmm :)

Dün sevdiceğim çarşıya çıktı, bende ofiste rahat olduğum için akşama kadar kamera görüştük :D
Çokk güzeldi...

Ama akşam kayınvalidem ayağını burkmuş,bana haber gelince fırlayıp hastaneye gittim. hastanede kaldı dün gece. Bende yanında kaldım refakatçi olarak.
Bu sabah eve geldik.
Bu gecede burdayım, bayram sabahına burada uyanacağım. Keşke aşkımda olaydı yaa...

Aşkımın yarın çarşı izni var ona çıkacak.

Ve bayram tatili bittiğinde şafak tam 14 olacak. Rabbime çookk şükür. Öyle huzur dolu oluyoki içim bunu söyleyince....

Zeynepcim Kpss için ne diyeyimki tanıdıklarımdan hiçbiri 89'un üzerine çıkamamış. Allah hepinizin gönlüne göre versin inşallahhh atanırsın canım...

İmrancımmm barışmana çok sevindimmmmmm... ama bidaha olmasınnn yaa, ilişkiniz çok yıprandı :( sende yıpranıyosun.

Adaşımmm bloguna baktım arkadaşının nişanı konusuna.. Herşey çok güzel olmuşşşş :) darısı en en en güzel haliyle senin başına inşallah.

Hepinize iyi bayramlar diliyorum canlarım.
Nice mutlu bayramlara...

ay esracım çok geçmiş olsun hayrola bayram temizliği yaparken falan mı oldu ? tek çocuk mu senin ki baya koşturuyorsun hep :27:
bu sene sınav zordu pek yüksek yapan yok ama açıkcası ben pek umutlu değilim artık nasip kısmet şansa kaldı biraz memuriyet inş. olur hayırlısı ise.
emre de yarın dışarda sanırım ama kurban koşturmacası olur muhtemelen görüşemeyiz. senin de bayramın mübarek olsun :34:

:72:ŞAFAK : 18:72:

Bana en güzel anları yaşatan kalbime değil ömrüme yazılan [♥] ERDİMRAN

Son düzenleme:
iwrancım başlamışsın yine :27: şafak:30-HAKKARİ.. 30 ların sonu 20 lerin başı. şükürler olsun rabbime.
sana da iyi bayramlar iwrancım. :nazar:

25.10.2012

"... 18 ÇANKIRI ..."
Bayramın 1. günü; Çankırı'dayız....
Çankırı'ya selam, yola devammmmmmmm :)

$18 ÇANKIRI.jpg

"... 17 ÇANAKKALE ..."
Bayramın 2. günü; Çanakkale'deyiz....
Bir destanın şehri, Onurumuzun kenti Çanakkale’ye selam olun…

$17 ÇANAKKALE.jpg

ay esracım çok geçmiş olsun hayrola bayram temizliği yaparken falan mı oldu ? tek çocuk mu senin ki baya koşturuyorsun hep :27:
bu sene sınav zordu pek yüksek yapan yok ama açıkcası ben pek umutlu değilim artık nasip kısmet şansa kaldı biraz memuriyet inş. olur hayırlısı ise.
emre de yarın dışarda sanırım ama kurban koşturmacası olur muhtemelen görüşemeyiz. senin de bayramın mübarek olsun :34:

Zeynepcim selam, çok teşekkürler canım.. Merdivenden inerken olmuş şekerim, ama çok şükür düzeliyor. Şimdi daha iyi. Bizim eve bile geldik bu akşam :D

Tek çocuk değil birde kız kardeşimiz var ama daha 12 yaşında.. O yüzden ablası olarak ben koşturuyorum. 3 gündür eve gelemedim, orda kaldım.. şuan evdeyim yarın tekrar gideceğim :) bugün eve kayınpederim ve kayınvalidemle beraber geldim. Sanki evlenmişizde, babamlara bayram ziyaretine gelmişim gibiydi.
Çok garip bir duyguydu :) Allahım gerçeğini yaşatsın bize hayırlısıyla :)

Allah hakkınızda hayırlısı neyse onu versin Zeynepcim, sen yinede umudunu yitirme memuriyet konusunda...

Bugün biz sevdiceğimle yine kameradan görüştük bol bol konuştuk :D
Oyyy çok şükür yaa son 17...

tekrar geçmiş olsun canım ya. iyileşmesine sevindim. maşallah gelinleri olmuşsun sen herşeye koşturuyorsun.
şafak:29-GÜMÜŞHANE.. esracım son 15 senin yani.. oo çok güzel maşallah diyelim :nazar:

"... 16 BURSA ..."
Bayramın 3. günü; Bursa'dayız....
Yeşil Bursa’ya selamlar :)

$16 BURSA.jpg

$Untitled-1.jpg

:119:16 gün daha bekleyebilirim
Geliceksin ki::119:

:72::72::72::72::72:
ERDİMRAN

Son düzenleme:
günaydın kızlar nasıl geçiyor bayram tatili bakalım ? şafak:27-GAZİANTEP.. yola devam 15 ten düşelim bi bakalım.. :16:
emrenin ailesi emreye süprüz yapmış dün izmire gitmişler bu gece kaldılar bugün de emre dışarda gezecekler yarın döneceklermiş. bana haber vermediler biraz alındım açıkcası :31: neyse ki son günler.. emre de fırça atmış zeynebe niye söylemediniz onu da getirseydiniz die. bi sorun yoktur inş. benimle alakalı :31:

"... 15 BURDUR ..."
Bayramın 4. ve son günü; Burdur'dayız....
Göller yöresinin şirin kenti Burdur’a selam olsun…

$15 BURDUR.jpg

Günaydın şekerler,

Bayram bayram gibi geçiyo işte canım gelenler gidenler falan... Bitmedi gitti, nasıl tatilmiş yahu. Başka zaman olsa pat diye biter tatil. Sıkıldım, bir an önce iş başlasın...

Zeynepcim haklısın, ben olsam bende alınırdım hemde çok alınırdım...

Canları sağolsun ne diyelim, gelmesine ne kadar kaldıki zaten.

Yaaaaa kızlaaarrr, son 15 yaa...
İnanamıyorummmm...

Aşkımın dün akşam alayda eğlencesi vardı. Teskereci devreler eğlence yapmışlar çok güzel geçmiş yaaa :D

zaten gidemezdim die alınmamaya çalışıyorum ama neden söylemediklerini anlamış değilim, insan nezaketen söyler zaten gideceğimden değil. neyse..
evet esracım gözün aydın valla son 15 :52: bana da çok uzun geldi bu tatil ya bitmedi valla. yarın da tatil oy :31:

Oooofff aynen Zeynep yaa yarında tatillll :(

Yaaa tatil yaptığımız için üzüleceğim, bitsede işe başlasak diyeceğim hiç aklıma gelmezdi :D hemde böyle uzun bir tatil için :D

Ama gerçekten BİTSİNNN ARTIK ŞU TATİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİLLLLLLL :D

Back