- 19 Ağustos 2017
- 6.478
- 39.507
- 33
-
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
Köye kışın gidip soba yakmak, 1 gün dahi kalmak mutluluk veriyor bana. Evde baca olsa soba kurcamsobanin ustune kbugunu koyardik o kokudan bile mutlu olan insanlardik.Ne masummusuz be
Aynen :))sobanin ustune kbugunu koyardik o kokudan bile mutlu olan insanlardik.Ne masummusuz be
deli kadinsin vesselamKöye kışın gidip soba yakmak, 1 gün dahi kalmak mutluluk veriyor bana. Evde baca olsa soba kurcam
Az biraz var galibadeli kadinsin vesselam
ayni benAz biraz var galiba
ayni ben
Ayy muz dedinde aklima geldi kardesim sunnet olmus 8 yas vardi aramizda. Ceyrek takilmis ben babama dedimki baba bunu bozdurup muz alalimmi cok gulmustuk. Gidip o aksam iki tane muz almisti adamsık sık muz yiyenler zengindi :)
Buraya gel:)Bizim merkezi kalorifer 10 sene önce dağıldı.Apartmanın birazı kombi yaptırdı,kalanı soba yakıyor:)deli kadinsin vesselam
soba candir ya isigi kapatinca alevlerin yansimasini izlerdik sekillere benzetirdik :))Buraya gel:)Bizim merkezi kalorifer 10 sene önce dağıldı.Apartmanın birazı kombi yaptırdı,kalanı soba yakıyor:)
iki tane nasil kiymetliymis hersey yetinmeyi bilen insanlrmisizAyy muz dedinde aklima geldi kardesim sunnet olmus 8 yas vardi aramizda. Ceyrek takilmis ben babama dedimki baba bunu bozdurup muz alalimmi cok gulmustuk. Gidip o aksam iki tane muz almisti adam
Aynen oyle tatlim cok sukur bugunumuzeiki tane nasil kiymetliymis hersey yetinmeyi bilen insanlrmisiz
Ben ev sahibinin kizlarinin elbusesiyle buyumusum. 100 gr peynir aliyorduk. 1 hafta yetiyorduoyle hersene okul cantasi almak nerdee en az uc sene kullanilirdi annelerimizin eli dikis tutar elbise diker orgu orurdu kiyafet alinmzdi herzaman
biz de cok kardestik bbmiz ogretmendi ama yetisemezdi ablalarimin kuzenlerimin kiyafetlerini cook giydim hala veririz birbirimize :))Ben ev sahibinin kizlarinin elbusesiyle buyumusum. 100 gr peynir aliyorduk. 1 hafta yetiyordu
Biz iki kardestik yinede yetmezdibiz de cok kardestik bbmiz ogretmendi ama yetisemezdi ablalarimin kuzenlerimin kiyafetlerini cook giydim hala veririz birbirimize :))
Bende kullandım özellikle asker çantası almıştım :))Asker çantası derlerdi oda modaydı o zamanın sırt çantasıydı okulda da kullanırdım
Hoşgeldin canım arkadaşım bayağıdır yoksun ya ondan dur etiketsiz geldin :/Merhaba ben neden yokum burda