90 kilo ve üzeri hamile kalanlar

arkadaşlar

Bana İzmir de Türkiz Isparta adında bir doktor önerdiler . Bu doktoru tanıyan bilen varmı ?
Nasıl bir doktordur .... Benim sadece kilo ve tansiyon problemim var o kadar .... Türkız bey iyi dediler .
yardımlarınızı bekliyorum ...

güzelim su anda izmirde 1 numara erol tavmergen ege üniversitesi prof u ayrıca ilk tüp bebegide o yapmıs türkiyedeki 05327247863 telefonu sekreteri cıkar randevu alamazsın ancak 1 2 ay sonraya gün veriyorlar sen düşün artık onlar seni geri arar randevu için ben 2 ay önce yazıldım ancak gecen hafta gittim alsancak gazi ilkokulunun orda muayenehanesi 200 tl bence ona git baska doktor arama nette yazılanlarada kulak asma bana dediler hastasıyla hiç ilgilenmio 5 dk da bitiriyo tam 40 dk konustuk eşim ve ben muayene etti harikaydı dene derim

kızlar selamm..az önce başka bir konuda gördüm çok ilginç geldi pek inanamadım,sizinle paylaşayım dedim..bu ultrason bakılırken karnımıza sürdükleri jel varya o iyi geliyomuş çatlamayı önlüyormuş..bi kadın ultrasonda baktırmış işt karnını temizlerken hemşire demiş silme yararlı o karnın çatlamaz demiş..çok ucuz bişeymiş medikallerde 5 lira falanmış.ne sıklıkta kullanılabilir bilemiyorum ama ben çok takıyorum bu karnımın çatlamasına,kullansakmı??zararlı değildir muhtemelen?
bi sorsakmı kızlar doktorlarımıza..

selam canım ben 95 kilo ile hamile kaldım 2 senedir istiyordum ama olmadı aşılama oldu tutmmadı sonradan kendilginden hamile kaldım ilk 3 ay kilo verdim iştahım kesilmişti 92 oldum sonradan almaya başladım fazla degil 5 kilo aldım ama tansiyonum yükseliyordu birde bebek dogum pozisyonunu alamadı yani dönmedi ama bu sorunlar kişisel olabilir canım fazla etkilemedi hamileligimi sadece mecburi sezeryan oldum 37 haftalık dünyaya getirdim kızımı şuan 4 ayın içinde hatta kucagımda yazıyorum kiloyu kafana takma derim ama sezeryan olmanı tavsiye ederim normal dogumla kendini fazla yıpratma derim

merhaba başak ,
bende 90 kiloyum ve tansiyonum ara sıra yükseliyor . bu ay hamile kalmak istiyorum . İzmirde oturuyorum , sanırım sende İzmir desin . Senin doktorun kim ? ve tabiki de memnunmuydun ...
tşk

bende 1yıl icinde 30kilo aldım yurtdısı faciası tabiki hamile kalsam sorun olurmuki riskli gebelikler doktoru falanda yok burda ?

kızlar selamm..az önce başka bir konuda gördüm çok ilginç geldi pek inanamadım,sizinle paylaşayım dedim..bu ultrason bakılırken karnımıza sürdükleri jel varya o iyi geliyomuş çatlamayı önlüyormuş..bi kadın ultrasonda baktırmış işt karnını temizlerken hemşire demiş silme yararlı o karnın çatlamaz demiş..çok ucuz bişeymiş medikallerde 5 lira falanmış.ne sıklıkta kullanılabilir bilemiyorum ama ben çok takıyorum bu karnımın çatlamasına,kullansakmı??zararlı değildir muhtemelen?
bi sorsakmı kızlar doktorlarımıza..

canım ben ilk hamileliğimde badem yağı kullanmıştım . önceleri hiç yoktu ama ben son 3 ayımda aşırı kilo alınca çatlaklar da oldu . benim arkadaşım 10 kilo civarı aldı badem yağı kullandı ve hiç çatlağı olmadı . sanırım alınan kilo ilede alakalı .
tabi bu arada her ne kullanırsan mutlaka göğüslerine kalçalarına da sür çünkü oralarda da oluyor çatlaklar ...

bu arada kızlar benim hamilelik planlarımı iki ay kadar ertelemem lazım benneyaptımki
evimi taşıyacağım . gerçi iyide oldu çünkü dünya kadar işim olacak hamileyken yapamazdım ...

