90 kilo ve üzeri hamile kalanlar

Nurfeza yaz başı süper bi tarih haziran - eylül başı arası hamile kalırsan hamileliğinin zor kısmı sıcaklara gelmemiş oluyor hemde baharda bebişini kucağına alıyosun süper güzel olur. İnşallah canım allah gönlüne göre versin.Ben hep öyle istedim oldu benim bebiş haziran başında doğmuş olacak hayırlısıyla inşallah.

İnşallah canım inşallah Allah hayrıyla beraberinde bir gebelik geçirmeyi tüm arkadaşlarıma nasip etsin :) Herkesin bayramı mübarek olsun :)
SAğlıklı ve hayırlı gebelikler diliyorum yüce Allahtan :) a.s.

canım ilacın mecburisi olmaz ilk önce bebegimi düşündüm sonra ben iyi olacagımki bebegimde iyi olsun sağlıklı bir şekilde onu kucagıma alayım diye içtim ilaçlarımı sanada verirse dr iç sakın atlama derim zaten hamilelerin kullandıgı ilaçlar bebege zarar vermez tez zamanda bebegini kucagına alırsın inşallah

Sağol canım ya çok doğru söyledin :nazar::nazar: opuyorumnanaktan

selam herkese..bizim umutlar hep bidahaki aya derken galiba bidahaki yıla kalacak..neyse hayırlısı olsun..geç olsun ama sağlıklı olsun..ben 1 hafta yokum..şimdiden herkese iyi bayramlar...

Hayırdır ..!
Tabiki geç olsun sağlıklı ve sıhhatli olsun
1 hafta sonra görüşmek ümidiyle kendine çok iyi bak :)

Arkadaşlar herkesin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum.. sevdiklerinizle daha nice bayramlara inşallah... Allah kısmet ederse seneye bayrama bebeklerimizle gireceğiz, hayal bile edemiyorum.. herkese öpücükler.. bayram sonrası görüşmek üzere... a.s.

oncelikle allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin canım...ben ilk bebegimde 57 ile hamile kaldım 87 kilo doguma gittim fenaydım yani....ama daha fenası bebegim 6 aylıkkken ve ben tekrar 87 kiloyken hamile kaldım...fakat çok şükürki şu anda 37.haftam doldu ve 9 aralıkta sezeryan olucam 81 kiloyum :KK66: bu sefer ucuz atlattım diyorum 6 kilo kaybım var ilk dogumumda 7 kilo kaybetmiştim bundada oyle olursa 74 kilo donerim eve inşallah...

kızlaarrr!

topic'imiz gerilere kaçmış, öne alayım dedim.. nerdesiniz? nasıl geçti bayramınız? benim harikaydı.. bayramın üçüncü günü kızım ilk tepiğini attı :) harika bir duygu... artık gün içinde hareketlerini hissetmeye başladım :emir_bebek: dönüp duruyor, tekmeyle ya da kollarıyla vuruyor.. artık yalnız olmadığımı hissediyorum.. süper bişey ya.. kelimelerle anlatılabilecek gibi değil opuyorumnanaktan

ohh canım ne güzel yaa sağlıkla gelsin hayırlı bi evlat olsun inşlhhhhhh
darıısda tez zamanda bizlere inşlhhhh

kızlaarrr!

topic'imiz gerilere kaçmış, öne alayım dedim.. nerdesiniz? nasıl geçti bayramınız? benim harikaydı.. bayramın üçüncü günü kızım ilk tepiğini attı :) harika bir duygu... artık gün içinde hareketlerini hissetmeye başladım :emir_bebek: dönüp duruyor, tekmeyle ya da kollarıyla vuruyor.. artık yalnız olmadığımı hissediyorum.. süper bişey ya.. kelimelerle anlatılabilecek gibi değil opuyorumnanaktan

Merhabaaa kızlarrrr
benim bayramım güzel geçti sayılır yanlız ilk günü hariç tansiyon yükselmesi nedeni ile acile gittim şu anda koluma takılı tansiyon ölçer var artık tüm tetkiklerim yapılıyor ona göre sürekli bir ilaca başlayacağım...:sinifsinif:
canım ya eminim içinde yaşayan mucizeye şahit olmak çok güzeldir. Rabbim sağlıkla hayrıyla beraber kucağına almayı nasip etsin...
Bende Allah izin verirse şu tansiyon işimi çözeyim ve birazda kilo vereyeim yaz başı başlıyorum çalışmalara.. Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin :):ecrin_bebek:

ohh canım ne güzel yaa sağlıkla gelsin hayırlı bi evlat olsun inşlhhhhhh
darıısda tez zamanda bizlere inşlhhhh

Teşekkür ederim canım ya, AMİİİİN! inşallah sen de kavuşursun bebeğine..

