• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

90 kiloyla başladım (23 Kasım

Sevgili gunlukcum. .
Bugün sabah ve akşama doğru Leslie ile 3er mil yürüdüm.
Sabah 7.15 te bir kaşık pekmez içip bir avuç ceviz yedim.
Spordan bir saat sonra 9.45 te iki yumurta,5 er yeşil ve siyah zeytin ve bir dilim köy peyniri yedim.
11.30 da bir Nescafe ictim:oops: inadına gondermisler napiim:KK70::KK61:
13.00 te Bir kase pişmiş nohutun içine bir kuru soğan ve bir demet maydanoz doğrayıp yedim. Yanında bir kase cacık.
17.20 de bir kase mercimek çorbası ve bir tabak salata. 17.45 te yemeği kestim.
mekik ve agirliklar çalışıldı.
Iki buçuk litre su icildi

tebrik ediyorum gerçekten çok güzel kilo vermişsin takipteyim umarım istediğin bedene ulaşırsın bu azimle gidersen inanıyorum ...

Sevgili Günlüküm,yemeği kesmiş bulunuyorum. Bugünkü menüm;
Sabah 10.15 bir bardak ılık limonlu su.
10.45 bir porsiyon yulaf ezmesi ve bir avuç ceviz.
11.30 bir muz
11.45 Leslie ile 4 mil
13.30 100 gr somon ve bol yeşillik
15.00 bir kase yoğurt ve bir avuç üzüm kurusu
17.05 bir kase kelle paça çorbası ve ayran
Şimdiye kadar iki litre su içtim yatasiya 1 litre daha olur
2 fincan yeşil çay ve bir fincan Türk Kahvesi. Birer fincan daha icebilirim.
450 mekik 500 ağırlık (1.5 kg ile)
Kriz gelirse bir iki avuç çiğ ay çekirdeği tuketecegim. Kitap okumak da iyi geliyor, atistirma ihtiyacı duymaya engel oluyor

Eşimle tanıştığımizda 62 kg idim. Boyum 1.65. Evlendiğimizde 75 idim. Gebelikti emzirmekti derken 98 ve hatta 99 u buldum. Şubat ayında diyete başladım. Yanında yoğun bir spor programıyla. 16(yaklasik) kilo verdim iki buçuk ayda. Çok hızlı verdim gibi geldi. Ara verdim. Ramazandi oydu buydu derken Kasım ayını buldu tekrar başlamak. Bu arada 7 kilosunu geri aldım. 14 gün oldu bugün 26 yaşındayım birçok kez diyet yaptım genç kizligimdan beri ama hiç bu kadar kararlı hissetmemistim. Buna canına mı tak etti mi ne derler bilmem; hiç kaytarmiyorum. Her sabah akşamdan suda beklettigim cevizlerimi yiyip suyunu içiyorum. Yarım saat sonra takiyorum kulaklığı başlıyorum mezdekeye (30dk), ardından bölgesel egzersizler (30dk) sabah akşam 200er mekik çekiyorum. Günde toplam 500 bacak egzersizi. Spordan bir saat sonra dort kasik nesfit tam tahıl gevreğini 100 gram süt ve tarcinla tüketiyorum. 10-11 arası oğlumu arabaya bindirip 40-60 dakika orta seviyede yürüyüş yapıyorum. Dönünce ev temizliği çocuğun beslenme saati derken kendim ya 3 köfte, ya 100 gram tavuk eti (tosta yağsız ızgara tadında pisiriyorum) ya da iki yumurta pisiriyorum. Genelde yanında limonlu bir tabak salata ve evde yaptigim peynir tüketiyorum. Akşam da salata ve limonlu pulbiberli yoğurtla gecistiriyorum. Ara öğünlerde birer meyve ya da buharda pisirdigim sebzeleri yiyorum. Akşam yediden sonra hiç bir şekilde yemedi 16 gündür. Yatmadan öncede büyük kupada sıcak suyun içine 1 tatlı kaşığı bal (kayinbabamin kovanlari var.dogal yiyebiliyoruz balı) limon suyu ve tarçın katıp içiyorum. Güzel bir uyku almamı da sağlıyor. Günde en az iki fincan yeşil çay tüketiyorum. Bazen kendime ödül niyetine bir latte yapıp içiyorum. Enerjim düştüğünde 10-15 tane goji üzümü yiyiyorum. Goji inanılmaz iştah kesiyor. Sekeri hayatimdan def ettim!Günde suyu çayı derken 3-4 lt arası sıvı alıyorum. Bir de alkali diyorlar ya, bugün ingiliz karbonati aldım. Tadını sevmedim. Günde sadece 1 lt tuketcem özellikle spor yaparken. Yaklaşık 90 ile başladım ve 9. Günün sonunda 87.0idim. Bu sabah (14. Gun) 85 geldim. Hastaneye gidip tahlil falan yaptırdım. Bağışıklık sistemim coksun istemiyorum. Ilk hedefim 80in altına düşmek.80 in altına düşünce foto da paylaşacağım her ay. Bu arada tartiyi kaldırdım. Birinci ayim bitince tartilcam. Bu kilolar beni hayattan bezdirdi. 36-38-40 derken 46-48 bedenleri bulmak iğrenç bir duygu. Ve su an emin olduğum tek şey varsa o da bir daha kendime bu kötülüğü asla yapmayacağım. Evlilikte bile hantallik yapıyor! !!

