• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

91/3'ler bizde buraya toplaşalım =)

Ben Geldim Kızlar..

Gittik Yedik Geldimm :)

Evet Zeynep izin alıyorum cünkü 2 ssaati geçiyor ortalama yemeğimiz.

Giderken Annesine ve Ablasına Buket Cicek Yaptırdım..
buraya kadar geliyorlar..

içimden öyle geçti..

sıradan gittik oturduk muhabet yemek çıktık beni belediyeye bıraktılar gittiler..
yarın akşam memlekete gidiyorlar gitmeden görmek istemişler..

öyle işte..

Adaşım hoşgeldin bu arada.. maşaAllah 40'larıda Yedin Bitirdin :nazar:

Son düzenleme:
Zeynepcim valla iyi geçiyo şekerim çok şükür :)
İnşallah son olur yahu :D

Sen nasılsın ne var ne yok.. Vallaha 40'tanda düşüyorum, ben bile inanamıyorummmmm..

Gelinlik konusunda bende sana katılıyorum canım, sevdiceğimde kayınvalidemde istediğin gibi al satılık yada kiralık sen nasıl istersen diyo ama ben diyorumki diktireyim ama kiralık olsun.
Napıcam ben o kocaman gelinliği evde :( hani abiye elbise olsa, insan derki ilerde bir yakınımın düğününde giyinirim.. ama öyle birşeyde değil :D

Bakalım nolacak :D

Adaşımmmmmmmmmmm, arkadaşının elbisesini bende çok beğendim. Çok zevklisinizzzz...
Mutlulukla giyinsin. Darısı senin başına.
Ama banada fiyatı biraz uçuk geldi adaşım. Gerçi ben tesettürlü kıyafet fiyatlarını hiç bilmiyorum, hepsi öyle belkide..

Adaşım Beğenmeneee Çook Sevindimmmm... :116:
bence iyi bir fiyat adaşım. tesettür abiyesi gerçekten başlı başına bir sorun bizim ülkemizde..

amin inşaAllah tez vakitte hayırlısıyla başıma inşaallah :31:

Selam kızlar nasıl gidiyor bakalım =)

ESra msn adrsini yolla kuzum bende yollim konusmustuk ya hani :34:

ıyı bakalım hayırlı olsun yenı ısın. evet ıs arama surecı sıkıntılı yaa. ben de arıyorum ama daha gorusmeye bıle cagırmadılar cok kısmetsızım bu ıs konularında. :14:
esracım arkandan gelıyoruz. bız de 40 ları gorecegız ıns :16:

Benim bu konuda pek kısmetsizliğim olmadı canım. Ziraate başvurunu yaptınmı?

Ben Geldim Kızlar..

Gittik Yedik Geldimm :)

Evet Zeynep izin alıyorum cünkü 2 ssaati geçiyor ortalama yemeğimiz.

Giderken Annesine ve Ablasına Buket Cicek Yaptırdım..
buraya kadar geliyorlar..

içimden öyle geçti..

sıradan gittik oturduk muhabet yemek çıktık beni belediyeye bıraktılar gittiler..
yarın akşam memlekete gidiyorlar gitmeden görmek istemişler..

öyle işte..

Adaşım hoşgeldin bu arada.. maşaAllah 40'larıda Yedin Bitirdin :nazar:

Oh oh adaşım, Allah bozmasın.
Vallahi bitiyo adaşım, darısı sizin başınıza... 40 lar çok çabuk geçti bana göre :)

Adaşım Beğenmeneee Çook Sevindimmmm... :116:
bence iyi bir fiyat adaşım. tesettür abiyesi gerçekten başlı başına bir sorun bizim ülkemizde..

amin inşaAllah tez vakitte hayırlısıyla başıma inşaallah :31:

Amin canım aminnnnnnnnnnn.

