• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

91/3'ler bizde buraya toplaşalım =)

ist.nin neresindeki alışamamış halbuki ist rahattır ist. de olan şafak yarenleri var hiç şikayet eden olmamıştı..sen nerdesin yanına gdersin

evet aslında rahat ama üst devrelernden biriyle kavga fln etmis
bide biraz nazlıdır kendisi

kücükyalıda canım

evet aslında rahat ama üst devrelernden biriyle kavga fln etmis
bide biraz nazlıdır kendisi

kücükyalıda canım

hımmmm..sen onu motive et doğuya düşmedn gbisinden..sen nerde oturousun? yemin töreninden sonra yanına gidersin çarşılarına..inş ustabirliği ii olur..

hımmmm..sen onu motive et doğuya düşmedn gbisinden..sen nerde oturousun? yemin töreninden sonra yanına gidersin çarşılarına..inş ustabirliği ii olur..

elimden geldiğince destek olmaya calısıyorum ama beceremiyorum galiba:14:
ankaradayım bende ayda1 gidebilirim ancak galiba

elimden geldiğince destek olmaya calısıyorum ama beceremiyorum galiba:14:
ankaradayım bende ayda1 gidebilirim ancak galiba

zaten yemin törenlerinden sonra ne kdar kalıcaklarki orda? kısa olucak sizin acemilik..seni bitene kdr belki haftasonulaı gidebilrsin

öyleymiş canım ekim sonu kasım başı gibiymiş
bayramda dağıtıma gelcekler

aminnn insallah canımm

sen gunlerni nasıl geciriyorsun cnm ben calısıodm ayrldm suan evdeym zor gecio ama gecior sanki ya da ben mi kendmi teselli ediyorum hç bilemiyorum

zaten yemin törenlerinden sonra ne kdar kalıcaklarki orda? kısa olucak sizin acemilik..seni bitene kdr belki haftasonulaı gidebilrsin

Yemin törenlernden sonra 1ay bile kalmicaklar galiba
ay birden böyle düsününce cok sevindim yaa:9:

Usta birliğinde bukadar yorulmazlar dimi 3km koşu fln yapıyolarmıs?

Yemin törenlernden sonra 1ay bile kalmicaklar galiba
ay birden böyle düsününce cok sevindim yaa:9:

Usta birliğinde bukadar yorulmazlar dimi 3km koşu fln yapıyolarmıs?

yok cnm ustada öle şeyler yok..şimdi sesleride kısılıcak,kiloda vericekler..ama ustadabunlardan eser kalmıcak emin olun..

sen gunlerni nasıl geciriyorsun cnm ben calısıodm ayrldm suan evdeym zor gecio ama gecior sanki ya da ben mi kendmi teselli ediyorum hç bilemiyorum

hic sorma tertip bende evdeyim hic gecmiyo zaman
daha 1hafta olmus bana 1 ay gibi geldi
2gündür arkadasımdaydımda biraz kafam dağıldı neysekii

ben günlük tutuyorum o an aklıma ne gelirse sanki onla konusurmus gibi yazıyorumda yazıyorum
bazen 2satır bazen 2 sayfa
o istedi yazmamı ama gercekten iyi geliyo canım ya yazmıyosan mutlaka dene

ben günlük tutuyorum o an aklıma ne gelirse sanki onla konusurmus gibi yazıyorumda yazıyorum

bana da cok uzun zaman geldi inan ki.biz bekleriz de onlar iyi olsun yeterki .ben yazmıyordm ama canım tutturdu yaz gelince okuyacam diye dayanamadm bende yazıyorum:(

hımmm sizin için daha ii olmuş en azından hemen usta birliği belirsizliği ortdan kalkıcak

nası canım ne belirsizliği oluyoduki?

yok cnm ustada öle şeyler yok..şimdi sesleride kısılıcak,kiloda vericekler..ama ustadabunlardan eser kalmıcak emin olun..

evet ya dün sesi kısıktı ayaklarım su topladı botlara sığmıyo artık fln diyodu
ohh cok sevindimm
bide iceri telefon sokabilirse harika olurrrrr

bende sürekli evdeyim askerim çalışmamı istemio..ve bnde yazı yazıorum her gün..inanın çok rahatlatıo..belki gün gelio konuşamıosunuz zmnları olmuo oraya yazınca rahatlıo insan..:55::55::55:

bana da cok uzun zaman geldi inan ki.biz bekleriz de onlar iyi olsun yeterki .ben yazmıyordm ama canım tutturdu yaz gelince okuyacam diye dayanamadm bende yazıyorum:(

gercekten iyi oluyo ama ben bazen hic bırakmak istemiyorum defteri
bide hırkası var gece ona sarılıp uyuyorum

Back