• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

90 kiloyla başladım (23 Kasım

Bu sabah yine cevizli suyumla başladım. Sonra 100 dk yürüdüm. 550 kalori yaktim ve 10000 adım yaptim. 200 mekik 100 yan karin egzersizi ve 600 bacak egzersizi yaptim.Eve döndükten sonra 150 cal kadar nesfit&sut&tarcin karisimimi yedim. Yarım saat sonra da bir kase pırasa yemegi (yağsız az sulu) ve iki yumurta akı yedim. Kaç gündür canım çıktığı icin (geç uyuyup çok erken uyaniyordum) bir buçuk saatlik bir uyku çektim ogleden sonra. Şimdi 200 gr kadar mantar attım fırına. Yanında yoğurt kürü mü ve biraz yeşil soğan tuketecegim. Bu kadar. 20.gunumu de başarıyla bitirmiş bulunuyorum:KK49:

Günaydın. Bu sabah yürüyüşe çıkmadım belim kopuyor, Leslie ile 3 mil yaptim (akşam da yapacagim). Kahvaltıda bol yeşillik ve 2 yumurta yiyeceğim. Öğlen de 2-3 yağsız köfte ve bol salata. Akşam da yoğurt kuru ve salata. 6:30 olmadan bir bardak da tarçınlı süt içeceğim. Kolay gelsin bana :KK49:
Bir de dün gece on bir buçuk gibi az tansiyonu mu kan şekerim mi düştü bilmem. Elim ayağım tutmadı. Iki lokmalik muz aldım iyi geldi.

Bugün sirtim ağrıyor cikmayacagim dedim ama aksama doğru iyi hissettim ve çıkıp 3.70 km de 7000 adım attım. Zaten Leslie 3 mil de yapmıştım sabah. 400 mekik çektim ayrıca. Bugün adım sayım fazla olduğundan bacak egzersizi yapmadım. Leslie yeterince bacak egzersizi yaptırdı zaten. Bi de öğlen köfte yiyeceğim dedim yaa vazgeçip tavuk eti (yağsız) pişirdim kendi suyunda yağsız. 6 gibi de salata ve yogurdumu tüketicem. Bir günün daha sonuna geldik :* tartı gunume 9 gün kaldı

20151213_094218.jpg 20151213_151115.jpg Kahvaltim ve öğle yemegim. Bir de öğlen Nescafe kaçamağı yaptım. Akşam yemeğmi cekmeyi. Bundan sonra tüm menulerimi atacagim

Bu sabah yine cevizli suyumla başladım. Sonra 100 dk yürüdüm. 550 kalori yaktim ve 10000 adım yaptim. 200 mekik 100 yan karin egzersizi ve 600 bacak egzersizi yaptim.Eve döndükten sonra 150 cal kadar nesfit&sut&tarcin karisimimi yedim. Yarım saat sonra da bir kase pırasa yemegi (yağsız az sulu) ve iki yumurta akı yedim. Kaç gündür canım çıktığı icin (geç uyuyup çok erken uyaniyordum) bir buçuk saatlik bir uyku çektim ogleden sonra. Şimdi 200 gr kadar mantar attım fırına. Yanında yoğurt kürü mü ve biraz yeşil soğan tuketecegim. Bu kadar. 20.gunumu de başarıyla bitirmiş bulunuyorum:KK49:

600 bacak hareketini nasıl yapıyosun bana da öğreet ben maksimum 40 yapıyorum sonra yengeç gibi yampiri yampiri yürüyorum :(

600 bacak hareketini nasıl yapıyosun bana da öğreet ben maksimum 40 yapıyorum sonra yengeç gibi yampiri yampiri yürüyorum :KK43:
Canim niveanin dinamik sabahlar videosundan 12 bacak egzersizi hareketi uyguluyorum. Onlar 24 er yapıyor ama ben her bacak 25 er den 50 şer tane yapıyorum. Üç tanesi hariç. Onlar çift bacakla çalışıldığı için sabah akşam 25 er tane mekik lerle yapıyorum. Günde 800 yapınca da kendime göre 400-400 boluyorum. Hep sabit yapmamaya çalışıyorum. Mesela iki üç gün yürüdüm ortalama birer buçuk saat. Ama dünden beri Leslie üç mil yapıyorum aç karnına. Öğlen de 1 saat yürüyüşe çıkıyorum. Vs vs maksat beden belli bir egzersiz programına alisip etkisini yitirmesin. Metobolizmayi sasirtmaya çalışıyorum. Mesela bir müddet 30-30 mezdeke bacak karın kol egzersizleri + 45-60 dk yürüyüş yaptığım da oldu. Ama en basitiyle başladım. Youtube den Nivea egzersiz programını indirdim (4 part). Ilk zamanlar o bile pestilimi çıkardı. Ama üç dört beş derken basit gelmeye başlıyor. Şimdi seni de zorlar belki 40 ar bacak egzersizi ama sonra alisirsin. Bir de diyette hergün protein aldığına dikkat et. Eksikligi de yorabilir seni canım. Bu sabah Leslie 3 mil yaptım. 14:30 gibi 70 dk yuruyecegim. En basitinden başla eğer bacak egzersizleri zor geliyorsa. Ne bileyim dans et, yürü falan. 1-7. Gün mekik sayım 150 idi 22.gun bugun; 400 çekiyorum artık günde. Allah yardımcımız olsun. Kilo al ver al ver bıktım. 99 kiloya çıkmak ne demek; bir daha bu zulmü yapmicam kendime

benim bacaklarım kalın hep kalındı zaten de şu an zaten şişkoluğun etkisiyle kalın..... zayıflasam bile yayılan bir bacağım var yani 60 kilo iken de bacaklarım şişmandı ondan takıntılıyım o konuda.... o videoya bakayım ben yiisimi....

