- 5 Nisan 2016
- 7.522
- 15.718
- 35
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
Affedildin sayilirTmm kabul ediyorum bak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Affedildin sayilirTmm kabul ediyorum bak
Ben hic yapmadim bunu kilolu oldugum icin galinaBirde okul eteğini belden kıvırmak vardı evin köşesinde geriye düzeltilir di
Benim bileğime kadardı etek sağolsun annem iki beden büyük almıştı uzayincafa giyer diyeBen hic yapmadim bunu kilolu oldugum icin galina
Ay çocuk aklı işte kendi çapımızda laf sokuyodukBirde kendimizce yaptığımız espriler vardı laf sokma da denebilir sana ne diyene saman ye demek bayağı tutulan biseydi
Birde mesela salak diyene sensin o derdik :))Ay çocuk aklı işte kendi çapımızda laf sokuyoduk
Dizimin altindaydi diger kizlar nerdeyse cikaracaklardi. Kucucuk yasta koluna sevgilide takarlardi ayy cok komikti.Benim bileğime kadardı etek sağolsun annem iki beden büyük almıştı uzayincafa giyer diye
Birde mesela salak diyene sensin o derdik :))
Evet bizim sınıfta da çöktü ben dize kadar cekiyordum çünkü ayak bilegime kadardı ortaokul bitene kadar da normal boyu dizime gelmediDizimin altindaydi diger kizlar nerdeyse cikaracaklardi. Kucucuk yasta koluna sevgilide takarlardi ayy cok komikti.
Anneden miras kaldı galiba bende kizima bir çok şeyi bi beden büyük alırım senelere giysin diyeBenim bileğime kadardı etek sağolsun annem iki beden büyük almıştı uzayincafa giyer diye
Bir beden büyük alınır tamam da okul bitti gitti hala üzerime olmuyordu kıyafetAnneden miras kaldı galiba bende kizima bir çok şeyi bi beden büyük alırım senelere giysin diye
Annende bayagi abartmis canim. Dizin biraz altinda olsa neyse de ayaga kadar neymis:)Evet bizim sınıfta da çöktü ben dize kadar cekiyordum çünkü ayak bilegime kadardı ortaokul bitene kadar da normal boyu dizime gelmedi
Hadi ilkokulda sustum lisede desen ye istemiyorum diye lisede de büyük geldi hep hırkam :))Annende bayagi abartmis canim. Dizin biraz altinda olsa neyse de ayaga kadar neymis:)
Ayy canim alamam diye yapoyordur. Kiyamam onlara. Ben lisede bile kitap kaplamistimHadi ilkokulda sustum lisede desen ye istemiyorum diye lisede de büyük geldi hep hırkam :))
Ama mecburdukAyy canim alamam diye yapoyordur. Kiyamam onlara. Ben lisede bile kitap kaplamistim
Benim arkadaslar bana guldu bebekmisin lisede kaplanirmi diye. Cok duzenli ogrenciydim. Hir bir ogretmenimden azar yememistim. Ama ilkokul 3. Diniftaki ogretmenim omuzumu cimdirdiydi. Hic unutmuyom mosmor olmustuAma mecburduk
Lisede bı hoca vardı burdan Selam olsun kapladigmiz zaman kitap defterin dış kabini bukerdi defalarca
Bazilari vicdanliydi yaramazlara daha hizli vururdu. Hic unutmuyom ev sahibinin ogluyla gidip geliyorduk okula. O zaman kardeslere aifat yarimdi. Abin kardesin varmi diyince onun adini demistim. Ogretmende gulmustuÖğretmenlerin sıra dayaklari vardı ne kadar adaletsiz biseydi sucsuza da tokat atılırdı
Burda yok ☺Halen var :))
Evet doğru söylüyor sunuz insan kendini kötü hissediyor ama en yıkayınca çeker payi koyuyorumBir beden büyük alınır tamam da okul bitti gitti hala üzerime olmuyordu kıyafet
Cocuklarima aynı duyguyu yaşatmiyorum şuan çünkü büyük alınca emanet gibi duruyor
Benim ilkokul hocam o konuda çığır açmıştı matematikte soru yazdırırdı bilenler hocaya gösterip doğruysa tahtada beklerdi. Yapamayanlar sırada oturtuğu için gelsin sıra dayağı. Şimdi görsem yüzüne tükürürüm öyle hocanın.Öğretmenlerin sıra dayaklari vardı ne kadar adaletsiz biseydi sucsuza da tokat atılırdı