90 lar.....

Dizimin altindaydi diger kizlar nerdeyse cikaracaklardi. Kucucuk yasta koluna sevgilide takarlardi ayy cok komikti.
Evet bizim sınıfta da çöktü ben dize kadar cekiyordum çünkü ayak bilegime kadardı ortaokul bitene kadar da normal boyu dizime gelmedi

Anneden miras kaldı galiba bende kizima bir çok şeyi bi beden büyük alırım senelere giysin diye
Bir beden büyük alınır tamam da okul bitti gitti hala üzerime olmuyordu kıyafet

Cocuklarima aynı duyguyu yaşatmiyorum şuan çünkü büyük alınca emanet gibi duruyor

Ama mecburduk

Lisede bı hoca vardı burdan Selam olsun kapladigmiz zaman kitap defterin dış kabini bukerdi defalarca
Benim arkadaslar bana guldu bebekmisin lisede kaplanirmi diye. Cok duzenli ogrenciydim. Hir bir ogretmenimden azar yememistim. Ama ilkokul 3. Diniftaki ogretmenim omuzumu cimdirdiydi. Hic unutmuyom mosmor olmustu

Öğretmenlerin sıra dayaklari vardı ne kadar adaletsiz biseydi sucsuza da tokat atılırdı
Bazilari vicdanliydi yaramazlara daha hizli vururdu. Hic unutmuyom ev sahibinin ogluyla gidip geliyorduk okula. O zaman kardeslere aifat yarimdi. Abin kardesin varmi diyince onun adini demistim. Ogretmende gulmustu

Öğretmenlerin sıra dayaklari vardı ne kadar adaletsiz biseydi sucsuza da tokat atılırdı
Benim ilkokul hocam o konuda çığır açmıştı matematikte soru yazdırırdı bilenler hocaya gösterip doğruysa tahtada beklerdi. Yapamayanlar sırada oturtuğu için gelsin sıra dayağı. Şimdi görsem yüzüne tükürürüm öyle hocanın.
Bir kerede matematikte çember sorusunu yapamadığım için matematik kitabımı kafamda parçalamıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…