- 5 Nisan 2016
- 7.522
- 15.718
- 35
-
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
Amin canim ama eskilerde ozleniyo eski dostlarŞimdi de güzel şükürler olsun canım ya, dertlrimiz de bizmle beraber büyüdü tabi ki ama şükredecek şeylerimiz de var. Allah daim etsin huzur ve mutluluğumuzu :)
Öyle tabi ki hepsi çok güzel günlerdi :)Amin canim ama eskilerde ozleniyo eski dostlar
Kapimizin onunde merdiven vardi annelerimiz cikardi komsularla oturur elisi yapardi. Simdi tikildilar evin icineÖyle tabi ki hepsi çok güzel günlerdi :)
insallah olsun ben sana yollicam tamam miDantelli beyaz çoraplara bayılıyorum. Kızım olursa inşallah ona da giydircem :)))
İnşallah canım :) hayırlısıinsallah olsun ben sana yollicam tamam mi
cok severdim ya tabiki de yapardimHatırlıyorum :)) defterlerinize kenar süsü yapar mıydınız?
ben de 86 git diyen olmadi89 olmazmi
90lrda migros ne bilmzdim kasaba cocuguyum ben kiziiim:))Benim aklımdaki tek sey o kadar bozuk para ile bakkaldan neler alınır uff süper zenginlik düşünceleri. Öyle fazla süpermarket de yoktu migrosun sahibinin çocuğu ne şanslı diye düşünürdüm vizyonum yemek içmek üzerine
sös etmecaktima
sös etme
Migros varmiydiki o zaman benim tek hatirladigim mahalledeki Osman bakkal90lrda migros ne bilmzdim kasaba cocuguyum ben kiziiim:))
Bizim mahalle bakkalı hala aynı 30 yıllık bakkal :)) Allah hayırlı uzun ömür versin çok severim bakkal amcayıMigros varmiydiki o zaman benim tek hatirladigim mahalledeki Osman bakkal
Bizimki iflas etmis galiba yok orda:)Bizim mahalle bakkalı hala aynı 30 yıllık bakkal :)) Allah hayırlı uzun ömür versin çok severim bakkal amcayı
Küçük esnaf pek kalmadı ki gülüm, sağolsun marketler bitirdi. Rekabet te çok :/Bizimki iflas etmis galiba yok orda:)
Ya aklıma bir reklam geldi :) bir çocuk yerden jeton bulup kulübeden 166yı arayıp masal dinleyerek uyuyordu :))jeton biter konusma yarida kalir :) jetonu delip ip baglayip konusanlar varmis diye efsane vardi digrumu acep
jeton biter konusma yarida kalir :) jetonu delip ip baglayip konusanlar varmis diye efsane vardi digrumu acep
O bakkal hala orda ama o amca yokKüçük esnaf pek kalmadı ki gülüm, sağolsun marketler bitirdi. Rekabet te çok :/