- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.738
-
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
Spor giysi nerde marla orda :))
İfşa olmayayım dioyrum diyorum dayanamıyorum çok yakin birinin nisanında çok cepli hiphop Pantalon diyorduk ondan birde uzerimde mesela Tom ve Jerry nin önümde önden görüşünü sırtımda arkadan görünüşü olan t-shirt giymiştim:)) bilirsn beni
Seni etiketledim kendin görmedin bı keremBen de sonradan gördüm 46 sayfa dolmuştu ben gelene kadar
Tamam terelellom seni buraya bantlamadimO zamanminik cezalandirilacak
Herkese kapı açık :))ben de 86 git diyen olmadi
Biz de yoğurtlu kornison tursulu makarna yapar makarna salatası diye yerdik :)))
Ben 6. Sınıfta aldım koca 5110 la gidiyordum geliyordum okula :))Ben 2005 de almistim teli lisede staj yaparken:))))
Şimdi söylemeden edemeyeceğim çok çocuklu aile nin ferdi olunxa eve muz girdiğinde bı tane yer bı tane saklarfim zaten kalmazdı :/sık sık muz yiyenler zengindi :)
Sizin ki iyiymiş. Benim ilk telefonum ericson takozdu.Ben 6. Sınıfta aldım koca 5110 la gidiyordum geliyordum okula :))
Ablam da vardı o modelSizin ki iyiymiş. Benim ilk telefonum ericson takozdu.
Mesajlarda isim bile yazmazdi. Herkesin telefon numarasını ezbere biliyordum.
2000li yılların başında kullandım ben onlardanSizin ki iyiymiş. Benim ilk telefonum ericson takozdu.
Mesajlarda isim bile yazmazdi. Herkesin telefon numarasını ezbere biliyordum.
Ben de ablanizin modelinden olabilirim. 90 li değilim zaten.Ablam da vardı o model
Hosbuldum minik ❤
Hahha aynen kaynak yaptım ben de seksen küsürlü olarak. :) Muhtemelen birinin eski telefonuydu ilk çıktığında alamamıştık.:)2000li yılların başında kullandım ben onlardan
MadammorBende 94 luyum aklımda kalan bir sürü şey var hey gidi günler hey
BenSaçını ütüleyen oldu mu