- 19 Ağustos 2017
- 6.478
- 39.507
- 33
-
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
Çok haklısın marlam ben dikkat etmeye çalışıyorum yine de herşeyi mevsiminde yemeye ama sanki mevsiminde bile tadı yok hiç bir şeyin..kis aylrinda domates salatalik olmazdi karpuz icin yazi, elma portakal icin kışi beklerdik ve oyle lezzetli olurlardi ki mis gibi kokarlardi
Ayy mandalina zamani gelince annem alirdi nasil yerdim. Erik zamani gelincede oyleydi ilk annem alirdikis aylrinda domates salatalik olmazdi karpuz icin yazi, elma portakal icin kışi beklerdik ve oyle lezzetli olurlardi ki mis gibi kokarlardi
hshshahsbdbenim amcam jetonu yuttu diye ahizeyi sokup getirmisti hic unutmuyorum onu 20 li yastaydi sanirim
Eskiden çağrı atardık mesaj değil :))))
İlk başta tabancayla ekrandakini nasıl vurabildiğimizi anlayamadık tabi..
[/QUOTEayy o gunler babam drrs calisin diye saklardi o cikardi biz kurardik
Benim gözümde de çok büyük bir yerdi altı üstü MM Migrostur90lrda migros ne bilmzdim kasaba cocuguyum ben kiziiim:))
Şimdi de güzel şükürler olsun canım ya, dertlrimiz de bizmle beraber büyüdü tabi ki ama şükredecek şeylerimiz de var. Allah daim etsin huzur ve mutluluğumuzu :)
Haklısın canım :)Elbette öyle Ama güzel bir çocukluk geçirmişiz şanslıyız bence
Tek basimiza gidiyorduk okula ev sahibinin ogluyla sayi saya saya hic kotu insan yoktu korkmazdik. Herkes guvenilirdi. Sayginlik vardiElbette öyle Ama güzel bir çocukluk geçirmişiz şanslıyız bence
Özlenmez mi hiç Okul Yılları
sobanin ustune kbugunu koyardik o kokudan bile mutlu olan insanlardik.Ne masummusuz beAyy mandalina zamani gelince annem alirdi nasil yerdim. Erik zamani gelincede oyleydi ilk annem alirdi