iyi geceler canım enisteli ruyalarr ..
en iyisini yaparsın canım
valla cnm bn direk bütün izinleri kullanmış sayıorum ölehesaplıorum..sende ölehesapla..ama bu programda şubatı28 çekio..bu sene 29 çekcek..şuan bnce şafakalrınız 5 eylüle göre 447
szleredee tsk ederm.ve ben safak hesabı yaptm 447 cıktı o uc gun nereden farkediyor ki cnm toplam askerlk gunu 457 yazdı??
benim sülüs tarihim 6 eylül canım ozaman 448 oluyo
Bide izinde kullanmazsak dahada düser dimi
450lerden düsmek bile insanı mutlu ediyo yaa
Canım benim yaa coooookkkkkkkkkk tesekkür ediyorum sana bıkmadan sorularımıza cevap verdiğin icin
Bende yatayım artık canım iyi geceler
cnm normalde 457..ama bu sene 458..çünkü şubat 29 çekio..
ama genel kısalması ayların 30 ve 31 çekmesinden dolayıymış..
ama geliceği günü hesaplamıoruz genelde zatenurda olucakları için Allahın izniyle..o yüzden sizin şafaklar 447..
selam kızlariki gündür 12.00-13.00 arası arıyordu ama bugün aramadı off o gittiginden beri sürekli geziyorum zaman geçsin die ama yinede geçmiyor
slm cnm askerin kaç günlük niye ?
sülüs tarihimiz 5 eylül safak 447 oluyor canm sizn ne sülüs tarihi.ve hemen ole kotu dusunme cnm yaa cunku fırsat olunca arayabiliolaratarsa 453 canım uff tabi 460 dan düşerse internette 458 diyor fakat ben yinede emin olamadım 458 olursa atarsa 451 o zamansenin ne kadar oldu canım offf ben zaten o gitmedende öleydim aramayınca hemen bişey mi oldu ona die aklıma gelirdi 15 ay nasıl geçicek bilmiyorum
sülüs tarihimiz 5 eylül safak 447 oluyor canm sizn ne sülüs tarihi.ve hemen ole kotu dusunme cnm yaa cunku fırsat olunca arayabiliolar
8 eylül canım sülüs tarihibirde müzik dinledikce daha kötü oluyorum
sülüs tarihi 5 i ama en gec 8 inde orda olacaklardı siznkide ole olmasın?ve müzikk dinlemee daha kotu olursuun cnm yaa
yok canım 8 i sülüs 10 da orda olmaları gerekiyordu şimdi ilk mektubu yazıcam ama aglamakdan başlayamıyorum
ama canıım aglama yaa yoksa askerinde hisseder oda uzulur orda.nerede askern ve var mı soz nişan cnm
hayır canım 2 sene oldu askerden geldikten sonra inş konya da canım
hayır canım 2 sene oldu askerden geldikten sonra inş konya da canım
iyiymiş yeri cok sukur cnm ya bzde nişanlıyz işte allah kavustrsun hepmzi.senn yas kaç cnm çalısıomusun
belli oldu mu hangi bölükte olduğu ?
amin canımmmm..20 canım sen..senin nişanlın nerede ?
evet canım aynı yer sanırım meram ve hava savunma eğitim taburu senin dedigin ile aynı dimi canım yemek için gayet güzel oldugunu söyledi senin dedigin gibi canım komutanlardanda sadece 1 tanesi sıkıntılıymış..
22 cnm ben.askerim çanakkale merkezde jandarma er bugun aradı meslekçi secilmiş ve duyduguma gore meslekçiler yemn toreninden sonra dagtma yollanıyormus dogru um acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?