- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Hoşbulduk canım, iyiki sende varsın dediğim gibi takımdakilerede güzel bir örneksin hep böyle olAman da aman kaptancim gelmiş hosgelmis
Siz takım arkadaşlarımla bu iş çok çok daha motive edici ve istikrarlı gidiyor canım. Iyi varsiniz
Karşıdan iyi görünüyor olmak guzel; bu da istikrarın bir hediyesi ve gerçekten alınan güzel sonuçlar herşeye değer. Hepimiz bir gün fit olacağız ve o kiloyu koruyacagiz insAllah kaptancimHoşbulduk canım, iyiki sende varsın dediğim gibi takımdakilerede güzel bir örneksin hep böyle oldaima başarılı ve hırslı
Bol sporlubol yağ yakmalı günler dilerim sana. O güzel sonuç için herşeye değer inan
Sadece iste tatlım. Bakhayran kaldım ıstıkrar ve azmınıze.. tebrık ederım
darısı basımıza..
onada bakayım hemende ılham gelsın :))Sadece iste tatlım. BakApriL_2007 cuma zayıflama takımlarından 1.takimin kaptani; 108 kilodan dönmüş 60 lara.
Ben 99 dan döndüm keza.
Gerçekten istediğine inandığın gün başarmış oluyor insan
300 ip atatlamayı nasıl basarıyorsun ben hemen yoruluyorum ıp atlarkenSevgili Günlüküm. .. Bugün yemeği 18.20 de kestim
Su yatana kadar 3 litre olur
2 fincan yeşil çay. Birazdan Türk Kahvesi icecegim. Bu sabah 7.10 da bir muz yiyip 7.20 den 9.20 ye iki saat yürüyüp 18000 adım attım.
10 da üç yumurta akı bir dilim peynir dört ceviz bir bardak tarcinli sut ve bol yesillik
13.30 da bir tabak yesillikli barbunya piyazi ve bir bardak ayran
18.00 hamsi tava ve patates salatası
300 ip atlama 400 er ağırlık ve yarim mekik
Öyle oluyor hakikaten benim bogazim ip atlrken hızlı hızlı nefes almaktan cayır cayır yanıyor. Ama dün birşey farjettim; dişini sıkıp 100 ü bulursan sonrası geliyor. Vücut hafifleyiveriyor. O yüzden üst üste atlamak iyi oluyor2
300 ip atatlamayı nasıl basarıyorsun ben hemen yoruluyorum ıp atlarken
bogazımda yanma degılde sankı bı kapak acılıp kapanjıyo gıbı hıssedıyorum :)Öyle oluyor hakikaten benim bogazim ip atlrken hızlı hızlı nefes almaktan cayır cayır yanıyor. Ama dün birşey farjettim; dişini sıkıp 100 ü bulursan sonrası geliyor. Vücut hafifleyiveriyor. O yüzden üst üste atlamak iyi oluyor
IP atlarken burundan nefes alıp vermeyi beceremiyorum. Ağızdan hızlı hızlı soluyunca oluyor. Ama oluyor. Dişini sık, 100 dedin mi gerisi geliyor. Metabolizmayı kan dolaşımını hizlandirmada üstüne yokbogazımda yanma degılde sankı bı kapak acılıp kapanjıyo gıbı hıssedıyorum :)
Hoşgeldin canimHimmm gunligun oldugunu bilmiyordum accik inceliyorum
cnm ipi nerde atliyosun.bnde çokseviyorum ama altkat sşikayet eder diye gürültüden atlayamyrmIP atlarken burundan nefes alıp vermeyi beceremiyorum. Ağızdan hızlı hızlı soluyunca oluyor. Ama oluyor. Dişini sık, 100 dedin mi gerisi geliyor. Metabolizmayı kan dolaşımını hizlandirmada üstüne yok
spor ayakkabısıyla halılının ustunde zıplayınca oyle ses olmuyor ama zor bısı yaaaacnm ipi nerde atliyosun.bnde çokseviyorum ama altkat sşikayet eder diye gürültüden atlayamyrm
onların Nerede olmadığını kestirebildigin yerse atla canım. Ben mutfakta atlıyorum.cnm ipi nerde atliyosun.bnde çokseviyorum ama altkat sşikayet eder diye gürültüden atlayamyrm
spor ayakkabısıyla halılının ustunde zıplayınca oyle ses olmuyor ama zor bısı yaaaa
valla çok özenmeye basladım sana bunların hepsını bı gune nasıl sıgdırıyorsunn :)Bugün yemeği 18 de bıraktım. 2 litre su içtim şimdiye. 90 dakika yürüdüm akşam ustu (12000 adım normal tempoda) ve sabah 400 er mekik ağırlık ip atlama çalıştım.
Ikiser yeşil çay ve turk kahvesi içtim.
Sabah 8.00 bir yeşil elma büyük
9.45 iki yumurta akı, 4 ceviz, 2 kaşık yulaf ezmesi, bir dilim peynir.salatalik domates maydanoz
13.30 5 kofte (100 gr yağsız kiyma) bir kase yeşil mercimek yemehi (1 tatlı kaşığı zeytinyağı ve 1 çorba kaşığı kendi yaptigim ev yapimi domates salcasiyla)
17.30 bir büyük kase tarhana çorbası ve bir tabak fırında pisirdigim manta
Aslında bunu yaptıran alınan sonuç. Mesela bugün güneşi görünce oğluma dışarda turladik. Onun uyku saatine denk geliyor on dakika sonra uyuyor arabanın koruyucusu üstünde. Ilk diyetimde (Şubat nisan) spor salonuyla başlamıştım. Oradaki Hocamın yanına uğradım. Görsün istedim tepkisini gormek istedim. Normalde yürüyüş yaparken oradan mutlaka geciyorduk ama tempom bozulmasın diye durmuyordum. Kusura bakma hep geçiyoruz ugramiyoruz bari bugün bir selam verelim dedik oglumla dedim. VAllahi ben seni yolun karsisindan hayatta cikaramazdim. Nasıl güzel zayiflamissin sen bu işi cozmussun dedi. Ya ne deli bi mutluluk anidir anlatamam. O yüzden ertesi güne aynı tempoda devam etmek için büyük sebeplerim oluyor. Çok şükür. 60 a 14 kilo kaldıvalla çok özenmeye basladım sana bunların hepsını bı gune nasıl sıgdırıyorsunn :)
masallah
hem spor hem dıyet hem su hepsıne dıkkat edebılıyorsun
Canim biliyorsun takıma yazıyorum, Bir de fit anneler birlikte zayifliyor diye bir günlük var oraya da yazınca hep fırsat bulamıyorum buraya tatlım. Ama bundan sonra günlük menüyü yazmaya dikkat edeceğim.Cnm gunlugundeyim ama. Cumadan beri pek bisey yazmamissin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?