• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

91/3'ler bizde buraya toplaşalım =)

Askerimin sesiyle uyandımmmmm
Sesine kurban olurum ben onun yaaaaaaaaaaaa
Gerci bugün mars fln söylemisler kısılmıs bitoşumun sesi:98:
Oda 60günden mehtap saymaya baslamıs artık
Koğuslarıda 21 kişiye yukselmis

Bide ses kısılmaları cıktı basımıza kızlar yaaa:1:

ne güzel onun sesiyle uyanmışsın ben bugün de beklemedeyim :50:

daha neler çıkacak bakalım :97:

evet canım kara havacı olarak gitti ama bugün hiç aramadı bile offf off aramazda sanırım artık bu saatten sora dünde bişey soramamıştım off offf 1 dk duymaya razıyım sesini

ümitsizliğe kapılma dün beni bu saatlerde aramıştı bugün de hala aramadı gözüm telefonda bekliyorum yine de aricak aşkım bananeee :84:

nasıl uyku girerki şimdi benim gözüme onun sesini duymadan...

napalım beklicez onlar arayana kadar canım bugün olmazsa yarın :59:

evet malesef canım zaten zaman gecmiyoo :( neyse 1 gün daha bitmeye az kaldı ama benim anlamadıgım bişey var onada sorucak vakit olmadiki teslim oldugu tarih mesela ayın onu ama yola cıkacagı tarih ayın 8 i yazıyordu sülüs de şimdi ayın 8 inden mi saymak gerekiyor şafagı 10 undan mı kimi öle diyor kimi böyle

canım şimdi aradı 2 dk da olsa sesini duydum

20:58 ve 21:01 de aramış 2 kere aşkım ama benim ....... (boşlukları sen doldur) telefonun çalmamış kimaramıştan mesaj geldi.ya Allah ım beni mi sınıyosun bütün gün çeken telefon o dk neden çalmadı ve 2 dk snra aradığını öğreniyorum ben.telefonu fırlatıp atasım var çok kötüyüm çok sinirliyim.çok üzülmüştür ya ya da kızmıştır belki de offffffffffff

20:58 ve 21:01 de aramış 2 kere aşkım ama benim ....... (boşlukları sen doldur) telefonun çalmamış kimaramıştan mesaj geldi.ya Allah ım beni mi sınıyosun bütün gün çeken telefon o dk neden çalmadı ve 2 dk snra aradığını öğreniyorum ben.telefonu fırlatıp atasım var çok kötüyüm çok sinirliyim.çok üzülmüştür ya ya da kızmıştır belki de offffffffffff

sakin ol canım bak bakalım çekiyor mu telefon belki arayabilir yine

sakin ol canım bak bakalım çekiyor mu telefon belki arayabilir yine

aramaz daha yarım saat oldu nerdeyse çekiyo şimdi işime yaramayacak ya...sakin olamıyorum çok sinirliyim çok üzgünüm gidip odama ağlayıp ağlayıp geliyorum..neden benim bütün işlerim ters gidiyo ??????

aramaz daha yarım saat oldu nerdeyse çekiyo şimdi işime yaramayacak ya...sakin olamıyorum çok sinirliyim çok üzgünüm gidip odama ağlayıp ağlayıp geliyorum..neden benim bütün işlerim ters gidiyo ??????

off canım ya ne diyim bilmiyorum :(bütün gün telefona bak sonra tam arasın telefon çekmesin gercekten kötü bişey ama o kadar üzme kendini nolur

off canım ya ne diyim bilmiyorum :(bütün gün telefona bak sonra tam arasın telefon çekmesin gercekten kötü bişey ama o kadar üzme kendini nolur

ben neden geri arayamıyorum onu ama ya adalet mi bu..geceleri telefon elimde uyuyorum sabah erkeknden arar belki elimde titresin telefon diye yemeğe otururken duşa girerken korkuyorum ya ararsa diye...onun aradığı 5 dk telefon çekmesin elim öyle kelimeler yazmaya gidiyo ki sinirden...deli olacam ya kim bekleyecek şimdi..

ben neden geri arayamıyorum onu ama ya adalet mi bu..geceleri telefon elimde uyuyorum sabah erkeknden arar belki elimde titresin telefon diye yemeğe otururken duşa girerken korkuyorum ya ararsa diye...onun aradığı 5 dk telefon çekmesin elim öyle kelimeler yazmaya gidiyo ki sinirden...deli olacam ya kim bekleyecek şimdi..

seni inan çok iyi anlıyorum canım çünkü bende aynıyım :(

olur böyle şeyler canını sıkma canım. yeni gönderdgimde benmde bir an olsun telefon elimden düşmüyordu. ve beni aramıştı duymamıştım sinirden paatlamıştım resmen..

tatlım merak etme ya hepimizin başına gelmiştir..bende tam yetiştim tel kapanmıştı ve hiç yanımdan ayırmıodum bi sn içeri gitmiştim..ewt kahroldum ağladm fln ama askerim bna moral vermişti.. o kdr kızmazlar bnde kzıcağını düşünmüştüm ama o bni avuttu düşün..

Back