• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

91/3'ler bizde buraya toplaşalım =)

evet canım benimkide dün neredesin dedi evdeyim dedim hayret evdesin dedi güldü ama haklı o gitti gideli sürekli geziyorum evde durmuyorum =) ama oda haklı tabi :70:

:)gezcez tabii.ayy bi de askerimin bagrmaktan sesi de kalnlasmıss bi hos olmuss yhaa:90:

valla öyle selin yoksa vakitte geçmiyor.çaglacım güle güle kullan tekrar canım iyi akşamlar sanada :)
ve adaş geçen bende gördüm çok hoşuma gitti bu güle güle kullanmak nasip etsin Rabbim ne kadara aldın =)

valla öyle selin yoksa vakitte geçmiyor.çaglacım güle güle kullan tekrar canım iyi akşamlar sanada :)
ve adaş geçen bende gördüm çok hoşuma gitti bu güle güle kullanmak nasip etsin Rabbim ne kadara aldın =)

sağol canım :34: 98 lira taksitli fiyatı bana çok ucuz geldi 6 kişilik.günlük yemek takımı olarak çok ideal bence :34:

Selam kızlarr:3::3:
Topigi yeni görüyorumm
Bende 91/2 yim
Hepimizi Allah kavuştursunn
Nasıl gidiyor safak attırmacaa:31::31:

Vallahi siz suan nasılsanız bende öyleyim gün geçtikçe alışırsınız fln diyorlar ama
Ben hala alısamadım:50:
Safak 342:50::50:

eminimm bende ole dicem 300 lerde ama 200 e az kalmıs cnm ya ne mutlu

Suanda tek tesellim 200lere az kaldı denmesi:66:

anlıyorum canım ve bende hiç sanmıyorum rahat olacagımı :14:

Ben hiç olamıyorum zaten rahat
Benimki Şırnak üs bölgede aksam nöbete bi baslıyo 7 sekiz gibi sabah yediye kadar dağ basında nöbette:31::31:

yaa bi saattir bi gomlek utuleym dedm terden oldum bi tarafı utuluorm diğer tarafı kırısıo sonunda pes ettm ben mi becerikszm biraz acaba:66:

Back