10 Şubat 2015: 98.7 kg
25 Nisan 2015:83 kg
23 Kasım 2015: 90 kg
1 Aralık 2015: 87 kg
7 Aralık 2015: 85 kg
16 Aralık 2015:83.2(sıvı diyeti başlangıç günüm)
24 Aralık 2015:80.3(sıvı diyeti bitiş)
27 Aralık 2015: 79.9
31 Aralık: 79 kg
6 Ocak: 77.9 kg
11 Ocak: 77.2 kg
tatlıımmmm buradada buluştuk bak:) yoğurt limon pul biber işe yaradımı merak ettim ben de mi yapsam

tatlıımmmm buradada buluştuk bak:) yoğurt limon pul biber işe yaradımı merak ettim ben de mi yapsam
Epey işe yaradı. Hele bir de uyumadan önce yiyip üstüne su bile icmeyince epey iyi oldu.ama mide sağlam olacak. Üç yemek kaşığı yogurda yarım limonun suyu ve bir tatlı kaşığı pul biber
Ayrıca hosgeldin canım gunlugume:KK200::KK68:

Epey işe yaradı. Hele bir de uyumadan önce yiyip üstüne su bile icmeyince epey iyi oldu.ama mide sağlam olacak. Üç yemek kaşığı yogurda yarım limonun suyu ve bir tatlı kaşığı pul biber
Ayrıca hosgeldin canım gunlugume:KK200::KK68:
tesekkürler hoşbulduk cnm mideyi yakıyor mu yani sağlamlık derken :KK57:

Gulicikkk Gulicikkk cnm sen benim idolumsun:KK51: gecmisi biraz okudum sanrm sende emzirirkn baslamssn.ve kilon 96 lardayms.ne zamndir diywt yapiyosn ve nasil bi yol izledin.paylasrsan sevinrm
Bu arada iyiki bu foruma girdim.beni gercktn cok motove etti.oyle umutsuzdum ki.hayatimda en fazla 70 lerdeyken birden 90 lar beni cok sarsti.resmn depresyona girmstim.gecelri surekli agliyodum.hicbiyere cijmiyorum .misafir gelsin istemym.esimle iliskim bile sogudu.oyuzden bnm icin cok onmli kilo vermk.ama gordum ki depresyonla aglamkla olmuyo bu is.biseyler yapmk sart.umarim amacima ulasirim:KK68:

Gulicikkk Gulicikkk cnm sen benim idolumsun:KK51: gecmisi biraz okudum sanrm sende emzirirkn baslamssn.ve kilon 96 lardayms.ne zamndir diywt yapiyosn ve nasil bi yol izledin.paylasrsan sevinrm
Bu arada iyiki bu foruma girdim.beni gercktn cok motove etti.oyle umutsuzdum ki.hayatimda en fazla 70 lerdeyken birden 90 lar beni cok sarsti.resmn depresyona girmstim.gecelri surekli agliyodum.hicbiyere cijmiyorum .misafir gelsin istemym.esimle iliskim bile sogudu.oyuzden bnm icin cok onmli kilo vermk.ama gordum ki depresyonla aglamkla olmuyo bu is.biseyler yapmk sart.umarim amacima ulasirim:KK68:
Istersen basarirsin tatlım. Zaten takımda aciklamistim. Hepimize bol şans:KK19:

