- 28 Ağustos 2009
- 4.287
- 2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inş. cnm inş. rahat ve sağlıklı geçirirsiniz inş.AALAHIMbütün isteyen ailelere nsip etsin kucaklarını boş bırakmasın :Saruboceq:ohh ohh ne güzel darısı bizlere inşlhhh
selam tombiş hamişler bende kilolu hamiş kaldım ... 98 kilo idim son
3 aya kadar en fazla 4 kilo aldım sonra biraz arrttı 110 la tamamladım ben rahat bi hamilekik geçirdim
ama tabi doktorum kilolu olduğum için hep uyardı alma diye sakıncalıymış doğum sez. normal farketmez zor olurmuş
neyse öle rahattımki çünkü vücudum kiloya alışıktı aynı dönemde hamiş arkadaşım vardı o haraket edemezken benyürüyüşler yaptım hatta eşimi arkamdan sürükledim .. son ay denize giridm taklaar atıım denizde resmen hoplaya zıplaya bi hamişlik geçrdim herkes fırlama olcak bu çocuk dedi çok rahat bi sezercik geçirdim ..
veeee doğumdan çıktıktan sonra kilom 93 düü kilo bilem vermişim ..
bebeişimde sağlıklı delikafaduldentekrarmı hamile kalsam ne bana hamişlik yaradılaelaelaelaelae
nuray_dyn hg kız gece kuşu uykumu tutmadı
cnm paylaşımın için çok sağol bu tarz olayları okumak öğrenmek inanki moral oluyor çünkü ben kilolarım yüzünden hamile kalamıycam diye düşünüyodum hep ne güzel sen şifanı bulmuşsun bunun üzerine bide ödüllenmişin hamilelikle umarım 9 ayı tez zamanda sorunsuz halledersin ve bebeğini eline alırsın ii dileklerin içinde çok sağol darısı bana ve tüm isteyenlere
reses canım allah bebeğini kucağına almayı nesib etsin..hoşgeldin..
3 aya kadar en fazla 4 kilo aldım sonra biraz arrttı 110 la tamamladım ben rahat bi hamilekik geçirdim
ama tabi doktorum kilolu olduğum için hep uyardı alma diye sakıncalıymış doğum sez. normal farketmez zor olurmuş
neyse öle rahattımki çünkü vücudum kiloya alışıktı aynı dönemde hamiş arkadaşım vardı o haraket edemezken benyürüyüşler yaptım hatta eşimi arkamdan sürükledim .. son ay denize giridm taklaar atıım denizde resmen hoplaya zıplaya bi hamişlik geçrdim herkes fırlama olcak bu çocuk dedi çok rahat bi sezercik geçirdim ..
bebeişimde sağlıklı delikafaduldentekrarmı hamile kalsam ne bana hamişlik yaradılaelaelaelaelae
Günaydın kızlar. İkili testin sonucunu doktorumla konuştum herşey çok iyimiş 3 lüye gerek yok dedi. Çok rahatladım. Bu arada benimde hamilelik oldukça sorunsuz gidiyor maaşallah. Gerçi daha başındayım umarım böyle devam eder. Şu ana kadar tek dez avantajım ulturason görüntüsünün çok net olmayışı oldu. Zayıflarda görüntü daha net oluyomuş haberiniz olsun.
Günaydın kızlar. İkili testin sonucunu doktorumla konuştum herşey çok iyimiş 3 lüye gerek yok dedi. Çok rahatladım. Bu arada benimde hamilelik oldukça sorunsuz gidiyor maaşallah. Gerçi daha başındayım umarım böyle devam eder. Şu ana kadar tek dez avantajım ulturason görüntüsünün çok net olmayışı oldu. Zayıflarda görüntü daha net oluyomuş haberiniz olsun.
Kızlar ben bu sabah bir türlü uyanamıyorum üstelik akşam çokda erken yattım
Zynpmrt kahve iç yüzünü yıkaaaaa cnmm bunun sebebi erken yatmakta olur ben erkekn yatınca sabah hiç uyanmak istemem ters tepiyo bende
Şekerim ben hamile kalmaya karar verdiğimden beri hiç kahve içmedim. Gerçi arada bir içebilirsin dedi doktor bebişe çok zarar vermez dedi ama nedense içemedim bir türlü. zaten o yüzden uyanamıyorum kesin :)
ne güzel şeyler söylüyosun sen öyleee.terapi gibi geldi wallaaa..teşekkürler..bunları duymaya ihtiyacım varmış..
heee bacııım..uyku tutmadı ..çok yoruldum bugün ama nedense uyuyamadımCADIARZU
tebrik ederim canım ya valla okudum biraz olsun rahatladım.. ben de kara kara düşünüyorum bazen çok fazla kilo almayayım, sorun çıkar diye. 5 ayın içindeyim ve asıl bundan sonra sanırım kilo alıcam..
AY NE DEMEK KIZLARR BEN SİZİ ARADA GELİT MOTİVE EDERİM kaydirigubbakcemile3AMA BU GERÇEK KİLOLU HAMİLE KALINCA FAZLA ALMIYORSUN BAK BÖLE DEDİM DİYE ÇOK YEMEYİN HEEEE BEN KAHVE HİÇ İÇEMEDİM ÇAYDA ÇOK NADİR İÇTİM İLK DÖNEM SÜT ÇOK İÇTİM 2. 3 AYDA YOĞURDA DÖNDÜM SON AYLAR PEYNİRE SARDIM BİŞEYE ÇOK YÜKLENİNCE BIKIYORSUN MEYVE ÇOK YEDİM ŞİMDİ HAMİŞSİNİZ SÖLEMEYM İSİM SABAH KURUKAYISI ILIK SU İÇTİM MECBUR BAĞIRSAK PROBLEMİM VARDI ONUN DŞINDA NORMAL YEDİM İŞTE MALESEF TATLIDAN KAÇAMADIM DEMEK KAÇSAM İYİ KİLO VERCEKMİŞİM delikafaduldenkız hemşerim benim sen çok yaşa emiiiiiiiiiiiii ne güzel anlatmışsın öleee herkesss gibi bende çok rahatladım vallaa darısı banaaa ne diiiimmm sanada kocaman maşallhhhh
AY NE DEMEK KIZLARR BEN SİZİ ARADA GELİT MOTİVE EDERİM kaydirigubbakcemile3AMA BU GERÇEK KİLOLU HAMİLE KALINCA FAZLA ALMIYORSUN BAK BÖLE DEDİM DİYE ÇOK YEMEYİN HEEEE BEN KAHVE HİÇ İÇEMEDİM ÇAYDA ÇOK NADİR İÇTİM İLK DÖNEM SÜT ÇOK İÇTİM 2. 3 AYDA YOĞURDA DÖNDÜM SON AYLAR PEYNİRE SARDIM BİŞEYE ÇOK YÜKLENİNCE BIKIYORSUN MEYVE ÇOK YEDİM ŞİMDİ HAMİŞSİNİZ SÖLEMEYM İSİM SABAH KURUKAYISI ILIK SU İÇTİM MECBUR BAĞIRSAK PROBLEMİM VARDI ONUN DŞINDA NORMAL YEDİM İŞTE MALESEF TATLIDAN KAÇAMADIM DEMEK KAÇSAM İYİ KİLO VERCEKMİŞİM delikafadulden