90 kilo ve üzeri hamile kalanlar

Selam,
Ben 90 la hamile kaldım..100le doğuma girdim..Normal doğum yaptım..Genel pek bir rahatsızlığım olmadı fakat..7 aydan sonra deli gibi kaşınmaya başladım...
Nedeni tabiiiki kilolar,karaciğer yağlanmasına bağlı enzimlerin yükselmesi sebeb oluyormuş kaşıntıya...

merhaba ya ben de de kaşıntı oluyor hatta hamile olduğumu bilmeden başladı çok sık olmamakla arada oluyor sabaha kadar uyuyamıyorum tahlillerimde benim de ALT biraz yüksek çıktı 42 . dr takip edelim dedi. sana herhangi bir şey önerdiler mi. benim hamilelikten 1 ay önce 21 di. yani hamilelikle yükseldi. ama kaşıntıyı buna bağlamamıştım demekki sebebi buymuş.

Merhaba arkadaslar. şükür 3 eylülde kızım eylülü kucagıma aldım. Tombiş anne olmak iyi değil. Ama korkmayın ve neolur yediklerinize dikkat edin. Canınız ceksede suy tatlıyı bırakın. 95le hamile kaldım. 102 ile doguma gittim. 10 gün oldu ve ben suan 93 kiloyum.spinal sezeryan oldum. Dikişimle ilgili hiçbi sorunumda olmadı.

canım gözün aydın hayırlı olsun. analı babalı büyüsün bebeğin inşallah. çok iyi 7 kiloyla bitirmişsin hamileliğini , sakıncası yoksa kaç kiloydu doğduğunda bebişin . bende 10 +6 yım bugün itibariyle kilo almadım henüz 16- 20 ye kadar böyle gitsem süper olacak hayırlısı bakalım

2640 dogdu teyzesi. tansiyon çıktı sonanda bende 3 hafta erken dogdu kızım oda 1 kg sunu çaldı tabiki. ama şükür şimdi iyi. yarım kg aldı bile.

2640 dogdu teyzesi. tansiyon çıktı sonanda bende 3 hafta erken dogdu kızım oda 1 kg sunu çaldı tabiki. ama şükür şimdi iyi. yarım kg aldı bile.

maşallah annesi allah nazarlardan saklasın. haklısın 3 hafta baya farkeder bebekde olsun önemli olan sağlıklı olması. benim de endişem eğer az kilo alırsam düşük ağırlıklı olma ihtimli de o nedenle sordum ama seninki 3 hafta erkene göre iyi kilosu. ben ilk bebeğimde 18 kilo almıştım kızım da 4800 doğdu. biraz iri bebekti yani gerçi hala bir kaç yaş ilerden gidiyor. bu seferki de bir kaç gün ilerden gidiyor bakalım inşallah sağlıkla doğar izim bebişlerde.

maşallah annesi allah nazarlardan saklasın. haklısın 3 hafta baya farkeder bebekde olsun önemli olan sağlıklı olması. benim de endişem eğer az kilo alırsam düşük ağırlıklı olma ihtimali olur mu o nedenle sordum ama seninki 3 hafta erkene göre iyi kilosu. ben ilk bebeğimde 18 kilo almıştım kızım da 4800 doğdu. biraz iri bebekti yani gerçi hala bir kaç yaş ilerden gidiyor. bu seferki de bir kaç gün ilerden gidiyor bakalım inşallah sağlıkla doğar bizim bebişlerde.

kızlar 17 haftalık hamileyim dün birden belim ağrımaya başladı ve hala devam ediyo normalmi bu haftalar da bel ağrısı.ani bi harekette yapmadım.

Merhaba arkadaslar. şükür 3 eylülde kızım eylülü kucagıma aldım. Tombiş anne olmak iyi değil. Ama korkmayın ve neolur yediklerinize dikkat edin. Canınız ceksede suy tatlıyı bırakın. 95le hamile kaldım. 102 ile doguma gittim. 10 gün oldu ve ben suan 93 kiloyum.spinal sezeryan oldum. Dikişimle ilgili hiçbi sorunumda olmadı.

