oyy oyy ooyy bana yine yollar göründü yarın balıkesir yolcusuyum eşimin arkadaşı evleniyo ..inşallah bu sefer bu gidişimden kilo almadan dönerim hazır 80,1 de olmuşum 79 u da görmek istiyorum bir an öncee
bu hafta düzgün bir diyet yapamadım bahar nezlesi oldum ve ilaç falan aldığımdanyemek düzenim değişti baya...ipin ucunu kaçırdığım anlarda oldu avuç avuç fındıkta yedim çekirdekte.. (fındıklar giresundan tazecik gelince dayanamadım napıyım
baktım fındıktan kendimi alamıycam 10 kilo fındığı kırdım vee hepsini rondoda parçaladım anneme falan dağıttım kek için kurabiye için falan .. yoksa dayanamam yerim diğer sebepte buu
) akşam yemeği pek yiğemedim genelde ...3 ten sonra anca 1 grisini 1 salatalık falan onlarıda zor yuttum burnum tıkalı olunca yemek yemek midemi bulandırıyo nefesim kesiliyo.. ama sıvı baya tükettim .. nane limondan tut papatya çayına kadar bilimum çoğu çayı içtim.. bugün daha iyiyim ama fazla duramıycam buralarda.. valiz hazırlamam gerekiyo .. haftayada dişçiye gidicem istanbulaa .. yokk yani leyleği falanda havada görmedim ama 3 haftada bu kadar geliş gidiş dengemi bozdu ... diyeti falan düşünemiyorum pek.. Allahtan midem küçülmüşte belirli bir lokmadan sonra yiyemiyorum.. ben unutsam midem unutmuyo anlıyacağın..