-
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
Halen var :))Seyyar dondurmacılar olurdu eskiden
Kuyruk olurduk hep birlikte
Alırdık
BennSaçını ütüleyen oldu mu
Ö-nü-mü-ze ge-le-ne 100 tek-meHalis keleveleris önümüze geleni tekmelerizgibi birsey söylerdik.
evet ya bohcacilar sisman kisa boylu koca popolu olurdu geneli :)) biz de toplanirdik etrafinda dikkatle bakardik cikardiklarinaEskici geçerdi. Kırık sarı leblebi, şekerli leblebi, keçi boynuzu satardı. Eskileri ya da demir parçaları verir onlardan alırdık. Çok lezzetli gelirdi.
Bir de bohçacı lar gezerdi. Çarşaf, ip felan satarlardi. Örtüsünü serip otururdu kadınlar arasına. Booohçaacı geeldiii haaaaaanııım diye bağırarak gezerlerdi.
Benimde barbi bebeklere ayri bir ozentim vardi babam maasini alinca almisti o bebegimi 5. Sinifa kadar saklamistim eskimesin diye. Beslerden elbise dikerdim onlara:)))İçinden bebek resmi çıkan çikolatalar vardı hep yüze kadar biriktircem sanardımah o bebekler şimdiki çocuklar oyuncağın yüzüne bakmıyor
Evet eskiden her şey çok güzeldi bende iki bebekle büyüdüm eskiden her şey kiymetliydiBenimde barbi bebeklere ayri bir ozentim vardi babam maasini alinca almisti o bebegimi 5. Sinifa kadar saklamistim eskimesin diye. Beslerden elbise dikerdim onlara:)))
Hele bebeklere elbise dikmek ayrı bir favorimdi pekde beceremezdim amaBenimde barbi bebeklere ayri bir ozentim vardi babam maasini alinca almisti o bebegimi 5. Sinifa kadar saklamistim eskimesin diye. Beslerden elbise dikerdim onlara:)))
Ayy ben dikerdim annem elisi ogretmisti. Onunla etek bluz yapardim ona.Hele bebeklere elbise dikmek ayrı bir favorimdi perde beceremezdim ama
Benimde annem pantolon kazak çorap örmüştü bebeğime hala saklarimAyy ben dikerdim annem elisi ogretmisti. Onunla etek bluz yapardim ona.
Bir tanede bubu ayicigim vardi onsuz uyuyamazdim birgun kaybolmus bubum diye aglamisim. Zor zar bulmuslar yenide alamiyorlar.Ahh o eski gunler gelsede oyuncagim olmasaBenimde annem pantolon kazak çorap örmüştü bebeğime hala saklarim
Günaydın ben yetişemiyorum valla hızlarınaNe yazmissini yaw masallah size gunaydin:)
Senin cezanda bu olsun yetisemeGünaydın ben yetişemiyorum valla hızlarına
Tmm kabul ediyorum bakSenin cezanda bu olsun yetisemeBeni etiketlemedin