Allah bağaşlasın canım...bende 89 kiloyla hamile kaldım 3 kilo verdim ve tekrar aldım yani henüz başlangıç kilomdayım...Allah yardım etti tatlıdan tiksindim dondurma bile yiyemedim...spinal sezeryanı kilolu hamilelere uygulamaktan kaçınıyolar...hangi hastanede doğum yaptın merak ettim...

ankarada etlik dogumevinde yaptım. tanıdık vardı oyüzden orda yaptım. tanıdıgın yoksa tavsiye etmem hayatıum ona göre

merhabalar. ben de 117 kg ile hamile kaldım. şu an 115 kiloyum ve 38 haftalık hamileyim. kendi isteğimle sezeryan olacağım. bebeğim geçen haftaki kontrolümde 3023 g olmuştu. yarın yeni kilosunu öğreneceğim. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin, bütün hamilelere.
aynı kıyafetlerimi giydim hamilelik boyunca. sadece pantolonlarımın ön kısımlarını kestirip penye taktırdım ve çok rahat oldular. hepatit B çıktı bende . bebeğime doğdugunda serum yapılacak. onun dışında şeker, tansiyon çıkmadı çok şükür. ama devamlı takip ediyorum. kendimi,bebeğimi dinliyorum ve okullar kapandıktan sonra beni yoracak her işten kaçınıyorum.
3. ayımda ufak bi lekelenme yaşadım, 10 gün ıstırahatla onu da atlattım. doktorum hala normal doğum yaptırayım diyor ama benim hiç cesaretim yok. inşallah ameliyat yaralarım çabuk iyileşir. doktorum çok tatlı bir insan. her muayenemiz benim için terapi gibi geçiyor. çok rahatlatıyor beni. yememezlik yapma sakın bile diyor. hiç deforme olmadığımı, bu kadarını kendinin bille beklemediğini söylüyor. hamileliğimin son günleri ve inşallah bu günleri de rahat bir şekilde atlatırım.

merhabalar, ben de 28 ağustosta spinal sezeryan ile doğum yaptım. 3400 g dünyaya geldi kızım. omuz ağrısı ve başağrısı yaşadım ameliyatın ilk günlerinde. başka bir sıkıntım olmadı çok şükür. bebeğim sarılık olduğu için küvezde yatıyordu, ben 1 haftalık lohusa ordan oraya koşturdum. kendimi dinlemeye naz yapmaya pek fırsat bulamadım. Allahtan dikişlerimde sorun olmadı. ama doktorumu dinlemedim bir konuda. eve gidince banyo yap dedi. ben dikişlerim alınana kadar yarama su değdirmedim. ne olur ne olmaz diye.
sütüm çok az. kilolu annelerin sütü az olabiliyormuş, tedbirinizi alın mutlaka.

merhabalar, ben de 28 ağustosta spinal sezeryan ile doğum yaptım. 3400 g dünyaya geldi kızım. omuz ağrısı ve başağrısı yaşadım ameliyatın ilk günlerinde. başka bir sıkıntım olmadı çok şükür. bebeğim sarılık olduğu için küvezde yatıyordu, ben 1 haftalık lohusa ordan oraya koşturdum. kendimi dinlemeye naz yapmaya pek fırsat bulamadım. Allahtan dikişlerimde sorun olmadı. ama doktorumu dinlemedim bir konuda. eve gidince banyo yap dedi. ben dikişlerim alınana kadar yarama su değdirmedim. ne olur ne olmaz diye.
sütüm çok az. kilolu annelerin sütü az olabiliyormuş, tedbirinizi alın mutlaka.

bu arada 115 kg ile doğuma girdim, şu an 105 kg yim. yani hamile kalmadan önceki kilomdan daha zayıfıımkaydirigubbakcemile3

bu arada 115 kg ile doğuma girdim, şu an 105 kg yim. yani hamile kalmadan önceki kilomdan daha zayıfıımkaydirigubbakcemile3
gözün aydın ayse_nev sağsalim almışsın çocuğunu kucağına. rabbim bizlere de nasip etsin inşallah. ben şu an 105 kiloyum hamileliğim 108buçukla başladı 17 haftamdayım benim sorum şu 3lü test yaptırdın mı kilodan dolayı bi risk çıktı mı ben haftasonu yaptırdım sonuçları haftaya alıcam çok stresliyim heyecanlıyım korkuyorum ne olur cevap istiyorum acil. bir de cinsiyeti kaçıncı hafta öğrenmiştin?

