arkadaşlar
Bana İzmir de Türkiz Isparta adında bir doktor önerdiler . Bu doktoru tanıyan bilen varmı ?
Nasıl bir doktordur .... Benim sadece kilo ve tansiyon problemim var o kadar .... Türkız bey iyi dediler .
yardımlarınızı bekliyorum ...
selam canım ben 95 kilo ile hamile kaldım 2 senedir istiyordum ama olmadı aşılama oldu tutmmadı sonradan kendilginden hamile kaldım ilk 3 ay kilo verdim iştahım kesilmişti 92 oldum sonradan almaya başladım fazla degil 5 kilo aldım ama tansiyonum yükseliyordu birde bebek dogum pozisyonunu alamadı yani dönmedi ama bu sorunlar kişisel olabilir canım fazla etkilemedi hamileligimi sadece mecburi sezeryan oldum 37 haftalık dünyaya getirdim kızımı şuan 4 ayın içinde hatta kucagımda yazıyorum kiloyu kafana takma derim ama sezeryan olmanı tavsiye ederim normal dogumla kendini fazla yıpratma derim
kızlar selamm..az önce başka bir konuda gördüm çok ilginç geldi pek inanamadım,sizinle paylaşayım dedim..bu ultrason bakılırken karnımıza sürdükleri jel varya o iyi geliyomuş çatlamayı önlüyormuş..bi kadın ultrasonda baktırmış işt karnını temizlerken hemşire demiş silme yararlı o karnın çatlamaz demiş..çok ucuz bişeymiş medikallerde 5 lira falanmış.ne sıklıkta kullanılabilir bilemiyorum ama ben çok takıyorum bu karnımın çatlamasına,kullansakmı??zararlı değildir muhtemelen?
bi sorsakmı kızlar doktorlarımıza..
hadi hayırlısı olsun sözercim bende taşınıyorum :) sağlıkla gebe kalırız inşallah
kızlar ben 90 kilo ile hamile kaldım.şu an 13+1 hamileyim.1 kilo aldım.ama evde hareketsiz hep yatıyorum.iştahım yeni düzeldi.bir ara zeytine fena sardım.bulantımı sadece zeytin ekmek geçiriyordu.şimdi eski düzen devam ediyorum inşallah sağ salim tamamlarım bu dönemi.şu yaz meyveleri bir çıksa bol bol meyve yemeyi düşünüyorum.
bu arada ben ilk hamileliğimde 60 kilo ile hamile kaldım.ilk üç ayın sonunda epey kilo almıştım.kocaman karnım vardı.şimdi daha az kilo alıyorum.kilolu hamile kalanlar daha az kilo alıyorlar emin olun.karnım da henüz çok çıkmadı.
bu da hepimize moral olsun:icecream:
türkiz bey benim de doktorum fevkalade iyi bir doktordur tavsiye ederim mutlaka gidin memnun kalacaksınız.
kızlar ben 90 kilo ile hamile kaldım.şu an 13+1 hamileyim.1 kilo aldım.ama evde hareketsiz hep yatıyorum.iştahım yeni düzeldi.bir ara zeytine fena sardım.bulantımı sadece zeytin ekmek geçiriyordu.şimdi eski düzen devam ediyorum inşallah sağ salim tamamlarım bu dönemi.şu yaz meyveleri bir çıksa bol bol meyve yemeyi düşünüyorum.
bu arada ben ilk hamileliğimde 60 kilo ile hamile kaldım.ilk üç ayın sonunda epey kilo almıştım.kocaman karnım vardı.şimdi daha az kilo alıyorum.kilolu hamile kalanlar daha az kilo alıyorlar emin olun.karnım da henüz çok çıkmadı.
bu da hepimize moral olsun:icecream:
bu gidişle bende 90 ile hamile kalacağımben haziran gibi düşünüyorum , hazirana kadar veririm diyorum . 2 haftadır diet yapıyorum tık yok bari hazirana kadar bi 5 kilo verseydim mafoldumben