nası canım ne belirsizliği oluyoduki?
evet ya dün sesi kısıktı ayaklarım su topladı botlara sığmıyo artık fln diyodu
ohh cok sevindimm
bide iceri telefon sokabilirse harika olurrrrr
gercekten iyi oluyo ama ben bazen hic bırakmak istemiyorum defteri
bide hırkası var gece ona sarılıp uyuyorum
bende sürekli evdeyim askerim çalışmamı istemio..ve bnde yazı yazıorum her gün..inanın çok rahatlatıo..belki gün gelio konuşamıosunuz zmnları olmuo oraya yazınca rahatlıo insan..
cnm usta birliğini öğrenme son haftaya doğru oluo..sizinkiler erken geliceği için erken öğrenicekler 15 gün..o belrsizlk kasttettğim
ewt halıya basmayı bile özlicek..
Bide ben mektup yazmasınıda beceremem
Onada hazırlık oluyo prova gibi
Canım siz konusma işini nasıl yapıyosunuz
Senmi onu arıyosun omu arıyo
Ben diyorum bazen sen caldr ben evden arayım diye telefon geri donmeli değil fln diyo
cnm usta birliğini öğrenme son haftaya doğru oluo..sizinkiler erken geliceği için erken öğrenicekler 15 gün..o belrsizlk kasttettğim
ewt halıya basmayı bile özlicek..
ama o cok uzer beni kokusunu alırsam gucsuz olurum gtmeden parfm aldı bana kokuyu cok sevdi smdi onu sıkamıorm bile içim gidiyo yaa
anladım canım
valla bu bayram cok iyi denk geldi ya
bide sanssızım der hepp
haklısın cok üzüyo
sarılıp sarılıp zırlıyorumm
bide asker sarkıları dinlememeye calısıyorum
oda fena yapıyo
canm farklı ankesorluden denesin o aradımı mesgule atıorm ben arıorm ama karsı taraf calmıyor on saniye sonra ahizeyi kaldırıyor konusuyoruz
bitane geri donmeli varmıs ondada acaip sıra oluyomus kısa konusabilirz diyo uff
siz cep telefnuyla gorusebiliyomusunz
bide cok soruyorum farkndayım kusura bakma nolur
bu nobet tutmaya baslama 3-5 nobeti fln ustalıktamı baslıyo
Bide ben mektup yazmasınıda beceremem
Onada hazırlık oluyo prova gibi
Canım siz konusma işini nasıl yapıyosunuz
Senmi onu arıyosun omu arıyo
Ben diyorum bazen sen caldr ben evden arayım diye telefon geri donmeli değil fln diyo
cep telefonu imkanları ne zamana oluyor canım peki
anladım canım
valla bu bayram cok iyi denk geldi ya
bide sanssızım der hepp
haklısın cok üzüyo
sarılıp sarılıp zırlıyorumm
bide asker sarkıları dinlememeye calısıyorum
oda fena yapıyo
mektupları zaten okuolar ya yolladğında o yüzden pek bişy yazamm die bu deftereyazıorum işte cnm..
valla cnm zaten yemine kadar çıkamadıkları için ancak ankesörlü kullunıodu..sonradan içeri soktu..şimdide yanına aldı..ama devreciliğin olduğu yerde kendidevresinin üst devre olmasını beklemekte lazm bazen..bnm askerim kendi devresine ayıp olmasın die gece kullanmıo şimmdi..gündüzleri telini kullanıo arıo fln ama nosu var bnde arıorum askeriyeyi..zaten asker tel kartı olduğu için sorun olmuo
cnm bnde t-shirtüyle uyuodum ama acayip psiklojimi bozdu her gece ağlıodum koksuyla..
ama cnm acemilikte biz kullandık ama kullanmak biraztehlikeli çünkü acemilkte daha çok arama yapıolar..onlar dışardayken habersiz gelip yapablrler ble..
yok cnm maalesef usta brliğinde olablrmiş bzde pek sıra olmuor ole konusabiliorz sor tabiki cnm olur mu ole sey bz ancak brbrmzin derdnden anlarz nobet ustalkta oluorms smdi sadece sırası gelnce 2 saat kogus nobeti tutuyorlar
mektupları zaten okuolar ya yolladğında o yüzden pek bişy yazamm die bu deftereyazıorum işte cnm..
valla cnm zaten yemine kadar çıkamadıkları için ancak ankesörlü kullunıodu..sonradan içeri soktu..şimdide yanına aldı..ama devreciliğin olduğu yerde kendidevresinin üst devre olmasını beklemekte lazm bazen..bnm askerim kendi devresine ayıp olmasın die gece kullanmıo şimmdi..gündüzleri telini kullanıo arıo fln ama nosu var bnde arıorum askeriyeyi..zaten asker tel kartı olduğu için sorun olmuo
cnm bnde t-shirtüyle uyuodum ama acayip psiklojimi bozdu her gece ağlıodum koksuyla..
cep telefonu bir baska guzel ama aynen oyle.bakalım o da usta ya gttgnde gecirebilecek mi hemen onu dusunuyorum
ewt cnm bi msjlaşmann tadı hiçbişyde yok
öncebi gitsin ortalığa bi bksın kendini riske atmasın ispiyoncu çok olur çünkü başka devrelerden..yada üst devresi kullanma der bişy diemez ilkten çömezsin derler
bizde yok koğus nobeti ya nyeki
yada banamı solemedi bilemedim
saolasın canımm Allah razı olsun
sen alıstınmı simdi canım kacgün kaldı
arada meseajlasma flnda oluyo dimiiii
nolur evet deeee
mesajlasmayı cok özledimm
evet bende diorm zten smdi hç riske grme hayırlısyla acemiliği bitir once die.ama usta brliğine gttğinde sorun olmaz de mi ilk basta
işte üst devrelerineflnda bağlı bideortama..az kişi olur gittiği yer yada çok belli olmuoo yüzden..
valla cnm zamanla alışıomuşssn..ilk nefesim kesldi sandm ama şimdi şimdi ilk hallerimden dahai iim..sizde 400den düştükten sonra fln daha ii olucaksnıız..bn özlemekten uyuyamıorum ble bazen..ama mutlaka bişylerle oyalanın evin içinde bile..yoksa hep göznüz saatte olur..
bnm şafak 248
tabi kii kotuuler işte elden bişe gelmiyor halbuki hepsi aynı seyleri hissetse bunlar olmaz allah hep iyileriyle karsılastrsın inş
arada meseajlasma flnda oluyo dimiiii
nolur evet deeee
mesajlasmayı cok özledimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?