- 19 Mart 2010
- 2.649
- 1
- 36
canım bende 80 ile hamile kaldım zaten ama allahtan boyum kısa değil bide kemik yapım iri,buna rağmen 40 beden giyiyorum.geçen yıl 90 kilodan 77 kiloya kadar düştüm.bunuda 7-8 ay kadar korudum ama aralıkta 79.8 kiloydum.ocaktada hamile olduğumu anladım.şuan 81.7 kiloyum ve 4.5 aylık hamileyim.sana doktorun kilonla ilgili bşe dedimi hiç peki,iyi gidiyorsun yada çok aldın gibi.benim doktorum daha hamileliğimin başında 2li testi ve dörtlü testi önerdi.3.lü testle ilgili bir sürü şeyçıktı ben önermiyorum dedi zaten dünyada da artık yapılmıyor dedi.o yüzden merak ettim sen dörtlü test yaptırdın mı nasıldı.benim ikili testim iyi çıktı ama doktorum en başındada iyi çıksada ben dötlü testide öneririm dediği için yaptırdım.bide bende demir eksikliği vardı yine çıktı tabi bana forte isiminde bir ilaç verdi.kan+demir+b12 ilacıymış.birkaç yerde bu ilacın acaip kilo aldırdığını okudum ama emin olamadım ve henüz kullanmadım bu sebeple.kullananlarınız varsa lütfen bilgi versin bana.bide bazen çok ağrı giriyor kasıklarıma,doktoruma anlattım gayet normal dedi ama ben bazen zil çalıyor yerimden kalkınca acaip bir ağrı giriyor bazen sağ bazande sol yanıma.çalışıyorum bu arada hareketli geçiyor günlerim.birde nasıl uyuyorsunuz geceleri.geçen gece tam uzanmıştımki sırt üstü hapşırdım ama aman allahım nasıl bir ağrı girdi bebişim olduğu tarafa anlatamam.sizlerde de böle şeyler oluyor mu acaba.şimdilik benden bu kadar,zaten lafı çok uzatım...
ne kadar yanlış yapıyorsunuz kilo alıcam diye kan demir ve b12 yi kullanmamakla doktorunuzun sözünden çıkmayın bence bunlar çok önemli sonra farklı şekillerde ödersiniz bedelini Allah korusun sağlıkla alın kucağınıza