- 1 Temmuz 2012
- 489
- 21
Şişkinliktir inş. canım. Hoş geldingeldim tatlım ...
vallaa verelim şu kiloları .. çok tıkındım istanbulda düğün evinde kaldık vee herkess yemek yedirmeye çalıştı bende o gazla bıraktım.. bu sabah kalktığımdada hastalanmıştım baya karnım şiş 1,3 almış görünüyorum ama şişlikmi nedir bilmiyorum .. :26:bakalım bir kaç güne anlarız
Duygu ablaaaaa 88.6 olmuşuuum
oyy oyy ooyy bana yine yollar göründü yarın balıkesir yolcusuyum eşimin arkadaşı evleniyo ..inşallah bu sefer bu gidişimden kilo almadan dönerim hazır 80,1 de olmuşum 79 u da görmek istiyorum bir an öncee
bu hafta düzgün bir diyet yapamadım bahar nezlesi oldum ve ilaç falan aldığımdanyemek düzenim değişti baya...ipin ucunu kaçırdığım anlarda oldu avuç avuç fındıkta yedim çekirdekte.. (fındıklar giresundan tazecik gelince dayanamadım napıyımbaktım fındıktan kendimi alamıycam 10 kilo fındığı kırdım vee hepsini rondoda parçaladım anneme falan dağıttım kek için kurabiye için falan .. yoksa dayanamam yerim diğer sebepte buu ) akşam yemeği pek yiğemedim genelde ...3 ten sonra anca 1 grisini 1 salatalık falan onlarıda zor yuttum burnum tıkalı olunca yemek yemek midemi bulandırıyo nefesim kesiliyo.. ama sıvı baya tükettim .. nane limondan tut papatya çayına kadar bilimum çoğu çayı içtim.. bugün daha iyiyim ama fazla duramıycam buralarda.. valiz hazırlamam gerekiyo .. haftayada dişçiye gidicem istanbulaa .. yokk yani leyleği falanda havada görmedim ama 3 haftada bu kadar geliş gidiş dengemi bozdu ... diyeti falan düşünemiyorum pek.. Allahtan midem küçülmüşte belirli bir lokmadan sonra yiyemiyorum.. ben unutsam midem unutmuyo anlıyacağın..
hmmmm bizim hatunlar burdaymış demek yakaladım siziiiiii :))
düğün var diye kaçamak yok
nasılsınız bayanlar hafta güzel başladı mı?
bu arada kilo almamışım 80 kiloyum tam
başlangıç tarihim 12.08.2013 kilo 90
28.09.2013 kilo 80
1,5 ayda 10 kilo verdim bundan sonrası yavaş gider büyük ihtmal ...
artık kafamda oturttuğumdan neyi nasıl yemem gerektiğini öğrendim ondan stres sıkıntı yapmıyorum .. bakalım 70 ne zaman olucam yavaş olsun sıkıntı yok sağlıklı olayımda .. haftaya ölçümlerimide yaptırıcam .. bütük ihtimal onlarda düzgün çıkıcak çünkü hiçç halsiz ve yorgun hissetmiyorum kendimi adet düzensizliğim vardı .. hattaa 4 ay hastalanamadığım günler bile olmuştu.. adet günlerim bile düzene girdi 2 ci hastalığım geçti günler bile sekmedi 1 gün sadece erken oldum o da ay dönümünden dolayı normal.. iyiyim ben yani günlükçüm.. burayada gün gün neler yediğimi pek yazamıyorum 2 haftadır rejim yemeği olarak yapmıyorum.. normal eve ne pişiriyosam ondan yiyorum ve ona göre dengeliyorum kendimi.. sabah en yoğun ve enerjiye ihtiyacım olan saatler olduğundan en çok o öğüne yükleniyorum öğlen baklagil yada protein ağırlıklı akşamsa sebze ve salata türü ve çorba tabi.. aralarda bazen meyve yedim bazen soda içtim sade bazende ayran içtim .. şunu yemeliyim içmeliyim demedim pek ..zaten canım o an onları istediğinden ben emre itaat ettim sadece .. vücudum artık saatlere göre kendi sinyal veriyo şş karnım acıkır gibi oluyo bişeyler atıştır diyo ..
tebrikler canım çok sevindim
bu arada kilo almamışım 80 kiloyum tam
başlangıç tarihim 12.08.2013 kilo 90
28.09.2013 kilo 80
1,5 ayda 10 kilo verdim bundan sonrası yavaş gider büyük ihtmal ...
artık kafamda oturttuğumdan neyi nasıl yemem gerektiğini öğrendim ondan stres sıkıntı yapmıyorum .. bakalım 70 ne zaman olucam yavaş olsun sıkıntı yok sağlıklı olayımda .. haftaya ölçümlerimide yaptırıcam .. bütük ihtimal onlarda düzgün çıkıcak çünkü hiçç halsiz ve yorgun hissetmiyorum kendimi adet düzensizliğim vardı .. hattaa 4 ay hastalanamadığım günler bile olmuştu.. adet günlerim bile düzene girdi 2 ci hastalığım geçti günler bile sekmedi 1 gün sadece erken oldum o da ay dönümünden dolayı normal.. iyiyim ben yani günlükçüm.. burayada gün gün neler yediğimi pek yazamıyorum 2 haftadır rejim yemeği olarak yapmıyorum.. normal eve ne pişiriyosam ondan yiyorum ve ona göre dengeliyorum kendimi.. sabah en yoğun ve enerjiye ihtiyacım olan saatler olduğundan en çok o öğüne yükleniyorum öğlen baklagil yada protein ağırlıklı akşamsa sebze ve salata türü ve çorba tabi.. aralarda bazen meyve yedim bazen soda içtim sade bazende ayran içtim .. şunu yemeliyim içmeliyim demedim pek ..zaten canım o an onları istediğinden ben emre itaat ettim sadece .. vücudum artık saatlere göre kendi sinyal veriyo şş karnım acıkır gibi oluyo bişeyler atıştır diyo ..