evet malesef ala vere mahvettik bünyelerimizi... verelim de kurtulalım inşallah.... geçici değil ömür boyu sürdürebileceğimiz bir düzenimiz olsun inşallah.....

bende 60 a çıkarayım bari bacak hareketlerimi utandım kendimden :)) mekiği de 45 e çıkarayım.... 3 set yani... 2 set yapıyordum hep...

benim bacaklarım kalın hep kalındı zaten de şu an zaten şişkoluğun etkisiyle kalın..... zayıflasam bile yayılan bir bacağım var yani 60 kilo iken de bacaklarım şişmandı ondan takıntılıyım o konuda.... o videoya bakayım ben yiisimi....

evet malesef ala vere mahvettik bünyelerimizi... verelim de kurtulalım inşallah.... geçici değil ömür boyu sürdürebileceğimiz bir düzenimiz olsun inşallah.....

bende 60 a çıkarayım bari bacak hareketlerimi utandım kendimden :)) mekiği de 45 e çıkarayım.... 3 set yani... 2 set yapıyordum hep...
Benim de boy 165 ama bacak boyu kısa. Bu yüzden hep olduğum kilodan daha geniş duruyor. 99 kgden 83 e düşünce spor programima rağmen üst bacagimin iç kısmı sarkti. Çok çirkin duruyor. Toparlansin diye bacaklarima yogunlasiyorum. Umarım basaririm. Bir de egzersiz yapayım derken kendimizi sakatlamayalim arkadaşım. 40 ar egzersiz ne zaman hafif gelmeye başladı, o zaman yukseltmelisin.

20151214_144651.jpg
Sevgili diyet günlüğüm, bu sabah 8de Leslie ile 3 mil yürüdüm. Ardından kahvaltı etc. 12 de bir çay bardağı tarçınlı sütlü kahvemi içip yürüyüşe çıktım. 70 dakika yurudum (7500 adım 380 cal). Ayrıca 10 dakika yüksek hızda bisiklet sürdüm. Ama onu saymıyorum. Çünkü dün gece 11 de kestane krizim tuttu ve 3 kestane yedim. 10 dk kondisyon Bisikleti cezaydi. Bir daha onu yapmak yok. Yedikten sonra iki buçuk saat uyanık kaldım ayrıca. 400 mekik cektim bugun.Bu kadar bu günlük :))) bu da yemegim; bir orta boy Patatesi salatama karıştırdım ve dört kaşık yoğurt yiyorum. Akşam gene yoğurt salata yicem 18 de vgünü bitircem

IMG_20151214_171017.jpg Aksam salata yiyeceğim dedim ama usendim dogramaya :D ben de Buharda karnabahar acı biber ve domates pisirdim. Afiyet olsun bana. Böylece günü bitirmiş oldum

Yarım saat daha egzersiz yaptım. Araya mekikleri de sigdirmis oldum:KK49:

Maalesef hızlı verilen kilolara hoop hemen geliyor yavaş yavaş vermek en temizi başarılar :KK60:
Haklısın canim. Ama bu sefer sağlam diyete sağlam egzersiz programı uyguluyoruz. Bir istediğim kiloya geleyim de sonra ugrasirim. Spor falan yaparım. Bir de ben var ya tabiri caizse deli gibi ekmek yemezsem kilo almıyorum. Ne geldiyse başıma etmekten geldi Allahın gücüne gitmesin. 26 yaşındayım kendimi bildim bileli diyet uyguluyorum. Ama ilk defa ekmek ban ye gibi krizler gelmiyor. 23 gün oluyor bugün. Iyi gidiyor yani. Bir de bu durumu en azından dört ay daha yurutebilirsem midenin kuculmesi söz konusu olabilir belki :) ben çok kiloluyum yaa canım benim. Ilk iki ay fazlaca kilo vermezsem hevesim kırılır. 70 in altına düşsem kafam rahatlayacak ve bir diyetisyenin yolunu tutacağı :KK66:

Haklısın canim. Ama bu sefer sağlam diyete sağlam egzersiz programı uyguluyoruz. Bir istediğim kiloya geleyim de sonra ugrasirim. Spor falan yaparım. Bir de ben var ya tabiri caizse deli gibi ekmek yemezsem kilo almıyorum. Ne geldiyse başıma etmekten geldi Allahın gücüne gitmesin. 26 yaşındayım kendimi bildim bileli diyet uyguluyorum. Ama ilk defa ekmek ban ye gibi krizler gelmiyor. 23 gün oluyor bugün. Iyi gidiyor yani. Bir de bu durumu en azından dört ay daha yurutebilirsem midenin kuculmesi söz konusu olabilir belki :) ben çok kiloluyum yaa canım benim. Ilk iki ay fazlaca kilo vermezsem hevesim kırılır. 70 in altına düşsem kafam rahatlayacak ve bir diyetisyenin yolunu tutacağı :KK66:
Yeterki iste istedin mi başaramıcağın birşey yok seni takiptetim akrandayım inanıyorum yaparsın :KK19:

Yeterki iste istedin mi başaramıcağın birşey yok seni takiptetim akrandayım inanıyorum yaparsın :KK19:
Çok pis gaza geldim şu an :KK6::KK73::KK6::KK53::KK70: Teşekkürler canım. Sana da kolay gelsin.:KK74: 36-38 beden kıyafetlerini geri istiyorum

Back