- 15 Aralık 2009
- 3.008
- 24
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bi 70 düşsem diyorum hep aama sadce diyorum bişi yapmıyorumklava:
aynen canım ,
bende heeeeepppp diyorum , ama bişey olmuyor .. hep 90 hep 90 offffff
hamileliğimin ilk 3 ayında 10 kilo verdim. çok üzülüyordum kilolu hamile kaldım diye ama Allah'ım her işin kolaylığını da veriyor çok şükür. doktorum da beni rahatlatıyor sağolsun. 20 haftalığım 1 kilo aldım, henüz kardayım, inşallah karlı olarak da doğum yaparım.
merhaba parpalim,ilk hamile kaldığında kaç kiloydun ve şuan kaç kilosun.bide 4 lü test yaptırdın mı sende benim gibi,sonuçlar nasıl umarım iyidir.ben şu renkli ultrasonu sordum ama 20li haftalardı ama hangi haftalarda bakılıyor unuttum.çok merak ediyorum valla,allah hepimizin yardımcısı olsun,umarım sağlıkla bebişlerimie kavuşuruz inşallah...
merhaba parpalim,ilk hamile kaldığında kaç kiloydun ve şuan kaç kilosun.bide 4 lü test yaptırdın mı sende benim gibi,sonuçlar nasıl umarım iyidir.ben şu renkli ultrasonu sordum ama 20li haftalardı ama hangi haftalarda bakılıyor unuttum.çok merak ediyorum valla,allah hepimizin yardımcısı olsun,umarım sağlıkla bebişlerimie kavuşuruz inşallah...
selam bayanlar glukofaj kilo verdiriyormu kullanıpta kilo veren varmı aranızda
dün yeni bi doktora gitiim yumurta takibi yapacak bunun yanında da biraz zayıflamamı istedi ve bu ilacı verdi zayıflatır dedi??
2li ve 3lü test yaptırdım normal çıktı her şey. bu ay ayrıntılı ultrasyon ve 3boyutlu ultrasyona gideceğim. doktorum herşeyin iyi gittiğini söylüyor, inşallah böyle de devam eder.
kilomu söylemesem daha iyi olur ama 3 rakamlıydı hamile kaldığımda :1no2: