90 lar.....

Kötü hatiralari hatirlatmayalim lutfen

Malesef ilkokul öğretmeni çok önemli. Konuyu kapatıyorum o zaman bende hatırlamak istemiyorum çünkü.
Malesef bende çok kötü öğretmenlerle karşılaştımyüzlerini bile hatırlamak istemiyorum canım Kusura bakma burda güzel anilarimuzi paylasalim

Bazilari vicdanliydi yaramazlara daha hizli vururdu. Hic unutmuyom ev sahibinin ogluyla gidip geliyorduk okula. O zaman kardeslere aifat yarimdi. Abin kardesin varmi diyince onun adini demistim. Ogretmende gulmustu
Kapı komşumun oğlu en iyi arkadaşımdı benden 1 yaş küçüktü benim o zamanlar kardeşim yoktu kardeşin var mı diyenlere onun adını verirdim :) oda benim adımı verdi bulca benim kardeşim diye.

Aynisi iste beraber buyumustuk hala arkamdadir abim:)
Biz de öyleyiz hala görüşürüz şimdi şehir dışında bulunduğum yere gelince görüşürüz oturmaya gelir özellikle annemin yemekleri için şipariş bile verir şunu isterim diye hatta çocuklarımız olursa hala-dayı diyecekler derdik ki olursa öyle diyecekler zaten bize :)

Ne güzel bı dostluk yaaa

Benim abim yeni evlendi benimkider dayi der amcamin cocuklarindan ondedir bende:))

Aynen benim içinde öyle akrabalarımdan bile öndedir hem kendisi hem ailesi :)
Bende hep bı abi eksikliği hissetmiş indi r ama o duygunun yerini dolduracak kimsem olmadı

Kadınlardansa erkeklerle sirdaslik daha iyi bence erkeklerin hasi hiç bı zaman sırrını kullanmaz karşında

Lisedeyken hep erkeklerle sohbet ederdim erkek tipli bı kızdım belki de ondan

Ama hep bı abim olsun istemiştim ...

Bende hep erkeklerle anlasirdim annem derdiki niye kiz arkadasin yok senin bende kizlarla anlasamiyom derdim:)))

Benimde oz abim yok ama yerini dolduran var sukur:)) erkeklerin arkadasligi daha iyi oluyo korumaci oluyorlar
Lisede hiç terbiseysiz laf isitmedim erkeklerden hep sohbet muhabbet vardı lise sonrasında genelde kızlara çıkma teklifi için msj atmışlar aramışlar ama beni hep dertleşmek için aradılar halimi hatrimi sordular

Erkek var erkekcik var yani hakikaten bazı konularda erkekler daha merhametli kadınlardan

Mesela eşim benden daha merhametlidir :)

Aynen minik nerde yasiyodun sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…