Selam kızlar nasıl gidiyor bakalım =)

Hoşgeldin canım, ben kendi adıma 30'lara düşecek olmanın heyecanını yaşıyorum onu söyleyeyim :D

Eki Görüntüle 521660 Eki Görüntüle 521661

İşte nişanda takacagımız yüzüğümüz kızlar yani evlilik yüzüklerimiz :)
Tabi aşkımın kenarları düz taşları yok.
Beyaz altın alıcaz diye girdik,, bunu ilk gördüm yok yok benim tarzım değil dedim ama çok yakıstırdık elime oradakilerde öyle askımda öyle cok begendik..
Aldık vallahi :9:

İşte yüzükleirmiz kızlar :)

:nazar::nazar:

Esracım maşallah 30 lara kadar gelmişsiniz tebrik ederim :54::54::nazar:

Son düzenleme:
İşte yüzükleirmiz kızlar :)

:nazar::nazar:

Esracım maşallah 30 lara kadar gelmişsiniz tebrik ederim :54::54::nazar:

Çok ama çoookkkkk beğendimmmmmmmmmmmmmmm...
Benim alyansımın 2 taşı düştü tatlım.çok taşlı olunca böyle oluyomuş demekki. sevdiceğimde geldiğimde istersen değiştirir yenisini alırız dedi, yok yaaa ne gerek var dedim ama şimdi senin yüzüğünü görünce bunu istiyorummm dedim :D
Bayıldım gerçekten allah nazardan korusunnnnnnnnnn :nazar::nazar::nazar:

Çok ama çoookkkkk beğendimmmmmmmmmmmmmmm...
Benim alyansımın 2 taşı düştü tatlım.çok taşlı olunca böyle oluyomuş demekki. sevdiceğimde geldiğimde istersen değiştirir yenisini alırız dedi, yok yaaa ne gerek var dedim ama şimdi senin yüzüğünü görünce bunu istiyorummm dedim :D
Bayıldım gerçekten allah nazardan korusunnnnnnnnnn :nazar::nazar::nazar:

Ayy begenmene çok sevindim canım aldıktan sonra dedim aşkım pişman olmayız dimi diye.. Böyle renkli istememiştik başta...
Canım bunun taşları böyle nasıl desem gömme gibi çok çıkıntılı değil. Düşeceğini sanmıyorum. Al canım sende takalım aynı yüzükleri :) Mutlu olalım inşallah :)
Çok çok teşekkür ederim amin inşallah :nazar::54:

myzt güle güle kullanın ellerinizden hiç çıkmasın bir ömür boyu aynı heyecan ile takın inş. yaşlı teyzeler gibi hissettim kendimi amma uzatıyorum dileklerimi :52:
ben de beendim ama kullanımı zor oluo die ben düz sarı alyans gibi birşey almayı planlıyorum. benim şuanki sırataş normalde rahatsız oluyorum. alyansımı düz alcam ki hiç çıkarmıcam inş nasip olursa elbette :16:

evet baya azalttık bizde bitecek inş. :nazar::72:

kızlar aöf den 2 dersden sınava girmiştim birini vermişim sevindim :52: hiç çalışmamıştım nası oldu anlamadım :52:

esracım ziraate başvurumu yaptım kısmet bakalım. :31:

myzt güle güle kullanın ellerinizden hiç çıkmasın bir ömür boyu aynı heyecan ile takın inş. yaşlı teyzeler gibi hissettim kendimi amma uzatıyorum dileklerimi :52:
ben de beendim ama kullanımı zor oluo die ben düz sarı alyans gibi birşey almayı planlıyorum. benim şuanki sırataş normalde rahatsız oluyorum. alyansımı düz alcam ki hiç çıkarmıcam inş nasip olursa elbette :16:

kızlar aöf den 2 dersden sınava girmiştim birini vermişim sevindim :52: hiç çalışmamıştım nası oldu anlamadım :52:

Teşekkür ederim canım. Amin inşallah hepimiz huzurla takalım mutlulukla. Canım söz yüzüğümüzde taş yoktu buda böyle olsun dedik senelerce beyaz altın taktık buda renkli olsun dedik. Bu arada canım bence o düz modeller yani klasik olanlar daha zor neden dersen üstünde detay olmadıgı için çiziliyor.
Nişanlılık döneminde sola tektaşımı, sağa nişan yüzüğümü takacağım..Yanyana bol taşlı olur :9:

