• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

91/3'ler bizde buraya toplaşalım =)

günaydın kızlar. şafak:26-ESKİŞEHİR.. baya azaldı yaaa.. bitiyor kızlaaaar... ama bizimkinin komutanı daha belgesini imzalamamış offf :47:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

"... 14 BOLU ..."
Yedi iklim dört köşe Bolu’ya selam olsun…

$14 BOLU.jpg

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Kızlar Herkese Günaydın..
Bayram Tatilinde Gelen Giden Çok Olduğundan bilgisayarımı Açma Gibi Bir İmkanım Olmadı..

Hepinizi Çok Özledim..

Öncelikle Adaşım, Kayınvalidene Çok Çok Geçmiş Olsun.. İyi Oldugunuda Yazmışsın.. Dahada İyi Olur İnşaAllah..
ve Şafağına Baktım.. İnanılır Gibi Değil..
Ben Hiç Sanki Çooook Uzağım O Şafağa..
Geliyor Yarin Çok Az Kalmış :)

Zeynep Canım Belki Tam Süpriz Olsun İstemişlerdir, Ondan Sana Söylememişlerdir, Senlik ne Durum Olabilir ki, Hiç Kafanı Takma..

İmran Seninde Şafağın Süper..
İmreniyorum sana ve Adaşıma..
Erdiylede Bir Daha Küsmeyi Yasaklıyorum Sanaa :20::20::20:

Bende Bugün Şafak : 28

Sanki Benim Şafağım Değil gibi :)

Bugünleri Gördüğümüze Binlerce Şükür Olsun..

Son düzenleme:
Kızlar Herkese Günaydın..
Bayram Tatilinde Gelen Giden Çok Olduğundan bilgisayarımı Açma Gibi Bir İmkanım Olmadı..

Hepinizi Çok Özledim..

Öncelikle Adaşım, Kayınvalidene Çok Çok Geçmiş Olsun.. İyi Oldugunuda Yazmışsın.. Dahada İyi Olur İnşaAllah..
ve Şafağına Baktım.. İnanılır Gibi Değil..
Ben Hiç Sanki Çooook Uzağım O Şafağa..
Geliyor Yarin Çok Az Kalmış :)

Zeynep Canım Belki Tam Süpriz Olsun İstemişlerdir, Ondan Sana Söylememişlerdir, Senlik ne Durum Olabilir ki, Hiç Kafanı Takma..

İmran Seninde Şafağın Süper..
İmreniyorum sana ve Adaşıma..
Erdiylede Bir Daha Küsmeyi Yasaklıyorum Sanaa :20::20::20:

Bende Bugün Şafak : 28

Sanki Benim Şafağım Değil gibi :)

Bugünleri Gördüğümüze Binlerce Şükür Olsun..

dostum şafak ne kadar azalmış öyle çook mutlu oldum :16:

dostum şafak ne kadar azalmış öyle çook mutlu oldum :16:

Tuğbam Hoşgeldin Safalar Getirdin Ya :)
Üf Sen Yoksun Burda Ya Hiç Çekilmiyor İnanki :(
Az Kaldı Haftaya Birleşiyor veeeee Bir Daha Ayrılmadan Emrem Geliyor Galiba Öyle Değil mi :)

Azaldımı Gerçekten..
Bana 280 Gün gibi eliyor :(

.

Günaydın canlarım, iyi haftalar...

Adaşım hoşgeldin.. Bende öyle gelenden gidenden çok giremedim nete, e bide malum kayınvalidemlerdeydim genelde.
Sadece şafak attırıp çıkıyodum.

Adaşım 13 dedim bugün, şaka gibi..

Yarim önümüzdeki pazartesi değil sonraki pazartesi burdaaaaaaaaaaaaa :D

Buarada kayınvalidemle kayınpederim bayram hediyesi olarak yine bilezik taktılar bana bir mahcup oldumki...
Artık benim nişanlılığım geçti, ben bu evin kızıyım zaten yapacağınızı yaptınız falan desemde yok dinlemediler taktılar yine.
Aslında adetlerinde koç göndermek varmış gelin evine ama tabii ben beşiktaş'ın ortasında koç'u nereye koyacağım :D onu düşünüp onun yerini böyle telafi etmek istemişler :D

Günaydın canlarım, iyi haftalar...

Adaşım hoşgeldin.. Bende öyle gelenden gidenden çok giremedim nete, e bide malum kayınvalidemlerdeydim genelde.
Sadece şafak attırıp çıkıyodum.

Adaşım 13 dedim bugün, şaka gibi..

Yarim önümüzdeki pazartesi değil sonraki pazartesi burdaaaaaaaaaaaaa :D

Buarada kayınvalidemle kayınpederim bayram hediyesi olarak yine bilezik taktılar bana bir mahcup oldumki...
Artık benim nişanlılığım geçti, ben bu evin kızıyım zaten yapacağınızı yaptınız falan desemde yok dinlemediler taktılar yine.
Aslında adetlerinde koç göndermek varmış gelin evine ama tabii ben beşiktaş'ın ortasında koç'u nereye koyacağım :D onu düşünüp onun yerini böyle telafi etmek istemişler :D

süper ya çok az kaldı be adaşım bir dahaki pazartesi kavuşuyorsun, vallahi benim aklım almıyor kendim iiçin böyle bişeyi :)
Hayırlısıyla sırayla hepimiz kavuşuruz inşaallah..

