Kendimi aldatılmış hissediyorumGünlüğün hayırlı olsun
Çok tebrik ederim canım benim. Bu aralar ben de duruyorum yerimde. Sabredeceğiz sonra da inecek tekrar. Hem 200 gr 200 gr derken bi bakmışsın hedeflediğin kilodasınbu arada 100 gram daha verdim sanırım kilo durmasını kırdım iki günde 200 gram verdim bunada şükürr 2 haftadır sabittim
Çok tebrik ederim canım benim. Bu aralar ben de duruyorum yerimde. Sabredeceğiz sonra da inecek tekrar. Hem 200 gr 200 gr derken bi bakmışsın hedeflediğin kilodasın
Dün bi akrabamızla konuştum onun oğlu 20 kilo vermiş. Ama bazen sporu da yapıp diyeti de yaptığı halde 1 ay kilo veremediği olmuş ama sabırla devam etmiş tekrar vermeye başlamış. Şöyle düşünmeliyiz durakladığında demekki geri kilo almamız da zor olacak verdiklerimizi almayacağız. O çocukta mesela o 20 kiloyu geri almamış hiç. Hem şok diyetler yapıp bir anda kilo veren insanlar hemen geri alıyorlar biz yaşam biçimimizi değiştiriyoruz
Ay inş. Bak çok heyecanlandım hamilelik diyince. İnş. her şey istediğin gibi olsunaynen ölee tatlım yavaş olsun kesin olsun geri almayalım en önemlisi o.. yoksa çok aldım verdim çok yoruldum artık verdikten sonra korumak istiyorum hamile bile kalsam sağlıklı bir şekilde kilo alıcam sonra aynen vericem kafaya koydum artık salmak yok kendimi..
bu arada 100 gram daha verdim sanırım kilo durmasını kırdım iki günde 200 gram verdim bunada şükürr 2 haftadır sabittim
100 gr da olsa vermişsin canım
vallaa ne yazıcağımı şaşırdım 300 gram vermişim nasıl mutlu oldum nasıl mutlu oldumm tartıda tam 83 ü gördüm... 2 haftadır kilom sabitti şu üç günde mahşallah normale döndü kilo verimim 3 günde toplam 500 gram verdim çookkkkk mutluyum çok
Bundan sonra hızlı hızlı gidecek kilolar canım . Çok tebrik ederim. yakın bir zamanda 79 u göreceksin inanıyorum.
saoll tatlımmmmvallaa hani evinde durmayan teyzeler vardır günün yarısından fazlasını komşusunda geçirir bende kendimi ölee hissediyorum kilo verimimi bile ilk senin günlükte duyuruyorum .. arada aklıma geliyo burası
İlahibenzetmede dünya markasısın. Çok güzel gidiyorsun, kilo vermen durdu ama hiç pes etmedin. Şimdi de karşılığını alıyorsun
vallaa ne yazıcağımı şaşırdım 300 gram vermişim nasıl mutlu oldum nasıl mutlu oldumm tartıda tam 83 ü gördüm... 2 haftadır kilom sabitti şu üç günde mahşallah normale döndü kilo verimim 3 günde toplam 500 gram verdim çookkkkk mutluyum çok