• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

91/3'ler bizde buraya toplaşalım =)

ne demek herzaman cnm ve kogus nobeti hepsnde oluyomus nelkide sıra gelmemiştir tek tek sırayla tutuyorlarms cunku haftada bir sıra gelior yanılmıorsam sayıya gore işte

doğru canım
zaten daha yarın 1haftamız dolcak
sorarım bi artık

valla cnm zamanla alışıomuşssn..ilk nefesim kesldi sandm ama şimdi şimdi ilk hallerimden dahai iim..sizde 400den düştükten sonra fln daha ii olucaksnıız..bn özlemekten uyuyamıorum ble bazen..ama mutlaka bişylerle oyalanın evin içinde bile..yoksa hep göznüz saatte olur..:6::6::6:
bnm şafak 248:72::72::72:

ohh masallah yaa hemen hemen yarılamıssın valla

evin icindede oyalancak hicbisey bulamıyorumki
örgüden dikişten hic anlamam bitek atkı orebiliyorum onuda kışın örücem insallah askerime:69:
sen neler yapıyosun mesela

doğru canım
sorarım bi artık

örgüden dikişten hic anlamam bitek atkı orebiliyorum onuda kışın örücem insallah askerime:69:

sende benm gibisin hç anlamam bende:)bi ara atkı ormustm artk ikinci atkıya baslarm:):1:

bekleyip gorecez artk ne guzel 200lerdesnz ne mutlu size cnm inan ben yarın 449 olacak diye seviniorm bu nasıl tesellidir:)

ama sülüs tarihinde başlayın saymaya ayrıca şafağınız direk 460da düşmez..aylardaki çekmelere göre kısalır..örneğin biz 455ten düşüoruzz..siz 458 olablrsiniz:32::32::32:

ama sülüs tarihinde başlayın saymaya ayrıca şafağınız direk 460da düşmez..aylardaki çekmelere göre kısalır..örneğin biz 455ten düşüoruzz..siz 458 olablrsiniz:32::32::32:

yani askerlik 460 gün değilde 15 ay diye hesaplicaz öylemi
15 ay nezaman bitiyosa ozmnmı bitcek?
uf cok karısık yaa bunu kim hesaplıyo kesin olarak nasıl öğrenebiliyoruz

doğru canım
sorarım bi artık

bnmki kışın giitği için ilk zmnlar okul vardı..mezuniyet sınvlar fln ii oyalanmıştım..sonra yazın bn ilk başta aşırı uykuya vermiştim kendimi ama ölede olucak gbi değil yani.. hergün nerdeyse bu sitedeyim ztn..eve kapttm kendimi ama yanlışmış sonraailemle biraz çıkmaya başladm dışarı..şimdi bn gezerkn o orda deyip kapatıorz kendimizi ama bizmde rahatlamayaihtiyacmz oluo..şimdi spora yazıldm bkalım ona başlıcm..bnde kışa atkı örerim herhlde..amaii hatırlattın bi el işine başlıyım:1::1::1:

guselmiş bizde hayırlısyla geliriz o gunlere inşş

inş cnm..zaten sizin devre gelsin artık dede olucaz:8::8::8:

sülüs ü 5 eylül cnm yarn gece 449 olcak işte yanılmyorm de mi

yani askerlik 460 gün değilde 15 ay diye hesaplicaz öylemi
15 ay nezaman bitiyosa ozmnmı bitcek?
uf cok karısık yaa bunu kim hesaplıyo kesin olarak nasıl öğrenebiliyoruz

şafak programları oluo..örneğin nette şafak söyle die bi site vr ordan öğrenebilrsiniz..ewt 15 ay die hesaplanıo..mesela 5 eylülmü gitti onun üzerinden sayadablrsiniz..ama 458 çıkr büyük ihtimal..

bnmki kışın giitği için ilk zmnlar okul vardı..mezuniyet sınvlar fln ii oyalanmıştım..sonra yazın bn ilk başta aşırı uykuya vermiştim kendimi ama ölede olucak gbi değil yani.. hergün nerdeyse bu sitedeyim ztn..eve kapttm kendimi ama yanlışmış sonraailemle biraz çıkmaya başladm dışarı..şimdi bn gezerkn o orda deyip kapatıorz kendimizi ama bizmde rahatlamayaihtiyacmz oluo..şimdi spora yazıldm bkalım ona başlıcm..bnde kışa atkı örerim herhlde..amaii hatırlattın bi el işine başlıyım:1::1::1:

kesinlikle öyle oluyo
bi yemek yiyorum mesela, o bunu bulamazken, hergün pismemis bulgur pilavına talimken ben nasıl yerim bunu diyorum kızıyorum kendime
bu psikolojiyi atmam lazm üstmdennn

spora yazılmakla iyi etmişsin canım ya bende hazır o yokken fazlalıklarımı vermeye calıscam
ama evde tabi

kesinlikle öyle oluyo
bi yemek yiyorum mesela, o bunu bulamazken, hergün pismemis bulgur pilavına talimken ben nasıl yerim bunu diyorum kızıyorum kendime

spora yazılmakla iyi etmişsin canım ya bende hazır o yokken fazlalıklarımı vermeye calıscam
ama evde tabi

kızlaar saat iki olmus askerim sabah altıda arıyor yatayimki kalkabileyim yarn uyanınca grerm siteye gorusmek uzere yarn askerlermizi ruyamızda gormek uzere i geceler kızlar

şafak programları oluo..örneğin nette şafak söyle die bi site vr ordan öğrenebilrsiniz..ewt 15 ay die hesaplanıo..mesela 5 eylülmü gitti onun üzerinden sayadablrsiniz..ama 458 çıkr büyük ihtimal..

saol canım yaa
simdi izin kullanmayı düsünmediğimiz icin sadece dağıtımı işaretledim 7 gün
yol hakkına ne demem gerekiyo peki

kesinlikle öyle oluyo

ama evde tabi

ya cnm bn kafam dağılsın die özel izinle yazıldm bakalım inş dağılır kursa flnda yazılmayı düşünüorum

kızlaar saat iki olmus askerim sabah altıda arıyor yatayimki kalkabileyim yarn uyanınca grerm siteye gorusmek uzere yarn askerlermizi ruyamızda gormek uzere i geceler kızlar

iyi geceler canım enisteli ruyalarr ..

ya cnm bn kafam dağılsın die özel izinle yazıldm bakalım inş dağılır kursa flnda yazılmayı düşünüorum

en iyisini yaparsın canım

ii gecler tatlım

saol canım yaa
simdi izin kullanmayı düsünmediğimiz icin sadece dağıtımı işaretledim 7 gün
yol hakkına ne demem gerekiyo peki

valla cnm bn direk bütün izinleri kullanmış sayıorum ölehesaplıorum..sende ölehesapla..ama bu programda şubatı28 çekio..bu sene 29 çekcek..şuan bnce şafakalrınız 5 eylüle göre 447

Back