- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.712
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
Kızlar çok güzel şeyler hatırladm okumaya düğün dönüşü devam edeceğim düğüne gidiyorum şimdi :* muahhh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haklısın canım :)
Tek basimiza gidiyorduk okula ev sahibinin ogluyla sayi saya saya hic kotu insan yoktu korkmazdik. Herkes guvenilirdi. Sayginlik vardi
Ben ne dersem o olur
Şimdiki nesil bir oda dolusu oyuncak doluiki tane nasil kiymetliymis hersey yetinmeyi bilen insanlrmisiz
iyi eglenceler minik:*Kızlar çok güzel şeyler hatırladm okumaya düğün dönüşü devam edeceğim düğüne gidiyorum şimdi :* muahhh
ben de ben de :) ve kargo pantalon diyorlar hani cok cepli bol ondan da cok giydim :))Bende kullandım özellikle asker çantası almıştım :))
Spor giysi nerde marla orda :))ben de ben de :) ve kargo pantalon diyorlar hani cok cepli bol ondan da cok giydim :))
:)) bilirsn beniSpor giysi nerde marla orda :))
Bak kardeşime söyledim ben hala bekliyorum diyo(Telefonda oynuyoda kendisi)tetriste uzun cubugu beklerdik pespese gelirse hele dunyanin en sansli insaniydik.Masum tertemizdik mutlu olmayi becerebilenlerdik.
Anladım ama ben de hatırlamıyorum adını :)))91liyim ama erken başlayıp 89 ve 90lılarla okudum.
Bilezik şeker vardı onu hiç unutamıyorum. Bir de bumbo. Bumbo yeniden üretiliyormuş ama bulamadım hiçbir yerde
Hulahop vardı, şişmanlıktan çeviremiyordum bir türlü. Anca sığıyordum içine, dönecek yer kalmıyordu hala şişmanım
Bir de adını hiç hatırlayamıyorum, ayak bileğine takılan ve zıplayarak öbür ayağın altından çevrilen birşey vardı. Ucunda plastik top vardı. Anlayan ve adını bilen var mı acaba