90 lar.....

Ya gece gece aklima geldi. Seker Kiz Candy vardi off! Ortaokuldaydim icimiz disimiz Candy olmustu derste, teneffuslerde sadece Candy konusuluyordu bir aralar:KK70: Ilk KanalD sonra Star yayinlamisti saniyorum ama 100 kusur bolumden sonrasi hic gelmedi. Her bolumun muhasebesini yapardik bildigin ne gunlerdi ya. Ben defterlerime hep Candy'nin saçlarını falan cizerdim. Terry severler ile Arthur severler tartisirlardi hehehhe. Ben Terry'ciydim ya ahhh uzun sacli prensim. Cizgifilm degildi adeta bir dram dizisiydi. Simdiki cocuklar oturup izlemezler biz her bolumunu hatim ederdik! Terry'nin Candy'i optugu bolum tum Türkiye'de kucuk capli bir depreme sebep olmustu ahhaha. Türkiye'de Candy, Terry'nin okuldan ayrilmasiyla bitmisti. Yillar sonra internetten ingilizce altyazili bulup geri kalan bolumlerini izledim ama cizgfilmin son bolumu yayinlanmadan iptal oldugunu duydugumda asiri uzulmustum. Sonradan kitabi cikmisti orda Terry ve Candy'nin evlendigi yaziyor en azindan mutlu oldular o kadar cileden sonra :))

Terry Grandchester'i unutmak mumkun mu:) Her sahnesi mihlanmis aklima, at uzerinde kosturmalari, serseri halleri, tum okulun kurallarina karsi gelisi. Candy ile cilli maymun diye dalga gecmesi. Efsanevi seslendirme. Butun bolumler boyunca Candy'nin o berbat iki yana ayrij sac seklini degistirmesini beklemistim hic degistimedi ya te allam :KK54:

Screenshot_20180722-010409.png
casperi da unutmayalim:)

Candy demisken cok guzel diziler izliyorduk ya. Pazar gecesi banyo yapip Parlement gecesi sinemasi izlerdik Star'da. Alf vardi, McGyver, A Takimi. Ninja Kaplumbagalar'a bayilirdim. Abimle Tsubasa izlerdim. Manuela vardi annem izlerdi. Ikizi vardi kadinin yuzu yanmis, ikizinden intikam almaya calisirdi. Bir de galiba Kole Izaura miydi neydi o vardi. Bir ara mahalledeki tum kadinlar Kole Izahura gibi evin isi hic bitmiyor demeye baslamislardi. Yalan Ruzgari elbette. Hatirlamiyorum tam konularini gerci. Vahsi Guzel vardi Kanal D'de. Tabi ya nasil unuturum. Milagros vardi. Ben esas oglani degilde Pablo denen karakteri seviyordum :KK49:

Pet şişe su neydi, mavi plastikte herkesin içtiği bardakla su satılırdı :kusmuk:tamam tamam bardak şöyle bir calkalanirdi :)))
Pazarda rengarenk civcivler
Evimizin önünden geçen gofret arabasıı :kk77:
Arkası full camlı vitrin gibi kamyonlarda satılan ev eşyaları(tencere, tava, ev aletleri, zuccaciye) çağın icadı teflon tava almıştık :))))

Candy demisken cok guzel diziler izliyorduk ya. Pazar gecesi banyo yapip Parlement gecesi sinemasi izlerdik Star'da. Alf vardi, McGyver, A Takimi. Ninja Kaplumbagalar'a bayilirdim. Abimle Tsubasa izlerdim. Manuela vardi annem izlerdi. Ikizi vardi kadinin yuzu yanmis, ikizinden intikam almaya calisirdi. Bir de galiba Kole Izaura miydi neydi o vardi. Bir ara mahalledeki tum kadinlar Kole Izahura gibi evin isi hic bitmiyor demeye baslamislardi. Yalan Ruzgari elbette. Hatirlamiyorum tam konularini gerci. Vahsi Guzel vardi Kanal D'de. Tabi ya nasil unuturum. Milagros vardi. Ben esas oglani degilde Pablo denen karakteri seviyordum :KK49:
Alf'i çok severdim. Yalan Rüzgarı başladı mı annem ses istemezdi evde :KK70: Bu arada hala devam ediyor o dizi, benim yaşımdan çok çok büyük yani :KK70:

X