- 28 Ocak 2009
- 33.633
- 54.437
-
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
Yok hiç ütülemedim fön bile çekmedim hiç çünkü dümdüz ama saçlarımı örüp yatardım sabah kalktığımda dalgalı olurdu :)Saçını ütüleyen oldu mu
Annemle babam kullanırdı sonradan tekli yastığa geçtiler :) ben kullanmadım.uzun yastik kullanan oldu mu :) doksanlarda tekli yastik bir lukstu yaa
kenarlari dantel islemeli uzun yastiklar..Annemle babam kullanırdı sonradan tekli yastığa geçtiler :) ben kullanmadım.
Otları ezip elimize sürerdik birde :) kına derdik.Ac kapiyi bezirgan basiii..
kasabada oturdugmuzdandir belki de camurla oynr sekil verir kuruturduk :))Otları ezip elimize sürerdik birde :) kına derdik.
Otları ezip elimize sürerdik birde :) kına derdik.
Alf'i çok severdim. Yalan Rüzgarı başladı mı annem ses istemezdi evdeCandy demisken cok guzel diziler izliyorduk ya. Pazar gecesi banyo yapip Parlement gecesi sinemasi izlerdik Star'da. Alf vardi, McGyver, A Takimi. Ninja Kaplumbagalar'a bayilirdim. Abimle Tsubasa izlerdim. Manuela vardi annem izlerdi. Ikizi vardi kadinin yuzu yanmis, ikizinden intikam almaya calisirdi. Bir de galiba Kole Izaura miydi neydi o vardi. Bir ara mahalledeki tum kadinlar Kole Izahura gibi evin isi hic bitmiyor demeye baslamislardi. Yalan Ruzgari elbette. Hatirlamiyorum tam konularini gerci. Vahsi Guzel vardi Kanal D'de. Tabi ya nasil unuturum. Milagros vardi. Ben esas oglani degilde Pablo denen karakteri seviyordum