90 kilo ve üzeri hamile kalanlar

merhaba arkadaslar bende kıloluyum bebek ıstıyorum bır ara 2007 yılında 25 kılo verdım ama gerı aldım. sımdı coookk kıloluyum 5 yıldır cocugum olmuyo ama ya hamıle kalırsam nolucak dıyede korkuyorum napıcam bılmıyorum ben parmagıma bıle dıkıs attıramayan bı ınsanım kan bıle zor aldırırım hamıle kalırsamda sezeryan olur dıye cok korkuyorum ..

merhaba arkadaslar bende kıloluyum bebek ıstıyorum bır ara 2007 yılında 25 kılo verdım ama gerı aldım. sımdı coookk kıloluyum 5 yıldır cocugum olmuyo ama ya hamıle kalırsam nolucak dıyede korkuyorum napıcam bılmıyorum ben parmagıma bıle dıkıs attıramayan bı ınsanım kan bıle zor aldırırım hamıle kalırsamda sezeryan olur dıye cok korkuyorum ..

5 yıl az bir zaman değil canım doktora gittinizmi?

elbette gıttım cnm tedavı oldum en son aşılama dedı dr gıtmedım aşılama yaptırmıcam dedım ama sımdı yavas yavas baslama kararı aldım asılamaya cnm

elbette gıttım cnm tedavı oldum en son aşılama dedı dr gıtmedım aşılama yaptırmıcam dedım ama sımdı yavas yavas baslama kararı aldım asılamaya cnm

analdım canım ne gerekiyorsa yaptır bence zaman geçtikte yaşını bilmiyorum ama herşey dahada zorlaşıyor..

sanırım bende 20. haftada falan hissetmiştim..

anldım canım artık girebiliyorsan uğra bizim topiğimizede.bizim bebişin cinsiyeti henüz belli olmadı ama olan arkadaşlarımız var.senin belli oldumu?.bende ilk bebekte 18 kg falan aldım.bunda mümkün olduğunca az almak istiyorum...inş.

canım benim de haftaya kontrolüm var o zaman belliolacak sanıyorum bakalım hayırlısı

arkadaşlar bu gün itibariyle 15+0 ım .henüz kiloalmadım hatta yarım- 1 kg kadar az görünüyorum sizin nasılgidiyor arkadaşlar

arkadaslar kilodan korkmayın. ben 95la hamile kaldım .102ile doguma gittim spinal sezeryan oldum . çokta kolay iyileştim. ertesi gün ayaktaydım. suanda bebeğim 45 günlük 92 kiloyum. ama tatlıdan uzak durun. ben o sayede az kilo aldım

selam bayanlar. bende 83'le hamile kaldım. 9+4 günlüğüz. 85 kiloyum şimdi. maşallah hem tatlı hem ekşi yememde kesilmedi.mide bulantılarım var ama çıkartma yok. eskisi gibi herşeyi yemek istemiyorum tabi ama istedimmi de kimse engel olamıyor malesef. umarım bende 90-95 i geçmem. yemelerim azalır:KK43: motivasyonum düşük bu konuda.mirmirmirmir

burayı sık takip ediyorum.ben 71,5 kg ve 2 aya kadar düşünüyorum hamilelik.bişi merak ediyorum hamilelik öncesi ve sonrası iştah durumunuz da nasıl değişiklikler oldu.yani artma oldu da siz mi dizginlediniz kendinizi.veya aynı mı veya eksildi mi.bazı ark.lar -2 -3 lere düşmüşler bazıları 4 aylık hamile olmalarına rağmen almamışlar kg.

burayı sık takip ediyorum.ben 71,5 kg ve 2 aya kadar düşünüyorum hamilelik.bişi merak ediyorum hamilelik öncesi ve sonrası iştah durumunuz da nasıl değişiklikler oldu.yani artma oldu da siz mi dizginlediniz kendinizi.veya aynı mı veya eksildi mi.bazı ark.lar -2 -3 lere düşmüşler bazıları 4 aylık hamile olmalarına rağmen almamışlar kg.

bende herhengi bi değişiklik yoktu.norlmal yedim içtim kaldıktan sonra ilk 3ay 3 kg verdim şimdi 17 haftalığım verdiklerimi almadım ama işte kilolu olanalrı bu avantajı oluyor fazla kilo alamıyorlar..hamile kaldıktan sonrada az biraz dikkat edersek ii olur herşey..

canım benim en ciddi değişikliğim tatlı konusunda oldu. eskiden bir porsiyon tatlıyı çok rahat yiyebilirken artık yarım pr. bile zor yiyebiliyorum. sanki birde metabolizmam hızlandı gibi geliyor.

