Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar demir ve kan ilaçları zorunlumu gebelikte
selam anne adayları.bende 10 haftalık oldum 117 ile başladım ama bulantı ve kusmalardan 4 kilo verdim .çok zor geçiyor bu zamanlar..yürümem gerekiyor ama kusacağım korkusundan başlayamıyorum..kilolu olduğum için vitamin vermedi dr. ama folikasit içmemiz gerekiyormuş. ben onuda içemiyorum gitmeden geri geliyor..çabuk geçer inş..hapinize sağlıklı günler inş.
selam anne adayları.bende 10 haftalık oldum 117 ile başladım ama bulantı ve kusmalardan 4 kilo verdim .çok zor geçiyor bu zamanlar..yürümem gerekiyor ama kusacağım korkusundan başlayamıyorum..kilolu olduğum için vitamin vermedi dr. ama folikasit içmemiz gerekiyormuş. ben onuda içemiyorum gitmeden geri geliyor..çabuk geçer inş..hapinize sağlıklı günler inş.
selam kizlar,sizinle ayni sIkIntilari yasadigim icin,yazmak dertlesmek istedim sizinle,damdan duseni dandan dusen anlar misaliiii
bende 2 yillik eyliyim,bende 110 kilolardayimve korunmadigimiz halde benimde bebegim olmuyor..ve ben acaba kilolarimdan dolayimi olmuyor diye kendimi yiyip bitiriyorum..
ama sizleri görmek bana umut oluyor..dilerim en yakin zamanda hepimiz hayirli evlatlara sahip oluruz..
umarim bende sizin gibi anne olabilirim insallah,
merhaba merak ettim acaba normal bir şekildemi hamile kaldınız yoksa tedaviyle mi? bende 110 kg biri olarak hamile kalmak istiyorumda nasıl olcak bilmiyorum tabiki
ohh ya tam istedigim bir topic buldum
canim bende bundan 2 ay once obez grubundaydim
hamile degilim onuda soliyimde
ama hamilelik icin 2 aydir ugrasiyoruz
diyetisyenim sayesinde diyet degil saglikli beslenerek 7 kg verdim
ondan onceside 2 kg kendim vermisdim
87 ile basladigim maceram suan 78 suurler olsun ama 2 ay once 87 kg ile tam bir obez sinifinda cikardi makineler beni saolsun
simdi 78 kg ile hamis kalabilirim diye dusunuyorum yada 77 76 arasi olur sanirim
ama insallah fazla kilo almam
hamis olursam bu topige hemen gelirim zaten
merhaba canım bende kilolu hamile kalmaya çalışanlardanım ama kilo veremiyorum.diyetinden biraz bahseder misin neler yaptın neler yedin ?????????*
bu arada şeker tansiyon gibi hiç problemim olmadı .birde ben aksine ilk 2 ay çok kilo aldım (hamile olduğumu bilmiyordum ve çok ağir bir depresyon geçiriyordum sevgili anneciğimi kaybettim o zamanalr sigara ,kahve ,uykusuz geceler devamlı yolculuk yapiyordum )10 kilo falan aldım diğer aylar ayda 1.1,5 kilo aldım doktor kilo alımın ii dedi son ay da baya kilo alldım
ama olsun herşeye değer
bebişim tüm olumsuzluklara rağmen bana tutundu çünkü hamileliğimin ilk 2 ayında ben 1 ay içinde 3 kez 9 saatlik yolculuk yapmiştim ve yollar acayip virajlıydı çok kötü bir yoldu