Ben kaldım aöf'den canım, hiç bahsedesim bile gelmiyo :)

Teşekkür ederim canım. Amin inşallah hepimiz huzurla takalım mutlulukla. Canım söz yüzüğümüzde taş yoktu buda böyle olsun dedik senelerce beyaz altın taktık buda renkli olsun dedik. Bu arada canım bence o düz modeller yani klasik olanlar daha zor neden dersen üstünde detay olmadıgı için çiziliyor.
Nişanlılık döneminde sola tektaşımı, sağa nişan yüzüğümü takacağım..Yanyana bol taşlı olur :9:

Bende taşlı taşlı heryer taşlı olsun istiyorum canım hep parlasın :D
O yüzden sırf taşlı istiyorum hep :D

Benim yüzüğümde bu :D

$DSC_1136.webp

Ben kaldım aöf'den canım, hiç bahsedesim bile gelmiyo :)

Bende taşlı taşlı heryer taşlı olsun istiyorum canım hep parlasın :D
O yüzden sırf taşlı istiyorum hep :D

Benim yüzüğümde bu :D

Eki Görüntüle 521837

Seninkide çok güzelmiş cnm :) Ben taşlı istemiyorum demiştim ama aldıgıma bak :9:

Esra o nazar boncugu detayıda gözümden kaçmadı çok begendim bende yapabilirim he :)
Yapıştırma mı kuzum ?

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

"... 41 KOCAELİ ..."
Gebze’ye, Kocaeli’ye selam yola devammmmmmmmm :)

$41 KOCAELİ.webp

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

günaydın kızlar nasılsınız bakalım ? esracım genel itibarıyla bende kaldım cumartesi günkü sınavı unuttuğum için ama herşeyde bi hayır vardır diyip kendimi avutuyorum. :31: ama çalışmadan geçmenin zevki de bi ayrı oluo yaaaaa :52:

ben de taşlı çok seviyorum o yüzden sırataş aldım zaten. hatta emre sen takamazsın sıkıntıya gelemezsin dedi ona rağmen aldım. onun yanında hiç şikayet etmiyorum tabiki :52: bilmiyorum şeytana yenilmezsem sade almayı planlıyorum. :27:

bugün şafağım çok özel memletimmmmmm şafak:53-RİZE .. bu da benim objektifimden rize..

Seninkide çok güzelmiş cnm :) Ben taşlı istemiyorum demiştim ama aldıgıma bak :9:

Esra o nazar boncugu detayıda gözümden kaçmadı çok begendim bende yapabilirim he :)
Yapıştırma mı kuzum ?

Günaydınnnnnnnnnn canlarımmmmmmmmmmmmm :)

Sağol canım teşekkürler :D

Yaptır şekerim yaptır, çok güzel duruyo.
Ojeyle yapıyorlar :)

günaydın kızlar nasılsınız bakalım ? esracım genel itibarıyla bende kaldım cumartesi günkü sınavı unuttuğum için ama herşeyde bi hayır vardır diyip kendimi avutuyorum. :31: ama çalışmadan geçmenin zevki de bi ayrı oluo yaaaaa :52:

ben de taşlı çok seviyorum o yüzden sırataş aldım zaten. hatta emre sen takamazsın sıkıntıya gelemezsin dedi ona rağmen aldım. onun yanında hiç şikayet etmiyorum tabiki :52: bilmiyorum şeytana yenilmezsem sade almayı planlıyorum. :27:

bugün şafağım çok özel memletimmmmmm şafak:53-RİZE .. bu da benim objektifimden rize..

Canımız sağolsun canım napalım onuda birgün bitiririz :D
Buarada şafağınada maşallah ben kendi memleketime daha gelemedim..

Son düzenleme:
Back