Ben 28.haftadayım.Kızım olacak.kilo çok kötü 10 kilo aldım.ama inanın çok dikkat ediyorum nasıl oluyo anlamıyorum son üç ay kilo açısından çok kötü zaten alırım daha.iştahım bile açık diil tatlıdan olabildiğimce çok uzak duruyorum.2 gün sonra şeker yüklemesi yaptıracağım doktor normal çıksa bile diyet önerileri olacağını çünkü çok kilo aldığımı söyledi.tansiyonum da sınırda çıktı kilo falan birtarafa bebeğim sağlıklı olsunda başka bişi istemiyorum.hepinize sağlıklı doğumlar ,bebekler diliyorum.hep yanımda olduğunuz için teşekkürler.

merhaba 95 kg ile hamile kaldım 114 ile doğuma girdim spinal anestezi ile doğum yaptum ne doğumda ne sonrasında hiç zorlanmadım öğlen yarımda doğurdum akşam 10 da ayaktaydım (zaten ilk deneme o anda yapıldı) sonrasındada ufak tefek yakınmalarım dışında hiç sorun yaşamadım. Hamileyken tansiyonum çok normaldi tek dikkat ettiğim şey kan şekerim oldu asla yükselmesine izin vermedim bebeğimde çok sağlıklı 3,600 doğdu kızımda bende hiçbir komplikasyon yaşamadık umarım herkesinki benim gibi geçer. Herkese hayırlı hamilelikler ve hayırlı doğumlar dilerim. Sormak istediğiniz bişey olursa seve seve yardımcı olurum. Sevgiler

merhaba 95 kg ile hamile kaldım 114 ile doğuma girdim spinal anestezi ile doğum yaptum ne doğumda ne sonrasında hiç zorlanmadım öğlen yarımda doğurdum akşam 10 da ayaktaydım (zaten ilk deneme o anda yapıldı) sonrasındada ufak tefek yakınmalarım dışında hiç sorun yaşamadım. Hamileyken tansiyonum çok normaldi tek dikkat ettiğim şey kan şekerim oldu asla yükselmesine izin vermedim bebeğimde çok sağlıklı 3,600 doğdu kızımda bende hiçbir komplikasyon yaşamadık umarım herkesinki benim gibi geçer. Herkese hayırlı hamilelikler ve hayırlı doğumlar dilerim. Sormak istediğiniz bişey olursa seve seve yardımcı olurum. Sevgiler

doğum sonrası kaç klilon gitti peki cnm?

bugunde dra gittim 20+4 teyim henüz kilo almadım drum çok iyi dedi kaçla tamamlasam iyi olur diye sordum 100 iyi olurdu ama 105 108e kadar olabilir dedi..

hayırlı geceler hanımlar. ben buraya uğramadım ne zamandır,ben de şimdiye kadar 2 kilo almıştım ama sanırım bu ay daha fazla almış olabilrim.sürekli yattığım için yememe ne kadar dikkat te etsem sanırım klo almamı engelleyemeyeceğim.doktorum da kilo konusunda beni çok sıkıyor. cuma kontrolüm var umarım herşey yolundadır ve çok ta kilo almamışımdır.

doğum sonrası kaç klilon gitti peki cnm?

Doğumdan 10 gün sonra tartıldım 9 kilo vermiştim. Bebeğim 2 aylıkken hamilelikte aldığım tüm kiloyu vermiştim. Sonrasında kilo verimi dursada hamilelik öncesi dar gelen kıyafetlerime girmeye başladım. Gerçi işe başlayınca herşey değişti ama benim gibi işe hemen başlamayacaksanız ve bebeğinize kendiniz bakacaksanız inanın kilo vermek çok kolay oluyor.Benim kızım çok uslu bir bebek ama buna rağmen tek başıma bakarken sürekli kilo vermeyede devam ediyordum.

X