sakın umutsuzluğa kapılma olucak inş. ben bir bir sneye yakın istedim doktora gitmee başlamıştım sorun yoktu ama daha tetkikler devam ederken tayin olduk zor bir bölgeye o zamana kadar aklımdan bebek çıkmıyordu her ay adet olmayım diye dua ediyordum her ay test yapıyordum tayinden sonra burda olmasın doktora bile gidemem diye düşündüm hep hatta eşim istemesede korunuyodum kendi çapımda sonra tedavisiz hiç beklemezken bebek için uğraşmıyorken kendiliğnden geldi unut kafandan at bi süre başka şeylerle meşgul ol düşününce olmuyor .. ALLAH ne zaman nasip ederse o zaman oluyo bebek geliceği zamanı bilir ..evet şekerimmmmmmm sen bize sık sık uğra motive ettt bide hamiş kalabillmek için ne yaptın tiyo ver
sakın umutsuzluğa kapılma olucak inş. ben bir bir sneye yakın istedim doktora gitmee başlamıştım sorun yoktu ama daha tetkikler devam ederken tayin olduk zor bir bölgeye o zamana kadar aklımdan bebek çıkmıyordu her ay adet olmayım diye dua ediyordum her ay test yapıyordum tayinden sonra burda olmasın doktora bile gidemem diye düşündüm hep hatta eşim istemesede korunuyodum kendi çapımda sonra tedavisiz hiç beklemezken bebek için uğraşmıyorken kendiliğnden geldi unut kafandan at bi süre başka şeylerle meşgul ol düşününce olmuyor .. ALLAH ne zaman nasip ederse o zaman oluyo bebek geliceği zamanı bilir ..canım inş. güzel haberlerini okuyacaz burda şimdilik başka topiklerle meşgül ol lütfen kafanı dağıt .. ALLAH BÜTÜN İSTEYEN AİLELERE EN KISA ZAMANDA SAĞLIKLI BEBEKLER VERSİN :Saruboceq:AMİİİİN
DAHA YENİ BAŞLAMIŞSINIZ BEBEK DÜŞÜNMEYE CANINI SIKMA OLUCAKTIR ... ZAMANI VARDIR ... HAYIRLISI OLSUN BAKALIMkaydirigubbakcemile5ii dileklerin için sağol cnm ama insan atamıyoki kafasından ben bu ay klomen kullandım bgn test yaptım negatif çıktı çokta umutlu değildim ilk ay olucak die ama yinede üzüldüm yalan yokk herkes öle dıyor olmassa olmaz napim dediği anda hamile kalıyolarmış kısmet cnm
DAHA YENİ BAŞLAMIŞSINIZ BEBEK DÜŞÜNMEYE CANINI SIKMA OLUCAKTIR ... ZAMANI VARDIR ... HAYIRLISI OLSUN BAKALIMkaydirigubbakcemile5
ÇOK TA ZATEN BİLME BOŞVER YUMURTLAMA GÜNÜNÜ İNAN ÜSÜTNE GİTTİKÇE KAÇIYO BU BEBEKLER kaydirigubbakcemile3TEDAVİNE BAK GERİSİNİ ALLAHA BIRAKevet doktorla tedavi altında birinci ayımdayım testlerdı oydu buydu ekim 23 te başladım tedaviye ondan öncede bir yıla yakın kendimiz denedik ama tabi bu yumurtlama günlerinden falan haberim yoktuu onlara uymadım hiç denk gelirse dedikk oda gelmedii hiç sen tdağmısın görev için galiba
ÇOK TA ZATEN BİLME BOŞVER YUMURTLAMA GÜNÜNÜ İNAN ÜSÜTNE GİTTİKÇE KAÇIYO BU BEBEKLER kaydirigubbakcemile3TEDAVİNE BAK GERİSİNİ ALLAHA BIRAK
EWT GÖREV NEDENİYLE TEKİRDAĞ SARAYDAYIM İSTANBULLUYUM ZATEN TEKİRDAĞIDA ÇOK SEVİYORUM opuyorumnanaktan
ACEMİ SENİ NE ZAMAN YUMURTLUYON BİLMİYODUN HEE OLSUN OLSUN ÖRENMİŞİN BAKkaydirigubbakcemile3ÇORLU YAKIN BİZEEE DAHA GİTMEDİM AMA KISMET OLMADI EVLENMEDEN EVEL GİTMİŞTİM ORDA LİVES KOT FABRİKA SATIŞ YERİNEbu ay öğrendim kuşum 12 14 16 derken cnm çıktı kız laelaelaelaelae bende çorludayım3 aylık klomen tedavisi altındayım şimdi dr olmassa 3 ay içinde aşılamaya gideriz dedi bende hemen aşılamaya gitmeyı düşünmuyom şimdilik nedersin