Merhabaaa kızlarrrr
benim bayramım güzel geçti sayılır yanlız ilk günü hariç tansiyon yükselmesi nedeni ile acile gittim şu anda koluma takılı tansiyon ölçer var artık tüm tetkiklerim yapılıyor ona göre sürekli bir ilaca başlayacağım...
canım ya eminim içinde yaşayan mucizeye şahit olmak çok güzeldir. Rabbim sağlıkla hayrıyla beraber kucağına almayı nasip etsin...
Bende Allah izin verirse şu tansiyon işimi çözeyim ve birazda kilo vereyeim yaz başı başlıyorum çalışmalara.. Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin :)

Öncelikle çok geçmiş olsun, benim de en büyük korkularımdan biri tansiyonumun yükselmesi, preeklampsi riski vs.. o yüzden dikkat ediyorum.. ama benim de panik atağım var, ara ara (haftada yaklaşık 3 kez neredeyse) atak geçiriyorum ve her defasında tansiyonum yükseliyor.. nabzım hızlanıyor.. hiç hoş bir durum değil bu tansiyon olayı. Allah şifa versin, sen de hazır olduğunda sana bebeğini nasip etsin inşallah...

Eeeee... tombik hamiş arkadaşlar, nerdesiniz yahu? bi gittiniz bayrama yoksunuz!!...

Selam Arkadaşlar,

Bende 90 Kg ile hamile kalanlardanım ve şu an 29+4'e 97 Kg 'ma ulaştım.Tüm testlerimiz normal çıktı ve mide yanmasından başka hiç ama hiç bir sıkıntım olmadı.Umarım sorunsuzca kavuşurum oğluşuma.İnşallah son dakika bir sorunla karşı karşıya kalmayız.Normal doğum yapmak istiyorum ama hadi bakalım hayırlısı.Allah hepimizin yardımcısı olsun.Sevgiler.

Kızlar selam sitedeki bakım nedeniyle nezamandır girip bişey yazmak mümkün olmuyor topik iyice gerilre kaçmış bişeyler yazıp öne alayım dedim.Sevgiler

slm arkadasım bende yenı hamıle kaldım suan 109 kıloyum:KK43: tup bebek yontemıyle hamıle kaldım suan daha cok yenı 2 haftalık gebeyim ama cok korkuyorum ıkız olma sansı var daha cok kılo alırmıyım bılmıyorum ama bu aralar hıc bırsey yemek ıstemıyor canım.bakalım hayırlısı artık hayırlısıyla dogum yapalımda zayıflama merkezlerıne gıderız ne yapalım:))))))))

paylasmak ıstedıgım baska bır konu daha var...görümcem suan 3. bebegıne hamıle ve ılk bebegıne 90 kılo ıle hamıle kalmıs ve 130 kılo ıle ılk bebegını dogurmus.ıkıncı bebegınde 110 kılo ıle hamıle kaldı ve 130 kılo ıle dogum yaptı.suan 122 kılo ve 3. bebegıne 3 aylık hamıle bakalım bunu kaç kılo ıle doguracak.ama bu arada hıc bır saglık problemı yok.hayırlısıyla 3. bebegını beklıyor

paylasmak ıstedıgım baska bır konu daha var...görümcem suan 3. bebegıne hamıle ve ılk bebegıne 90 kılo ıle hamıle kalmıs ve 130 kılo ıle ılk bebegını dogurmus.ıkıncı bebegınde 110 kılo ıle hamıle kaldı ve 130 kılo ıle dogum yaptı.suan 122 kılo ve 3. bebegıne 3 aylık hamıle bakalım bunu kaç kılo ıle doguracak.ama bu arada hıc bır saglık problemı yok.hayırlısıyla 3. bebegını beklıyor

kızz ne dıyon sen maşallhhh bende kiloluyum diye bebek olmıycak diye deliriyommm millet kiloluyken 3.ye hamile allhımm büyük iştee beniiide görsünnnn tez zamanda hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlarr nasip eylesin tüm isteyenlere seninde hamileliğin hayırlı olsn

herkese selamlar hayırlı akşamlar..hamile arkadaşların sağlıkla bebeklerini kucağına aldıklarını da görürürz inşallah..ben iki aydır hamile kalamadım..bu yumurtlama dönemimde de memleketteydik sülalecek ve tabiki hiç çalışma yapamadık..sanırım bu ay da yoktur birşey..artık 2010 a kaldı galiba:))))))

