• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

91/3'ler bizde buraya toplaşalım =)

günaydın kızlar. hayırlısı olsun bakalım. bu aralar kara bulutlar var biraz bizde. emre de bileğini incitmiş alçıya almışlar nası bi incitme ise :53:
şafak:37-KASTAMONU..

Aaa, zeynepcim çok geçmiş olsun, hemencicik iyileşir inşallah... Canım benim kardeşimde dirseğini incitti, elinden omzuna kadar alçıya aldılar vallahi.
Doğrudur, sen sıkma canını..

Kara bulutlarıda gönder gitsin yaa...

çok sağol esracım. ne zaman çıkacağına cuma günü gel o zaman karar vercez demiş. :31: sağ eli bi de.. neyse olacağı varmış.
göndermeye çalışıyorum beyaz bulutlar gelsin artık yaw.. :27:

Zeynepcim Çok Geçmiş Olsun..

Bizim Çıkış Tarihimiz Belli, 28 Kasım..

Şu 40lar midemi bulandırdı oh bugün son gün çok şükür Rabbime..
biraz sıkıştırıyor şafak ya şöyle bir istanbula selam çaksakta keyiflensek yahu :)

çok teşekkür ederim kuzucum görünmez kaza işte. az kaldı çakarsın :27: ben de izmiri bekliyorum 2 gün kaldı :52:

çok sağol esracım. ne zaman çıkacağına cuma günü gel o zaman karar vercez demiş. :31: sağ eli bi de.. neyse olacağı varmış.
göndermeye çalışıyorum beyaz bulutlar gelsin artık yaw.. :27:

Beybiler bende 24 Erzincan'ı bekliyorum....O da yarın ! :))))

Hakikaten ya..
Adaşım uçuyosun resmen..
19 15 10.. demene çok az kaldı :nazar:
bizde ggörecek miyiz o günleri :(

Zeynep İzmir'i Bende Bekliyorum Malum Acemiliğimiz Orda Geçti :)

ikimiz için de ortak il. valla bizim baya bi ayımız orda geçti. sıkıntısını görmedik açıkcası güzel anacağım ileride izmiri. 1 kere de gitmiştim saat kulesinde resmim var :17: bi mektup mu yazsam emreye. çok sıkılıyor zaman azaldıkça değişiklik olur onun için beklemiyordur kesin. :52:

Son düzenleme:
Günaydın Güzel Topiğimin Güzel Yarenleri..
Bugün Sonunda 30'lara Adım Attım..
Rabbime Binlerce Kez Şükür Olsun ki, Bu Günleri Göstermeyi Nasip Etti..
Biran Evvel Doğan Güneşide Göstermeyi Nasip Eder İnşaAllah..

Bugün Cuma..
Haftanın Son Günü Haftaya da 2 Gün Çalışıcaz Sonra Tatil 29 Ekimde Pazartesiye Geliyor Bir Dahaki Salı İş Başı :)
İyi Gelcek Bu Tatil :)

.

günaydın kızçeler. esracım 30ların hayırlı uğurlu olsun. :16: ben de 20 leri bekliyorum. :52: şafak:36-KARS..
bugün bi iş görüşmem daha var. iş görüşmesi rekoru kıracağım sanırım :52:

günaydın kızçeler. esracım 30ların hayırlı uğurlu olsun. :16: ben de 20 leri bekliyorum. :52: şafak:36-KARS..
bugün bi iş görüşmem daha var. iş görüşmesi rekoru kıracağım sanırım :52:

Günaydın Zeynep..
Teşekkür Ederim Hemencecik Geçer Biter İNşaAllah.. :116:
sende biran önce 20'lere Adım atıver İnşaAllah..
Zaman geçsin Hepimize Artık..
Emre Gelsin Hemen 3 - 5 Ay içinde Evlenmeyi düşünüyorum artık :27:
hadi bakalım gönlüne göre olur inşaAllah,
bu kadar işi nerden buluyorsun :)
MaşaAllah :)

.

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

"... 24 ERZİNCAN ..."
Selam olsun Munzur'una, Fırat'ına, Dumanlı'na...
Selam olsun Kara kışına, Toprağına, Çağlayan'ına...
Selam olsun Arpana, Buğdayına, Üzümüne, Tulumuna...
Selam olsun 24 ayar memleketim Can ErzinCAN'ıma...

$24 ERZİNCAN.jpg

"...Seni diyar etmiş kendine dedem,
Başımın tacısın Gülüm ERZİNCAN..."

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Günaydın canolarımmmmmmmmmm...

Bugün 24 ayar'ımmmmmmmmmm :D canım memleketimdeyimmm. Ooohh bir hedefe daha ulaştım :D
Şimdi 10'lara gelmeyi bekliyorum. Allahın izniyle..

Zeynepcim Kars'tasın bugünnn, benim aşkımın askerlik yaptığı yerde :D
Bendende selam olsun Kars'a... Aşkıma... :D

hayırlısıyla tez vakitte evleniriz inş. uzatmayın bencede yeter bu kadar ayrılık bize. ben en kısa zamanda istiyorum hatta dün nikah şekeri ile emreye damatlık baktım sizle de paylaşayım.
damatlık :16:

şeker

iş olayında esracım işi seçmiyorum sürekli biryerlere başvuruyorum sonra konuşmaya giderek karar vermeye çalışıyorum. o yüzden arıyorlar ama sonuç pek iç açıcı olmuyor bakalım kısmet.

esracım memleketin hayırlı olsun bekliyordun bugünü. :16: hemencecik geçecek bence bundan sonra bayram zaten telaşlı geçer. sonrasında da saatleri geri alcaz hemen akşam olcak. o yüzden zaman su gibi akacak bence. :16:

Zeynepcimmmm inşallahh çok çabuk geçer yaaa :)

Buarada damatlıkta nikah şekeride çok güzel, özellikle ben kelebekli herşeye bayıldığım için nikah şekerinide çok beğendim :D

beğenmene çok sevindim, de çok sevdim kibar ama farklı olsun istiodum bunu gördüm çok sevdim :16:
damatlıkta da ben yelekli takımları sevmiyorum. emre zaten çok sıcaktır hayatta öle bişey giyemez ben de bunu gördüğümde çok beğenmiştim çok modern gelmişti gözüme emre de beğenirse böle bişi almayı planlıyorum. zaten benim zevkime güvenir sözdeyken de ben seçmiştim takımını ayakkabısını falan. :27:
ayyyy gelse o günler bi :17:

29 ekim müstakbel kayınvalideceğimin d.günü bunu aldım nasıl kızlar.

kocasıyla içer karşılıklı :52:

Bende smokin giymesini istiyorum tatlım, oda öyle diyo. Diğer damatlıklar hoşuma gitmiyo..

Hediyende güzelmişşşşş şekerimmm :D

Back