90 lar.....

91liyim ama erken başlayıp 89 ve 90lılarla okudum.

Bilezik şeker vardı onu hiç unutamıyorum. Bir de bumbo. Bumbo yeniden üretiliyormuş ama bulamadım hiçbir yerde:mad:

Hulahop vardı, şişmanlıktan çeviremiyordum bir türlü. Anca sığıyordum içine, dönecek yer kalmıyordu:KK70: hala şişmanım:KK22:

Bir de adını hiç hatırlayamıyorum, ayak bileğine takılan ve zıplayarak öbür ayağın altından çevrilen birşey vardı. Ucunda plastik top vardı. Anlayan ve adını bilen var mı acabao_O
adini animsayamadim

Rosalinda vardı onu kimse yazmamış mi :) gerçi o 2000lerin başı oluyor ama olsun.

Sıdıka da çok güzeldi haa. Şimdiki dizilerin hiçbirini izleyesim gelmiyor.
Ben yazmistim gözden kaçmış. :)

Bir de teyzesi sürekli renkli peruk takan küçük kız dizisi vardı yabancı. Adını hatırlayamadım. Geceleri de sırlı olaylarla ilgili dizileri izler izler korkardik.:eek:

tetriste uzun cubugu beklerdik pespese gelirse hele dunyanin en sansli insaniydik.Masum tertemizdik mutlu olmayi becerebilenlerdik.
Futbolcu kartları da biriktiriyorduk :) o dönem kız erkek bütün çocuklar biriktiriyordu.

Önümüze gelene tekme oyunu vardı :)

Asker çantası derlerdi oda modaydı o zamanın sırt çantasıydı okulda da kullanırdım
Postal çizmeler vardı bir de. Kardeşime ayakkabısı eskiyince ondan almışlardı. Benim ki de bir türlü eskimesi ki alsınlar. Tabi iki üç numara büyük alınca her sene giyiyorsun. Zaten sonra da eakiyene kadar modası geçtiydi.:işsiz:

Ben yazmistim gözden kaçmış. :)

Bir de teyzesi sürekli renkli peruk takan küçük kız dizisi vardı yabancı. Adını hatırlayamadım. Geceleri de sırlı olaylarla ilgili dizileri izler izler korkardik.:eek:
Küçük melek maria olmasın

X