- 23 Aralık 2012
- 7.186
- 47.470
-
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
adini animsayamadim91liyim ama erken başlayıp 89 ve 90lılarla okudum.
Bilezik şeker vardı onu hiç unutamıyorum. Bir de bumbo. Bumbo yeniden üretiliyormuş ama bulamadım hiçbir yerde
Hulahop vardı, şişmanlıktan çeviremiyordum bir türlü. Anca sığıyordum içine, dönecek yer kalmıyorduhala şişmanım
Bir de adını hiç hatırlayamıyorum, ayak bileğine takılan ve zıplayarak öbür ayağın altından çevrilen birşey vardı. Ucunda plastik top vardı. Anlayan ve adını bilen var mı acaba
dil papuc tabiiBak kardeşime söyledim ben hala bekliyorum diyo(Telefonda oynuyoda kendisi)
dil papuc tabii
Ben yazmistim gözden kaçmış. :)Rosalinda vardı onu kimse yazmamış mi :) gerçi o 2000lerin başı oluyor ama olsun.
Sıdıka da çok güzeldi haa. Şimdiki dizilerin hiçbirini izleyesim gelmiyor.
Futbolcu kartları da biriktiriyorduk :) o dönem kız erkek bütün çocuklar biriktiriyordu.tetriste uzun cubugu beklerdik pespese gelirse hele dunyanin en sansli insaniydik.Masum tertemizdik mutlu olmayi becerebilenlerdik.
Postal çizmeler vardı bir de. Kardeşime ayakkabısı eskiyince ondan almışlardı. Benim ki de bir türlü eskimesi ki alsınlar. Tabi iki üç numara büyük alınca her sene giyiyorsun. Zaten sonra da eakiyene kadar modası geçtiydi.Asker çantası derlerdi oda modaydı o zamanın sırt çantasıydı okulda da kullanırdım
Küçük melek maria olmasınBen yazmistim gözden kaçmış. :)
Bir de teyzesi sürekli renkli peruk takan küçük kız dizisi vardı yabancı. Adını hatırlayamadım. Geceleri de sırlı olaylarla ilgili dizileri izler izler korkardik.
Halis keleveleris önümüze geleni tekmelerizFutbolcu kartları da biriktiriyorduk :) o dönem kız erkek bütün çocuklar biriktiriyordu.
Önümüze gelene tekme oyunu vardı :)
Aa evet. :)Küçük melek maria olmasın
Kanal d oynamıştı sanki öyle hatırlıyorumAa evet. :)
Bizde kısır ve yaş pasta yapardık tabi bisküvili pasta olurduLisede kızlarla makarna pişirir yerdik
Neydi o lezzeti tadı damağımda
Şimdi para versen yiyesim yok
Cagrima karşılık vermedi diye küsüşürdük bir de.Eskiden çağrı atardık mesaj değil :))))
Ben hep kısır yapardım. Çok severdi kızlar.Bizde kısır ve yaş pasta yapardık tabi bisküvili pasta olurdu
Hahaha ne çok yapardım. Ustası olmuştum. :)Hatırlıyorum :)) defterlerinize kenar süsü yapar mıydınız?
Biz de yoğurtlu kornison tursulu makarna yapar makarna salatası diye yerdik :)))Lisede kızlarla makarna pişirir yerdik
Neydi o lezzeti tadı damağımda
Şimdi para versen yiyesim yok