Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar Herkese Günaydın..
Bayram Tatilinde Gelen Giden Çok Olduğundan bilgisayarımı Açma Gibi Bir İmkanım Olmadı..
Hepinizi Çok Özledim..
Öncelikle Adaşım, Kayınvalidene Çok Çok Geçmiş Olsun.. İyi Oldugunuda Yazmışsın.. Dahada İyi Olur İnşaAllah..
ve Şafağına Baktım.. İnanılır Gibi Değil..
Ben Hiç Sanki Çooook Uzağım O Şafağa..
Geliyor Yarin Çok Az Kalmış :)
Zeynep Canım Belki Tam Süpriz Olsun İstemişlerdir, Ondan Sana Söylememişlerdir, Senlik ne Durum Olabilir ki, Hiç Kafanı Takma..
İmran Seninde Şafağın Süper..
İmreniyorum sana ve Adaşıma..
Erdiylede Bir Daha Küsmeyi Yasaklıyorum Sanaa
Bende Bugün Şafak : 28
Sanki Benim Şafağım Değil gibi :)
Bugünleri Gördüğümüze Binlerce Şükür Olsun..
dostum şafak ne kadar azalmış öyle çook mutlu oldum
Günaydın canlarım, iyi haftalar...
Adaşım hoşgeldin.. Bende öyle gelenden gidenden çok giremedim nete, e bide malum kayınvalidemlerdeydim genelde.
Sadece şafak attırıp çıkıyodum.
Adaşım 13 dedim bugün, şaka gibi..
Yarim önümüzdeki pazartesi değil sonraki pazartesi burdaaaaaaaaaaaaa
Buarada kayınvalidemle kayınpederim bayram hediyesi olarak yine bilezik taktılar bana bir mahcup oldumki...
Artık benim nişanlılığım geçti, ben bu evin kızıyım zaten yapacağınızı yaptınız falan desemde yok dinlemediler taktılar yine.
Aslında adetlerinde koç göndermek varmış gelin evine ama tabii ben beşiktaş'ın ortasında koç'u nereye koyacağımonu düşünüp onun yerini böyle telafi etmek istemişler
![]()
süper ya çok az kaldı be adaşım bir dahaki pazartesi kavuşuyorsun, vallahi benim aklım almıyor kendim iiçin böyle bişeyi :)
Hayırlısıyla sırayla hepimiz kavuşuruz inşaallah..
Oooyyyy ne düşünceli insanlar ya :)
Bende Biliyorum onu, bizde yok aslında yani Rizelilerde ama bizim oturdugum yerde komşularımız Erzincanlı Erzurumlu vs.. Onlardan bizde kaptık :)
Çok Güzel Bişey Aslında Böyle Adetleri Devam Ettirmek..
Ve Senin İmkanlarını Düşünüp Koçu Nereye Koyacağını hesab edip Bilezik Takmaları Çok hoş..
Maşaallah Adaşım..
Allah nazarlardan Saklasın Sizi![]()
Tuğbam Hoşgeldin Safalar Getirdin Ya :)
Üf Sen Yoksun Burda Ya Hiç Çekilmiyor İnanki
Az Kaldı Haftaya Birleşiyor veeeee Bir Daha Ayrılmadan Emrem Geliyor Galiba Öyle Değil mi :)
Azaldımı Gerçekten..
Bana 280 Gün gibi eliyor
.
günaydın kızlar. evet tatilde yoktunuz gelince hemen başlamışsınızşafak:25-ERZURUM.. az kaldı yirmiler de bitiyor. esracım şafağına maşallah.
aynen sanki aramızda çok varmış gibi hissediyorum. bizim daha ne zaman çıkacağı bile netleşmedi hayırlısı bakalım. bugün yarın belli olur sanırım.
dün emrenin annesinin d.günüydü aradım konuştuk. ben zaten gönül koymam yoktur öle huylarım 1 gün kırgın kalamam emreye bile sinirlensem hemen geçiyor.![]()
koç olayı bizde de var aslında ama pek uygulanmıyor çok nadir yapanlar oluyor. bileziğin hayırlı olsun. sen evlenene kadar baya yatırım yaptın he![]()
günaydın kızlar. evet tatilde yoktunuz gelince hemen başlamışsınızşafak:25-ERZURUM.. az kaldı yirmiler de bitiyor. esracım şafağına maşallah.
aynen sanki aramızda çok varmış gibi hissediyorum. bizim daha ne zaman çıkacağı bile netleşmedi hayırlısı bakalım. bugün yarın belli olur sanırım.
dün emrenin annesinin d.günüydü aradım konuştuk. ben zaten gönül koymam yoktur öle huylarım 1 gün kırgın kalamam emreye bile sinirlensem hemen geçiyor.![]()
koç olayı bizde de var aslında ama pek uygulanmıyor çok nadir yapanlar oluyor. bileziğin hayırlı olsun. sen evlenene kadar baya yatırım yaptın he![]()
ararlar bence mutlaka söyler. yok süprüz yapamaz biletini ben alcam zatenkomutanı demiş ne acelen var tamam bakarız bayramdan sonra. o yüzden hala netleşmedi.
valla bize bilezik takmıyorlar ama sağolsunlar atlamıyorlar da. d.günümde bayramda mutlaka her geldiklerinde birşey getiriyorlar.
Adaşımmm kutlarlar benceee :) Belki şuanda biliyorlardır bile :)