Bugünkü menum
Sabah 7.30 ılık limonlu su ve yarım muz
8.00 Leslie 3 mil
9.30 iki yumurta bir tabak yeşillik üç kestane
13.30 yarım alabalık bir kase mercimek çorbası
16.00 bir tabak mantar bir büyük kase yoğurt
17.00 iki avuç çekirdek yedim ve günü bitirdim
2 litre su 3 olur yatağa kadar
Iki kupa yeşil çay

Bir de ben dünkü menuyu girmeyi unutmuşum hanımlar. Sabah kahvaltı yapma fırsatım olmadı. Tahlil vermem gerekiyordu.cantama bir muz ve bir elma attım.
10.00 gibi yedim
11 1 bardak ayran
13.00 50 gram tavuk eti kattigim bir kase dolusu mercimek çorbası ve bir tabak salata içinde bir avuç cevizle
15.00 hastanede bir bardak daha ayran içtim
17.00 (az daha önce de olabilir.takip edemedim) altı büyük ızgara köfte ve bir tabak yeşillik salata
Canan hoca sayesinde üç gündür sonrasında birsey yemiyorum. Bir yerden çıkıp dur yeme Öleceksin diyecek gibi geliyor
Aksam 7 de 4 mil yaptım Leslie ile
450 şer mekik ve ağırlık çalıştım.
3 litre su
3 yeşil çay

Bir senede 36 dan 27.5 e hey gidi günler hey 2016-01-17 10.44.03.png Evet gunlukcumm bu sabah görünen kilom. Bu da 10 kilo sonra vücut kitle indeksimin 24 lere ineceğini gösteriyor. Çok mutlu ve motivasyon doluyum:KK49::KK73::KK73::KK6:

Sevgili Günlüküm
Bugün yemeği 18.10 da kestim. Eşim benden önce yemek yiyiyorsun tek başıma oturup yemek yiyorum diye şikayet ediyordu; bugün degisiklik yapıp birlikte yedik
Sabah 8 de bir yeşil elma yiyip Leslie ile 4 mil yaptım.
10 00 da bir yumurta ile iki yumurta akı on yeşil zeytin bir büyük dilim köy peyniri ve üç ceviz yedim
13.30 150 gram tavuk eti fırında iki orta boy patatesle ve bol yesillikli salata (patatesin birini oğlum yedi)
17.45 bir büyük kase tarhana çorbası ve iki kepçe taze fasulye konserve (yagsiz) bol yesillikli salata
2.5 litre su. Yatana kadar 3 ü geçer
2 fincan yeşil çay
Bir tane daha içerim

Sevgili Günlüküm
Bugünkü menüm; yemeği 18.10 da kestim yine
Sabah 7:45 bir muz
08.15 Leslie ile 4 mil
10.00 bir yumurta ve iki yumurta akı bir dilim peynir bir avuç ceviz ve bir kupa tarçınlı süt
13.30 Bir bardak ayran bir kase mercimek çorbası ve iki kepçe haşlanmış barbunya bir soğan bir demet maydanozla yaptığım bir büyük tabak piyaz (üstüne bir tatlı kaşığı zeytinyağı döktüm)
17.45 bir kase tavuklu mantar çorbası ve üç kepçe bezelye yemeği bol salata. 18.00 de iç kestane yedim
Mekik ve ağırlıkları yazmayı hep unutuyorum ama hergün aksatmadan yapıyorum.
Üç kupa yeşil çay
Su yatana kadar 3 litre olur
100 ip atlama

Gulicikkk günlüğün hayırlı uğurlu olsun canım.Umarım hedefine en kısa zamanda ulaşırsın, başarılar ve kolaylıklar dilerim :KK19: sen bizim takımın zaten gururusun, hep böyle devam et :KK200:

Gulicikkk günlüğün hayırlı uğurlu olsun canım.Umarım hedefine en kısa zamanda ulaşırsın, başarılar ve kolaylıklar dilerim :KK19: sen bizim takımın zaten gururusun, hep böyle devam et :KK200:
Aman da aman kaptancim gelmiş hosgelmis:KK200::KK19:
Siz takım arkadaşlarımla bu iş çok çok daha motive edici ve istikrarlı gidiyor canım. Iyi varsiniz:KK15:

Back