Oooyyyy ne düşünceli insanlar ya :)
Bende Biliyorum onu, bizde yok aslında yani Rizelilerde ama bizim oturdugum yerde komşularımız Erzincanlı Erzurumlu vs.. Onlardan bizde kaptık :)
Çok Güzel Bişey Aslında Böyle Adetleri Devam Ettirmek..
Ve Senin İmkanlarını Düşünüp Koçu Nereye Koyacağını hesab edip Bilezik Takmaları Çok hoş..

Maşaallah Adaşım..
Allah nazarlardan Saklasın Sizi :nazar:

süper ya çok az kaldı be adaşım bir dahaki pazartesi kavuşuyorsun, vallahi benim aklım almıyor kendim iiçin böyle bişeyi :)
Hayırlısıyla sırayla hepimiz kavuşuruz inşaallah..

Oooyyyy ne düşünceli insanlar ya :)
Bende Biliyorum onu, bizde yok aslında yani Rizelilerde ama bizim oturdugum yerde komşularımız Erzincanlı Erzurumlu vs.. Onlardan bizde kaptık :)
Çok Güzel Bişey Aslında Böyle Adetleri Devam Ettirmek..
Ve Senin İmkanlarını Düşünüp Koçu Nereye Koyacağını hesab edip Bilezik Takmaları Çok hoş..

Maşaallah Adaşım..
Allah nazarlardan Saklasın Sizi :nazar:

Kesinlikle adaşım, gerçekten çok düşünceliler. Allah başımızdan eksik etmesinnnnn...

Allah hepimizi nazarlardan saklasın canımmm...

Tuğbam Hoşgeldin Safalar Getirdin Ya :)
Üf Sen Yoksun Burda Ya Hiç Çekilmiyor İnanki :(
Az Kaldı Haftaya Birleşiyor veeeee Bir Daha Ayrılmadan Emrem Geliyor Galiba Öyle Değil mi :)

Azaldımı Gerçekten..
Bana 280 Gün gibi eliyor :(

.

ben gelince şafak 22 oluyor bişey kalmadı ya artık emreyle yaptıklarınızı anlatırsın :) ve düğün nişan düğün şafağına geçersin

bu arada blog çok güzel görünüyor. ben yokken yine güzel paylaşımlar yapmışsın

günaydın kızlar. evet tatilde yoktunuz gelince hemen başlamışsınız :27: şafak:25-ERZURUM.. az kaldı yirmiler de bitiyor. esracım şafağına maşallah. :nazar: aynen sanki aramızda çok varmış gibi hissediyorum. bizim daha ne zaman çıkacağı bile netleşmedi hayırlısı bakalım. bugün yarın belli olur sanırım. :31:
dün emrenin annesinin d.günüydü aradım konuştuk. ben zaten gönül koymam yoktur öle huylarım 1 gün kırgın kalamam emreye bile sinirlensem hemen geçiyor. :27:
koç olayı bizde de var aslında ama pek uygulanmıyor çok nadir yapanlar oluyor. bileziğin hayırlı olsun. sen evlenene kadar baya yatırım yaptın he :52:

günaydın kızlar. evet tatilde yoktunuz gelince hemen başlamışsınız :27: şafak:25-ERZURUM.. az kaldı yirmiler de bitiyor. esracım şafağına maşallah. :nazar: aynen sanki aramızda çok varmış gibi hissediyorum. bizim daha ne zaman çıkacağı bile netleşmedi hayırlısı bakalım. bugün yarın belli olur sanırım. :31:
dün emrenin annesinin d.günüydü aradım konuştuk. ben zaten gönül koymam yoktur öle huylarım 1 gün kırgın kalamam emreye bile sinirlensem hemen geçiyor. :27:
koç olayı bizde de var aslında ama pek uygulanmıyor çok nadir yapanlar oluyor. bileziğin hayırlı olsun. sen evlenene kadar baya yatırım yaptın he :52:

Günaydın Zeynep Hoşgeldin,
Valla özledim yahu.. :)

ne güzel, küs kalmak zaten iyide değil..
neden hala belli olmadı belki emre sana süpriz yapacaktır..
belli olmuştur ama soylemiyodur.. :)
bizim belli ..
ama zaman geçmiyor yaa :(

benimde doğum günüm geliyor kızlar 8 kasım..
bakalım merak ediyorum acaba emrenin annesi falan atıycak mı beni?
emre soyler mi onlara?

aslında böyle bi beklentide olmam çok kötü ama hani yani doğum günümü kutlasalar hani ne bileyim :)
hoşuma giderdi :)

Valla sorma Zeynepcim :D
Çok şükür :D

ararlar bence mutlaka söyler. yok süprüz yapamaz biletini ben alcam zaten :52: komutanı demiş ne acelen var tamam bakarız bayramdan sonra. o yüzden hala netleşmedi. :31: valla bize bilezik takmıyorlar ama sağolsunlar atlamıyorlar da. d.günümde bayramda mutlaka her geldiklerinde birşey getiriyorlar.

ararlar bence mutlaka söyler. yok süprüz yapamaz biletini ben alcam zaten :52: komutanı demiş ne acelen var tamam bakarız bayramdan sonra. o yüzden hala netleşmedi. :31: valla bize bilezik takmıyorlar ama sağolsunlar atlamıyorlar da. d.günümde bayramda mutlaka her geldiklerinde birşey getiriyorlar.

lafa bak ne acelen Mİ var da ne demek yahu :)
acelesi var tabi :D
bakalım görücez işte..
belki emre soylemeyedebilir.. bilemiyorum..
ne güzel benimkilerde oyle muhakkak hediye vs getiriyolarlar.. sağolsunlar..

Back