Selam Arkadaşlar,

Bende 90 Kg ile hamile kalanlardanım ve şu an 29+4'e 97 Kg 'ma ulaştım.Tüm testlerimiz normal çıktı ve mide yanmasından başka hiç ama hiç bir sıkıntım olmadı.Umarım sorunsuzca kavuşurum oğluşuma.İnşallah son dakika bir sorunla karşı karşıya kalmayız.Normal doğum yapmak istiyorum ama hadi bakalım hayırlısı.Allah hepimizin yardımcısı olsun.Sevgiler.

selam doktorunuz bartın danmı acaba?ben boluda yaşıyorum ve doktor seçemiyorum.doktorun benim beslenmemle ilgilensin ve hamilelikte kilo almıyayım diyorum ama nasıl olcak bilmem..

bu arada bende 1 aylık hamileyim ve kiloluyum :KK43:((((((((((((((((

herkese selamlar hayırlı akşamlar..hamile arkadaşların sağlıkla bebeklerini kucağına aldıklarını da görürürz inşallah..ben iki aydır hamile kalamadım..bu yumurtlama dönemimde de memleketteydik sülalecek ve tabiki hiç çalışma yapamadık..sanırım bu ay da yoktur birşey..artık 2010 a kaldı galiba:))))))

Canımcım takma kafana bizde ilk temmuzda denemiştik olmadı sonra ağustosta izne gittik izmire ailemin yanına ordada aynı sizin gibi tüm sülale bir aradaydık . Eylül tam bayrama denk geliyodu eyvah dedim bu ayda olmayacak akışına bıraktık ve eylülün 26 sında bebişimizin müjdesini aldım. Sanırım işin sırrı akışına bırakmakta :)

Kızlar bu arada ben 15. haftaya girdim hala +2 kilodayım çok şükür:) Gerçi herkes bundan sonra hızlanır diyor ama bakalım şu anda 97 yim biliyosunuz 95 ile başlamıştım

selam doktorunuz bartın danmı acaba?ben boluda yaşıyorum ve doktor seçemiyorum.doktorun benim beslenmemle ilgilensin ve hamilelikte kilo almıyayım diyorum ama nasıl olcak bilmem..

bu arada bende 1 aylık hamileyim ve kiloluyum :KK43:((((((((((((((((

Canım bu söylediklerin sadece doktora bağlı bişey değil. Zaten bütün doktorlar yemen gereken ve yememen gereken şeyleri söyler ve sağlıklı beslenmen konusunda seni uyarırlar. Burda asıl önemli olan senin bu uyarıları dikkate alman ve sağlıklı beslenmen. Ayrıca şeker ve tansiyon sorunu olmadığı sürece hiçbir doktor hamilelikte özel bir diyet uygulatmaz.

Canım bu söylediklerin sadece doktora bağlı bişey değil. Zaten bütün doktorlar yemen gereken ve yememen gereken şeyleri söyler ve sağlıklı beslenmen konusunda seni uyarırlar. Burda asıl önemli olan senin bu uyarıları dikkate alman ve sağlıklı beslenmen. Ayrıca şeker ve tansiyon sorunu olmadığı sürece hiçbir doktor hamilelikte özel bir diyet uygulatmaz.

daha 6 haftalık hamileyim. sadece kan testi için doktora gittim 10 günü geçti gideli. o zaman 10 gün sonra gel daha çok erken dedi. işte bu hafta içi gidicem..doktor benim için çok önemli,bilgilendirmek yerine azarlayıcı bir doktor istemiyorum.. daha seçemedim de bilmiyorum doktorları tanımıyorum yani.üfff korkuyorum valla..:1no2:

teşekkür ederim canım cevabın için bende gelişmeleri yazarım artık hergün..

X