• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

90 lar.....

kis aylrinda domates salatalik olmazdi karpuz icin yazi, elma portakal icin kışi beklerdik ve oyle lezzetli olurlardi ki mis gibi kokarlardi
Çok haklısın marlam ben dikkat etmeye çalışıyorum yine de herşeyi mevsiminde yemeye ama sanki mevsiminde bile tadı yok hiç bir şeyin..

kis aylrinda domates salatalik olmazdi karpuz icin yazi, elma portakal icin kışi beklerdik ve oyle lezzetli olurlardi ki mis gibi kokarlardi
Ayy mandalina zamani gelince annem alirdi nasil yerdim. Erik zamani gelincede oyleydi ilk annem alirdi:KK200:

Hep güzel yönlerini hatirliyosunuz ama doksanlarda genç olanlara yazık.

WhatsApp falan yoktu amcamın kız arkadası amcamla konuşmak için mecbur babannemin evini arıyordu. Telefonu biz falan açınca şak kapatiyordu ahahahaha bence bugunlerin de kıymetini bilelim:KK45:

Elbette öyle Ama güzel bir çocukluk geçirmişiz şanslıyız bence

Özlenmez mi hiç Okul Yılları
Tek basimiza gidiyorduk okula ev sahibinin ogluyla sayi saya saya hic kotu insan yoktu korkmazdik. Herkes guvenilirdi. Sayginlik vardi

Ayy mandalina zamani gelince annem alirdi nasil yerdim. Erik zamani gelincede oyleydi ilk annem alirdi:KK200:
sobanin ustune kbugunu koyardik o kokudan bile mutlu olan insanlardik.Ne masummusuz be

Back