ACEMİ SENİ NE ZAMAN YUMURTLUYON BİLMİYODUN HEE OLSUN OLSUN ÖRENMİŞİN BAKkaydirigubbakcemile3ÇORLU YAKIN BİZEEE DAHA GİTMEDİM AMA KISMET OLMADI EVLENMEDEN EVEL GİTMİŞTİM ORDA LİVES KOT FABRİKA SATIŞ YERİNE
İNŞ. GEREK KALMAZ AŞILAMAYA SİNİRLERİNİ BOZMADAN BEKLE OLMADI DENRSİN BELKİ BİR DEĞİL İKİ GELİR BELLİMİ OLUR kaydirigubbakcemile3
ewt yakın biz 4 aydır saaydayız daha pek gezmedik çerkeze gitim orda alışveriş merkezi görmedim daha inş. Gelicem çorluyadainşşş cnmmm birinciye zor niyetlendim iksii birden gelir :devet saray yakın buraya evet burda fabrıkaların satış mağazaları var outlet mağazalar falan kız çok uzak değilya insan hafta sonu atlar gelir eşinle gezerrsiniz orıon falan var avantaj çerkezköyde bi alışveriş merkesi die bi yer var ay iğrençç hiç bişi yok orda ama orıon güzelll sarayda varmı bilmıyorum o tarz yerlerde sadece geçiyoruz ordan gezmeye gitmedim bende hiç
:Saruboceq:HER ZAMAN DUALARIM SİZİNLE GÜZEL HABERLERİNİ ALICAM İNŞ. BURDAN İYİ GECELERnese şekerim ben çıkimmm yatimm yarın işlerim çokkk ilgin bilgilerinn için çok sağollll dualarnı beklıyorum
nurfeza canım ilk başlarda bilmiyordum sağlık ocagına kayıt yaptırmaya gittigimde ebe ölçtü ve çok yüksek çıktı sonraki günlerdede takip edildi yüksek oldugu ögrenildi ve başlarda gitttigim dr bunu hep göz ardı etti son 3 ay başka dr gittim hemen ilaca başlandı ve gittikçe doz artırıldı sonrası malum erkenden yani 37 haftada bebegi almak zorunda kaldı dr seni ve bebegi riske atamam dedi.
yani 6 haftada ögrendim tansiyon sorunumu.
inşallah sende sorunsuz alırsın bebegini kucagına benim harika bir dogum oldu ne agrı ne sancı eve geldim hiç yatmadım allah herkese nasip etsin
ewt yakın biz 4 aydır saaydayız daha pek gezmedik çerkeze gitim orda alışveriş merkezi görmedim daha inş. Gelicem çorluyada
sende adet düzensizliğmi var belki biliyosun dur ama ben yine hatırlatayım adaçayı içme sakın bebek düşünürken zararlı
Nurfezacım sen en azından öncesinden tansiyon hastası olduğunu biliyosun. Kendine yüksekriskli gebelik takibi yapan iyi bir doktor bulman yeterli bence çok takma kafana. Takip altında olduğun sürece herşey yolunda gider. Birde gebelik nedeniyle tansiyonu çıkan kişiler var o durum daha tehlikeli bence Allah korusun farketmeyedebilirler 32 . hafta itibariyle çok tehlikeli oluyomuş (ki bu her gebenin başına gelebilecek bişey kilolu olmayanlarda da oluyor) sen onalara göre daha şanslısın öyle düşün.
Başakcım demek öyle bende hamileliğin 6. haftasında 14 10 vs çıkıyordu doktor bir dahiliyeciye gözkmemi istedi oda dediki SIFIR tuz yta çok zordu tamam tuzsuz yiyebiliyorum ama sıfır da çok fena yaaa
ne bilim belkide tansiyondan öldüler bebekler diye düşünüyorumo yüzden tekrardan gebe kalıp aynı stresi yaşamaktan çok korkuyorum peki tansiyon hapını mecburi mi içtin önlem almak için mi
:)
Ya bu topik bizler için çok faydalı olacak kızlar hepinize bilgilerinizi, deneyimlerinizi bizlerle paylaştığınız için çoooook teşekkür ediyorum a.s.