90 kilo ve üzeri hamile kalanlar

bende türkiz ısparta ya gidecektim ama arkadasım gitti hiç memnun kalmadı malesef dikkatli karar verin bence ssk da bakıyormus ama hiç ilgi yokmus malesef doktor cok önemli ben 2 dr değiştirdim en sonunda erol tavmergendeyim ege ün profu ve cok memnunum

merhaba , yeni üye oldum .
35 yaşımdayım yeni evliyim , 1.75 boyum . 86 kilo ile evlendim 6 ayda 10 kilo aldım ve 96 kilo hamile kaldım , şimdi 9 haftalık hamileyim . inşallah çok kilo almam :KK43:(

merhaba arkadaslar bendehamileyim ebe oldugum halde bende isiizn gibi korkuyorum.95 ile hamikle kaldım.suan 3 kilo aldım.kısmet.bakalım ne olacak.

Tontiş kızlar, benim bildiğim kadarıyla zaten kilolu olanlar fazla kilo almıyor, zayıf olanlar çok alıyor. Ben mesela 62 ile hamile kaldım 92 ile doğum yaptım. Hamileliğim çok rahat geçti 30 kilo almama rağmen. Yeniden 62 ile hamile kaldım ve bugün 8.ayıma girdim , toplam 19 kilo aldım bugüne kadar. Ama son 1.5 aydır çooooook dikkat ediyorum yediklerime ve 1 kilo almışım sadece. Ablam 75 le kaldı 90la doğum yaptı, kızkardeşim 83le kaldı 100le doğum yaptı.

6. ayıma kadar ben de böyle düşünüyordum fazla kilo almıyorum diyordum.ama 6 ayımda nerdeyse ayda 4 kilo aldım.yani mutlaka dikkat etmemiz ve yürüyüş yapmamız gerekiyor.şişlikler de artıyor, onlar da kiloyu arttırıyor tabi ama iştah da eskiye göre biraz artıyor.1 ay önce doktor kontrolümde doktorum çok demişti ama yarın bakalım ne diyecek.kilolu olduğum halde bana 17 kiloya kadar normal demişti:)boyum uzun diye hiç anlamayanlar var hala hamile olduğumu.toplamda (26hafta içindeyim) 7-8 falan oldu ama çok belli olmuyor.

aynen canım ,
bende heeeeepppp diyorum , ama bişey olmuyor .. hep 90 hep 90 offffff

78,5 şu an kilom.70 e düşsem süper olcak.15 kg alsam hamilelikte 85 eder.doğumda da 5-6 kg su gitse geri şu an ki kilomda olurum.off offf ah üşengec tembel venhar ahhh:eek:klava:alsanaalsanasmile

merhaba herkese.bende 4.5 aylık hamileyim ve bende kilolu sayılırım ama daha çok kemik yapım iridir.geçen sene 13 kilo verdim allahtan.neyse dün muayene günümüzdü ve 4lü test de yapıldı ama sonuçlar 10 gün sonra çıkacak.bebeğim gayet sağlıklıymış ve cinsiyetinide dün öğrendik,erkekmiş.yalnız ben hamile kaldığımdan beri sadece 2 kilo aldım,ama dün doktoeda yine tartıldığımda 300 gram vermiş olduğumu gördüm.yani toplamda 1 kilo 700 gram almış oldum.sanırım iyi gidiyorum ama dikkatde ediyorum ama tatlımıda az da olsa yiyorum.ben kilo verdim acaba bebek nasıl diye düşünürken bebek çok iyiymiş.demekki yediklerimin tamamı bebişime gitmiş buda beni sevindirdi.doktorum kilomla ilgili hiç bşe demedi zaten çünkü çok kilo almadımda.halen aynı pantolonlarımı giyiyorum ama anlamadığım göbeğim acaip büyüdü,sanki sadece göbekten 5 kilo almışım gibi geliyo bana ama kilo almadımda bu nasıl oluyor bunuda anlamış değilim.bide merak ediyorm şu ana hepimiz hamileyiz,bebiş var bebişin eşi var,işte vucutta su var,şişlik var,acaba şu anda bunlar kaç kilo civarı gelirki merak ediyorum valla.bu arada benim hiç bulantılarım ve çıkarmalarım olmadı yani zayıflamadım hiç.sadece bu ay 300 gram verdim oda yine aynı şekilde yememe devam ederek.bide doktorum bana demir eksikliğim olduğu için demir+kan+b12 ilacı verdi.üçü bir arada ama bende şimdi korkuyorum ya bu ilaçlar kilo yaparsa.acaba bunlar iştahımı açar yoksa ben aynı yedikten sonra o sadece takviye olarak mı olur.bilgilerinize ihtiyacım var....

kızlarr sayfamız ne kadar arkalara gitmiş böylee akannehir benim net bağlantısından kaynaklanan sebepten dolayı herhalde bir süredir siteye giremedim...folic plus a başladım bu arada....sizler ne durumdasın bakalımm

hamileliğimin ilk 3 ayında 10 kilo verdim. çok üzülüyordum kilolu hamile kaldım diye ama Allah'ım her işin kolaylığını da veriyor çok şükür. doktorum da beni rahatlatıyor sağolsun. 20 haftalığım 1 kilo aldım, henüz kardayım, inşallah karlı olarak da doğum yaparım.

hamileliğimin ilk 3 ayında 10 kilo verdim. çok üzülüyordum kilolu hamile kaldım diye ama Allah'ım her işin kolaylığını da veriyor çok şükür. doktorum da beni rahatlatıyor sağolsun. 20 haftalığım 1 kilo aldım, henüz kardayım, inşallah karlı olarak da doğum yaparım.