hadi hayırlısı olsun sözercim bende taşınıyorum :) sağlıkla gebe kalırız inşallah

selamlar benim eşim askerde ve 1 ay sonra geliyor ve gelince hemen çocuk istiyor ben de istiyorum ama 90 kiloyum ve görev için bulunduğum ilçede riskli gebelik doktoru yok... diyet yapıyorum 7 kilo verdim devam ediyorum boyum 166 sizce kaç kg olmam lazım çok beklemicek eşim çocuk için biliyorum ve çıkmazda hissediyorum kendimi...mafoldumben

slm herkese.ben 1,5 senelik evliyim 79 kiloyum.ağıstosta inş bende korunmayı bırakıp hamile kalmak istiyorum.şu an spora ve az da olsa diete başladım.hani 9 kg versem oda yeter.çünki hamilelikte çok kg da alabilirim belkide az alırım.ama ne kadar verirsem o kadar iyi diye düşünüyorum

türkiz bey benim de doktorum fevkalade iyi bir doktordur tavsiye ederim mutlaka gidin memnun kalacaksınız.

selam kızlar..25.haftaya girdim nihayet.göğüslerimden hafifce süt geldi.ama çok az.başladı üretmeye galiba. birde benim karnımda koyu renk çizgi oluşmadı hala..kaçıncı haftada başlıyordu o çizgi oluşmaya??

kızlar ben 90 kilo ile hamile kaldım.şu an 13+1 hamileyim.1 kilo aldım.ama evde hareketsiz hep yatıyorum.iştahım yeni düzeldi.bir ara zeytine fena sardım.bulantımı sadece zeytin ekmek geçiriyordu.şimdi eski düzen devam ediyorum inşallah sağ salim tamamlarım bu dönemi.şu yaz meyveleri bir çıksa bol bol meyve yemeyi düşünüyorum.

bu arada ben ilk hamileliğimde 60 kilo ile hamile kaldım.ilk üç ayın sonunda epey kilo almıştım.kocaman karnım vardı.şimdi daha az kilo alıyorum.kilolu hamile kalanlar daha az kilo alıyorlar emin olun.karnım da henüz çok çıkmadı.

bu da hepimize moral olsun:icecream:

kızlar ben 90 kilo ile hamile kaldım.şu an 13+1 hamileyim.1 kilo aldım.ama evde hareketsiz hep yatıyorum.iştahım yeni düzeldi.bir ara zeytine fena sardım.bulantımı sadece zeytin ekmek geçiriyordu.şimdi eski düzen devam ediyorum inşallah sağ salim tamamlarım bu dönemi.şu yaz meyveleri bir çıksa bol bol meyve yemeyi düşünüyorum.

bu arada ben ilk hamileliğimde 60 kilo ile hamile kaldım.ilk üç ayın sonunda epey kilo almıştım.kocaman karnım vardı.şimdi daha az kilo alıyorum.kilolu hamile kalanlar daha az kilo alıyorlar emin olun.karnım da henüz çok çıkmadı.

ay ne güzel.bu habere sevindim.yani kilolu hamile kalanlar daha az alıyo haberine:)bende bu gidişle ağustosa kadar anca 70 e düşerim sanırım.12-13 kg alsam eder 82-83
5-6 kilosu doğum da gitse geri eski kiloma dönerim:)inş düşündüğüm gibi olur

slm kızlar,
bende tombiş hamile kalanlardanım:KK43:
82 kilo ile hamile kaldım,1,70boyundayım... 5 aylık hamileyim 87kilo oldum:KK43:
her ay 1kilo alıyorum sanki ideal bir kilodaymısım gibi:):):)
dr um en fazla 91 ile doğuma girmelisin dedi ama nasıl olacak meraktayım açıkçası çünkü yorumları okuduğumda son aylarda daha çok kilo alınıyormus:KK43:
tek umudum yazın gelmesi ve yürüyüş ile kilo alımını yavaşlatacakmışım hiissim:)
bir de yaz meyveleriyle akşam yemeklerini geçiştirirsem , herhalde doğumhane kapısından girerim :)

bu gidişle bende 90 ile hamile kalacağım :KK43: ben haziran gibi düşünüyorum , hazirana kadar veririm diyorum . 2 haftadır diet yapıyorum tık yok :KK43: bari hazirana kadar bi 5 kilo verseydim mafoldumben

bu gidişle bende 90 ile hamile kalacağım :KK43: ben haziran gibi düşünüyorum , hazirana kadar veririm diyorum . 2 haftadır diet yapıyorum tık yok :KK43: bari hazirana kadar bi 5 kilo verseydim mafoldumben

canım kendinizi bu kadar kasmayın hamilelik öncasi.ben ilk kızıma zayıf hamile kaldım ama hep açtım,diyetteydim.sonra hamile kalınca balon gibi şiştim .sıkı diyetler ,sonrasında felaket getiriyor.bu nedenle bu kadar sıkmayın kendinizi.

kızlar bende 88 kilo olmuşum. biraz kilo verip bende bebiş istiyorum....oglum var 6 yaşında oda anne artık kardeşim olsun diyor....

X