- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.631
-
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
- #2.101
Geçen sene aldım arasıra oynuyorum hala
Bende de varGeçen sene aldım arasıra oynuyorum hala
Ne güzel şarkılar
Ruhum hep özlüyor o yıllarıNe güzel şarkılar
Kim ozlemiyor kiRuhum hep özlüyor o yılları
Hatırlamaz olur muyumBunu hatırlar mısın ?
Kim özlemiyor ki o yılları bence herkes özlüyordur tamam o zaman da hayat şartları kolay değildi ama mutluyduk yediğimiz içtiğimiz yiyeceklerin içeceklerin tadı bir baskaydi.Kim ozlemiyor kien güzel çocukluk yılları
Şimdiki gibi özel çizgifilm kanalları yoktu, kanal D çizgifilm saatini beklerdik. Casper, Tom ve Jerry, Jetgiller, Taş Devri..Kim özlemiyor ki o yılları bence herkes özlüyordur tamam o zaman da hayat şartları kolay değildi ama mutluyduk yediğimiz içtiğimiz yiyeceklerin içeceklerin tadı bir baskaydi.
İzlediğimiz diziler filmler olsun daha güzeldi süreleri uzun değildi.
Ayyu çok güzel defter tutardim hep de kenarlarında çizgileri birleştirerek örgüler yapar boyardim
Hele şuuAyyu çok güzel defter tutardim hep de kenarlarında çizgileri birleştirerek örgüler yapar boyardim
Hiç olmamisti bende çok ozenirdim çocukken
Bir de şu Sınıf Başkanı rozeti vardı ya pek havalılardı, 14. Louis'in kisvesi gibi dolaşırlardı ortalıkta. Bana ise hep Sağlık ve Temizlik kolu düşerdi, tırnakları kontrol ederdimHiç olmamisti bende çok ozenirdim çocukken
Ben hep Kızılay olmak isterdim son senede fotoğrafçılık kulübü olunca bir havalı hissetmiştimBir de şu Sınıf Başkanı rozeti vardı ya pek havalılardı, 14. Louis'in kisvesi gibi dolaşırlardı ortalıkta. Bana ise hep Sağlık ve Temizlik kolu düşerdi, tırnakları kontrol ederdim
5. Sınıfta bir Koray vardı yeşil gözlü, onun tırnaklarını kontrol ederken utanırdım yaw hoşuma giderdi sıpa
Şimdi ki diziler bunların yerini asla tutmuyor hem ailecek izlenecek diziler hem süreleri kısa.Çok özledim yine