merhaba parpalim,ilk hamile kaldığında kaç kiloydun ve şuan kaç kilosun.bide 4 lü test yaptırdın mı sende benim gibi,sonuçlar nasıl umarım iyidir.ben şu renkli ultrasonu sordum ama 20li haftalardı ama hangi haftalarda bakılıyor unuttum.çok merak ediyorum valla,allah hepimizin yardımcısı olsun,umarım sağlıkla bebişlerimie kavuşuruz inşallah...

merhaba parpalim,ilk hamile kaldığında kaç kiloydun ve şuan kaç kilosun.bide 4 lü test yaptırdın mı sende benim gibi,sonuçlar nasıl umarım iyidir.ben şu renkli ultrasonu sordum ama 20li haftalardı ama hangi haftalarda bakılıyor unuttum.çok merak ediyorum valla,allah hepimizin yardımcısı olsun,umarım sağlıkla bebişlerimie kavuşuruz inşallah...

meraba arkadasım ben 26 haftalık oıldum renklı doplere 22 haftamda gırdım ve aglayarak cıktım ılk defa gercekten anne olacagımı farkettım super bırsey allah herkeze nasıp etsın:emir_bebek::emir_bebek::sm_cool:bırde zaman suuuuuuuuuuuu gıbı gecse

2li ve 3lü test yaptırdım normal çıktı her şey. bu ay ayrıntılı ultrasyon ve 3boyutlu ultrasyona gideceğim. doktorum herşeyin iyi gittiğini söylüyor, inşallah böyle de devam eder.
kilomu söylemesem daha iyi olur ama 3 rakamlıydı hamile kaldığımda :1no2:

selam bayanlar glukofaj kilo verdiriyormu kullanıpta kilo veren varmı aranızda
dün yeni bi doktora gitiim yumurta takibi yapacak bunun yanında da biraz zayıflamamı istedi ve bu ilacı verdi zayıflatır dedi??

selam bayanlar glukofaj kilo verdiriyormu kullanıpta kilo veren varmı aranızda
dün yeni bi doktora gitiim yumurta takibi yapacak bunun yanında da biraz zayıflamamı istedi ve bu ilacı verdi zayıflatır dedi??

cnm bende kullandım o ilacı ama ben kilo veremedim hiç verenleri okumuştum nettennn

2li ve 3lü test yaptırdım normal çıktı her şey. bu ay ayrıntılı ultrasyon ve 3boyutlu ultrasyona gideceğim. doktorum herşeyin iyi gittiğini söylüyor, inşallah böyle de devam eder.
kilomu söylemesem daha iyi olur ama 3 rakamlıydı hamile kaldığımda :1no2:

canım bende 80 ile hamile kaldım zaten ama allahtan boyum kısa değil bide kemik yapım iri,buna rağmen 40 beden giyiyorum.geçen yıl 90 kilodan 77 kiloya kadar düştüm.bunuda 7-8 ay kadar korudum ama aralıkta 79.8 kiloydum.ocaktada hamile olduğumu anladım.şuan 81.7 kiloyum ve 4.5 aylık hamileyim.sana doktorun kilonla ilgili bşe dedimi hiç peki,iyi gidiyorsun yada çok aldın gibi.benim doktorum daha hamileliğimin başında 2li testi ve dörtlü testi önerdi.3.lü testle ilgili bir sürü şeyçıktı ben önermiyorum dedi zaten dünyada da artık yapılmıyor dedi.o yüzden merak ettim sen dörtlü test yaptırdın mı nasıldı.benim ikili testim iyi çıktı ama doktorum en başındada iyi çıksada ben dötlü testide öneririm dediği için yaptırdım.bide bende demir eksikliği vardı yine çıktı tabi bana forte isiminde bir ilaç verdi.kan+demir+b12 ilacıymış.birkaç yerde bu ilacın acaip kilo aldırdığını okudum ama emin olamadım ve henüz kullanmadım bu sebeple.kullananlarınız varsa lütfen bilgi versin bana.bide bazen çok ağrı giriyor kasıklarıma,doktoruma anlattım gayet normal dedi ama ben bazen zil çalıyor yerimden kalkınca acaip bir ağrı giriyor bazen sağ bazande sol yanıma.çalışıyorum bu arada hareketli geçiyor günlerim.birde nasıl uyuyorsunuz geceleri.geçen gece tam uzanmıştımki sırt üstü hapşırdım ama aman allahım nasıl bir ağrı girdi bebişim olduğu tarafa anlatamam.sizlerde de böle şeyler oluyor mu acaba.şimdilik benden bu kadar,zaten lafı çok uzatım...

slm kızlar ben de katılabilirmiyim aranıza 78 kiloyum hamile değilim ama adayım..bugün yumurtlama testine gittim , hamilelikten de şüpheleniyorum kan testi yaptırdım sonuçlar 13 te çıkacak , ben de çok korkuyordum 78 kiloyla hamile kalırsam sonum nolur diye rahatladı içim..inşallah üçlü rakamları görmeden doğurabilirm..

kızlar cuma günü diyete başladım....biraz kacamaklar oldu ama iyi gidiyor.biraz kilo verip bebek düşünüyoruz....haziranın başına kadar biraz vere bilsem iyi olur 88 kiloyla başladım diyete

selam kızlar , acil cvp istiyorum bugün şeker yüklemesi yapıldı. 50 gr glikoz ile,sonuç şöyle

glikoz 85 referans aralığı: 76-106 mg/dL

GTT 1 SAAT 190 referans aralığı: * - * *

şimdi doktorum yüksek çıkmış dedi.telefonda görüştük.

sizin değerler kaç acaba? çok mu yüksek benmki?

ilk sıradaki likoz referans değerleri arasında gibi ama anlamadım.. :KK43:(

lütfen sizde değerlerinizi yazın kızlar..

X