Nurfeza yaz başı süper bi tarih haziran - eylül başı arası hamile kalırsan hamileliğinin zor kısmı sıcaklara gelmemiş oluyor hemde baharda bebişini kucağına alıyosun süper güzel olur. İnşallah canım allah gönlüne göre versin.Ben hep öyle istedim oldu benim bebiş haziran başında doğmuş olacak hayırlısıyla inşallah.
canım ilacın mecburisi olmaz ilk önce bebegimi düşündüm sonra ben iyi olacagımki bebegimde iyi olsun sağlıklı bir şekilde onu kucagıma alayım diye içtim ilaçlarımı sanada verirse dr iç sakın atlama derim zaten hamilelerin kullandıgı ilaçlar bebege zarar vermez tez zamanda bebegini kucagına alırsın inşallah
selam herkese..bizim umutlar hep bidahaki aya derken galiba bidahaki yıla kalacak..neyse hayırlısı olsun..geç olsun ama sağlıklı olsun..ben 1 hafta yokum..şimdiden herkese iyi bayramlar...
kızlaarrr!
topic'imiz gerilere kaçmış, öne alayım dedim.. nerdesiniz? nasıl geçti bayramınız? benim harikaydı.. bayramın üçüncü günü kızım ilk tepiğini attı :) harika bir duygu... artık gün içinde hareketlerini hissetmeye başladımdönüp duruyor, tekmeyle ya da kollarıyla vuruyor.. artık yalnız olmadığımı hissediyorum.. süper bişey ya.. kelimelerle anlatılabilecek gibi değil opuyorumnanaktan
ohh canım ne güzel yaa sağlıkla gelsin hayırlı bi evlat olsun inşlhhhhhh
darıısda tez zamanda bizlere inşlhhhh
Merhabaaa kızlarrrr
benim bayramım güzel geçti sayılır yanlız ilk günü hariç tansiyon yükselmesi nedeni ile acile gittim şu anda koluma takılı tansiyon ölçer var artık tüm tetkiklerim yapılıyor ona göre sürekli bir ilaca başlayacağım...
canım ya eminim içinde yaşayan mucizeye şahit olmak çok güzeldir. Rabbim sağlıkla hayrıyla beraber kucağına almayı nasip etsin...
Bende Allah izin verirse şu tansiyon işimi çözeyim ve birazda kilo vereyeim yaz başı başlıyorum çalışmalara.. Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin :)
paylasmak ıstedıgım baska bır konu daha var...görümcem suan 3. bebegıne hamıle ve ılk bebegıne 90 kılo ıle hamıle kalmıs ve 130 kılo ıle ılk bebegını dogurmus.ıkıncı bebegınde 110 kılo ıle hamıle kaldı ve 130 kılo ıle dogum yaptı.suan 122 kılo ve 3. bebegıne 3 aylık hamıle bakalım bunu kaç kılo ıle doguracak.ama bu arada hıc bır saglık problemı yok.hayırlısıyla 3. bebegını beklıyor
Selam Arkadaşlar,
Bende 90 Kg ile hamile kalanlardanım ve şu an 29+4'e 97 Kg 'ma ulaştım.Tüm testlerimiz normal çıktı ve mide yanmasından başka hiç ama hiç bir sıkıntım olmadı.Umarım sorunsuzca kavuşurum oğluşuma.İnşallah son dakika bir sorunla karşı karşıya kalmayız.Normal doğum yapmak istiyorum ama hadi bakalım hayırlısı.Allah hepimizin yardımcısı olsun.Sevgiler.
herkese selamlar hayırlı akşamlar..hamile arkadaşların sağlıkla bebeklerini kucağına aldıklarını da görürürz inşallah..ben iki aydır hamile kalamadım..bu yumurtlama dönemimde de memleketteydik sülalecek ve tabiki hiç çalışma yapamadık..sanırım bu ay da yoktur birşey..artık 2010 a kaldı galiba:))))))
selam doktorunuz bartın danmı acaba?ben boluda yaşıyorum ve doktor seçemiyorum.doktorun benim beslenmemle ilgilensin ve hamilelikte kilo almıyayım diyorum ama nasıl olcak bilmem..
bu arada bende 1 aylık hamileyim ve kiloluyum((((((((((((((((
Canım bu söylediklerin sadece doktora bağlı bişey değil. Zaten bütün doktorlar yemen gereken ve yememen gereken şeyleri söyler ve sağlıklı beslenmen konusunda seni uyarırlar. Burda asıl önemli olan senin bu uyarıları dikkate alman ve sağlıklı beslenmen. Ayrıca şeker ve tansiyon sorunu olmadığı sürece hiçbir doktor hamilelikte özel bir diyet uygulatmaz.