gözün aydın ayse_nev sağsalim almışsın çocuğunu kucağına. rabbim bizlere de nasip etsin inşallah. ben şu an 105 kiloyum hamileliğim 108buçukla başladı 17 haftamdayım benim sorum şu 3lü test yaptırdın mı kilodan dolayı bi risk çıktı mı ben haftasonu yaptırdım sonuçları haftaya alıcam çok stresliyim heyecanlıyım korkuyorum ne olur cevap istiyorum acil. bir de cinsiyeti kaçıncı hafta öğrenmiştin?

teşekkür ederim. darısı başına inşallah.
benim 2li, 3lü testte bi sorun çıkmadı. değerler normaldi. cinsiyetini ancak 5.ayda öğrenebildim. doktorum dokularım kalın olduğu için emin olmadan söylemedi

merhaba arkadaşlar ben de artık 13+4haftalık oldum . henüz kilo almadım. 20 ye kadar böyle gider umarım. 2 li testim yapıldı risk düşük çıktı. hadi bakalım hayırlısı.

selam kızlar bende 15 haftalık oldum ve çok şükür kilo almadım hatta iki üç gündür bulantı ve kusmalarım neden,yle 1 kilo gibi vermişim. 96 ile başlamıştım şimdi 95 filan geliyorum

merhaba arkadaşlar ben de artık 13+4haftalık oldum . henüz kilo almadım. 20 ye kadar böyle gider umarım. 2 li testim yapıldı risk düşük çıktı. hadi bakalım hayırlısı.

canım sen nisan annelerinde kayıtlısın sanırım neden hiç uğramıyorsun oraya?bende tombiş bir anne adayıyım.henüz kilo almadım -2 ile devam ediyoruz.inş fazla almam.bu benim ikinci hamileliğim ilkindede 115 ile doğuma girmiştim normal doğum yaptım bir sorun olmamıştı.bu ikincisindede o kiloları veremedim yine kaldım doktor ilkinin normal olması senin çin avantaj diyor bilmiyorum artık inş hepimiz sağlıcakla bebişlerimizi kucakalrımıza alırız.:emir_bebek:

kızlar bişey sorcam ya ...bebeğinizin hareketlerini ne zaman hissetmeye başladınız...çevremdeki herkes 16 da 18 de hissettiğini söylüyo...bizim gibi kilolu olanlar daha mı geç hissediyo yoksa bende mi bi problem varguclubacismile

canım sen nisan annelerinde kayıtlısın sanırım neden hiç uğramıyorsun oraya?bende tombiş bir anne adayıyım.henüz kilo almadım -2 ile devam ediyoruz.inş fazla almam.bu benim ikinci hamileliğim ilkindede 115 ile doğuma girmiştim normal doğum yaptım bir sorun olmamıştı.bu ikincisindede o kiloları veremedim yine kaldım doktor ilkinin normal olması senin çin avantaj diyor bilmiyorum artık inş hepimiz sağlıcakla bebişlerimizi kucakalrımıza alırız.:emir_bebek:

canım dikkatin için teşekkür ederim. haklısın yaklasık 1 aydır internete pek giremiyordum. izindeydim ve evde tadilat la uğraşıyordum o sebeple giremedim. benim de 2. bebişim. ilkinde bu kadar kilolu değildim, ve 18 kilo aldım bunda 8-10 kilo alsam süper olacak

kızlar bişey sorcam ya ...bebeğinizin hareketlerini ne zaman hissetmeye başladınız...çevremdeki herkes 16 da 18 de hissettiğini söylüyo...bizim gibi kilolu olanlar daha mı geç hissediyo yoksa bende mi bi problem varguclubacismile

canım ben ilk gebeliğimde 16 haftalıkta hissettim. bunda bakalım ne olacak :)

sanırım bende 20. haftada falan hissetmiştim..
canım dikkatin için teşekkür ederim. haklısın yaklasık 1 aydır internete pek giremiyordum. izindeydim ve evde tadilat la uğraşıyordum o sebeple giremedim. benim de 2. bebişim. ilkinde bu kadar kilolu değildim, ve 18 kilo aldım bunda 8-10 kilo alsam süper olacak

anldım canım artık girebiliyorsan uğra bizim topiğimizede.bizim bebişin cinsiyeti henüz belli olmadı ama olan arkadaşlarımız var.senin belli oldumu?.bende ilk bebekte 18 kg falan aldım.bunda mümkün olduğunca az almak istiyorum...inş.

X