- 15 Eylül 2009
- 139
- 0
- 47
arkadaşlar acil yardımlarınıza ihtiyacım var.ben 11+4 günlük hamileyim.ben pazar günü çok fazla ayakta kaldım ve çok yoruldum,diceksinizki neden yordun kendini diye ama elimde olmadan oldu.çalışıyorum tek izin günüm pazar ve ve yeni mobilya aldık yemek takımı onun temizliğiydi içinin yerleştirmesiydi çok fazla yordum kendimi,belim çok ağrıyınca oturdum tabi.neyse gece 11 gibi wc.ye gidince çok açık kahverengi bej gibi bir akıntı gördüm çok korktum.pazartesi bşe gelmedi tekrar,ama dün işteyken öğleden sonra aynı şey olunca korktum ve doktorumu aradım,hemen gel ultrasonda görmeden bşe diyemem dedi,düşük tehlikeside olabilir dedi dahada korktum.apar topar işten izin alıp gittim tam iki saat bekledim randevular bitince beni aldılar içeri.ultrasonla baktı herşey gayet normal dedi,kesenin içerisinde herhangi bir kan birikmeside yok dedi.bebeğin gelişimide normal görünüyo dedi,zaten haftaya da ikili test yapılacak.doktorum ben pimpirikliyim dedi ondan çağırdım dedi benimde aklım çıktı tabi.ilk bebişimiz nede olsa.benim bu arada 4 ay önce sol tarafımda bir kistim çıkmıştı hayatımda ilk kez.dedimki kistimden dolayı olabilir mi diye yok olmaz dedi.pembe yada kırmızı reng diil.bejle açık kahverengi arası bir renk.doktorum biz buna çamurlu akıntı deriz dedi.kanama türünde bir lekelenme olursa hemen gelirsiniz dedi ama şimdilik bşe yok dedi.isterseniz sizi rahatlatmak için progestan vereyim bir hafta kullanın dedi,tamam dedim,ama evde yatın işe gitemyin demedi.sadece çok yormayın kendinizi dedi.arkadaşımı aradım oda hamileyken arada bir öle akıntıları olmuş merak etme dedi.bugünde öğleden sonra yine oldu iki kez,sizce korkulacak bşe varmıdır,çok korkuyorum ya,ama doktorum kanama türü bşe olursa o zaman vakit kaybetmeden gelirsin dedi.öle bşe yok sadece bej renk bir akıntı oluyo arasıra.deneyimli arkadaşların acil yorumlarını bekliyorum lütfen....