Kızlar bende bugün 24. haftaya girdim. Yarın yükleme yaptırıcam bakalım hayırlısı. Bende kilo alanlardanım. En son 19+3 de kontrolüm vardı 4,5 kilo almıştım. Ama bu dört haftadır kilo alımımda bir hızlanma var. Gerçi son bir aydır her gece işten en erken 9 da çıkabiliyorum. böyle oluncada ya yemeyip evde çok geç yemek yiyorum ve hemen yatıyorum yada iş yerinde fasfood yemek zorunda kalıyorum kilo almamda bunun etkisi çok büyük. Bakalım çarşamba günü kontrolüm var tam olarak kaç kilo aldığım belli olacak
Ya valla bu bölümde gerçekten yanlız olmadığımı fark ettim :) aslında bende pko hastası biriyim ve tam 3 ay uğraştan sonra endokrin doktorundan randevu almıştım ki hamile kaldığımı öğrendim 2 gün öncesindebaştan inanılmaz sevindim cünkü bir bebeğimin olmasını çok istiyordum ama aşırı kilolar yüzünden endişelenmedim değil. Sonuçta her zaman söylediğim gibi boydan fakir kilodan zengin bir bayanım kaydirigubbakcemile3
Hamileliğimi öğrendiğimde tam 112 kiloydum :) hemen gözlerinizi pörtletmeyin cnm sonuçta bir direm et bin ayıbı örter demişler yada onun gibi bişey delikafadulden
Sonuç olarak 9 haftayı bile geçirdim ve henüz değil kilo gram bile almadım :teytey::teytey:
Neredeyse saat başı yemek yiyorum ama tabiki sağlıklı şeyler! Doktorum sağ olsun müthiş bir adam hiç kafana takma sonuçta senin pko tedavi olmadan kilo vermen çok zor onada doğumdan sonra bakıcaz inşallah dedi :)
Bebeğim acaba sağlıklı bir şekilde gelişirmi dediğimde bile bana hemen ultrasondan candan ötemi gösterdi ve bak hiç sağlıksız bir hali varmı çok güzel gelişmiş işte dedi:)
Çok şükür ne bulantım nede başka bir şikayetim var ve kızımda olduğu gibi havalar güzel oldukca ayağı yanmış kedi gibi geziyorum yüzmeye de başlıyacaktım ama doktorum havuz olmaz havalar ısınsın denize girersin dedi :teytey:
Umarım allah dileyen herkese bebek sahibi olmayı nasip eder tabi bide ondan öncesi hamileliğin tadını cıkarmayı :) etrafımda fır dönen bir koca var tabi arada bir abartıyor yok eşortmanın lastiği çocuğu rahatsız etmesin indir biraz aşağı diye :) anlaşılan evde olduğum sürece göbek açıkta gezicem çünkü kızımı da tembihledi eğer lastiği yukarı çekerse uyar düzeltmezse beni ara diye :) kızımda da öyleydi aşkım benim
Darısı başınıza canlarımmmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ne güseeeeeeeeeeeeell.ama tabi kimbilir nasıl verdin o 9 kiloyu..
Ya valla bu bölümde gerçekten yanlız olmadığımı fark ettim :) aslında bende pko hastası biriyim ve tam 3 ay uğraştan sonra endokrin doktorundan randevu almıştım ki hamile kaldığımı öğrendim 2 gün öncesindebaştan inanılmaz sevindim cünkü bir bebeğimin olmasını çok istiyordum ama aşırı kilolar yüzünden endişelenmedim değil. Sonuçta her zaman söylediğim gibi boydan fakir kilodan zengin bir bayanım kaydirigubbakcemile3
Hamileliğimi öğrendiğimde tam 112 kiloydum :) hemen gözlerinizi pörtletmeyin cnm sonuçta bir direm et bin ayıbı örter demişler yada onun gibi bişey delikafadulden
Sonuç olarak 9 haftayı bile geçirdim ve henüz değil kilo gram bile almadım :teytey::teytey:
Neredeyse saat başı yemek yiyorum ama tabiki sağlıklı şeyler! Doktorum sağ olsun müthiş bir adam hiç kafana takma sonuçta senin pko tedavi olmadan kilo vermen çok zor onada doğumdan sonra bakıcaz inşallah dedi :)
Bebeğim acaba sağlıklı bir şekilde gelişirmi dediğimde bile bana hemen ultrasondan candan ötemi gösterdi ve bak hiç sağlıksız bir hali varmı çok güzel gelişmiş işte dedi:)
Çok şükür ne bulantım nede başka bir şikayetim var ve kızımda olduğu gibi havalar güzel oldukca ayağı yanmış kedi gibi geziyorum yüzmeye de başlıyacaktım ama doktorum havuz olmaz havalar ısınsın denize girersin dedi :teytey:
Umarım allah dileyen herkese bebek sahibi olmayı nasip eder tabi bide ondan öncesi hamileliğin tadını cıkarmayı :) etrafımda fır dönen bir koca var tabi arada bir abartıyor yok eşortmanın lastiği çocuğu rahatsız etmesin indir biraz aşağı diye :) anlaşılan evde olduğum sürece göbek açıkta gezicem çünkü kızımı da tembihledi eğer lastiği yukarı çekerse uyar düzeltmezse beni ara diye :) kızımda da öyleydi aşkım benim
Darısı başınıza canlarımmmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Selam kızlar yine sessizleşmiş topiğimiz. Canlanın birazzzzzzzzzz.
Hafta sonu şeker yüklemesi yaptırdım yüksek çıktı çok korktum doktorum hemen 100 OGTT yaptır 50 lik ön tanı 100 lük tehşis testidir dedi. Pazar günü gidip yaptırdım. dün sabah çıktı sonuçlar neyseki birşeyim yokmuş. Çok korktum valla bu arada yanlış anlamayın gebelik diyabetinden korkmuyorum benim babam şeker hastalığı yüzünden vefat etti. Ben genetik risk taşıyorum e bide kilolu olunca acaba dedim hamilelik önceside vardı da bizmi bilmiyorduk çünkü hiç yükleme yaptırmamıştım.Eğer öyleyse ya bilmeden bebeğime zarar verdiysem diye aklım çıktı. Neyseki boşa üzülmüşüm. Bu bana ders oldu son zamanlarda yediklerime dikkat etmiyordum hiç. Aklım başıma geldi valla
Birkaç kere yazdım pek ses çıkmadı, bende girmedim öyle olunca...ama madem sessizleşti katkımız olsun:)
benim de cumartesi kontrolüm var.17 hafta içindeyimişallah cinsiyetini öğrenebiliriz.heyecanla bekliyorum günlerin geçip bebişimi göreceğim günü.ayda bir kontrol çok az yaaaaaaa:)
kızlar!! ben artık evdeyim.. işten ayrıldım daha doğrusu tazminatımı verip çıkardılar :)) neden diye sorarsanız son zamanlarda performansım pek bi düşmüşmüş... hamileliğim ve bebeğime odaklanmışım.. aslında yakalarına yapışırdım ama doğum iznimden sonra zaten işe dönemeyecektim çünkü haziranda eşimin ataması var kendisi doktor.. yani istanbuldan ayrılıcaz büyük bir ihtimalle ve ben bunu iş yerime de bildirmiştim.. eh tabi 1 martta da doğum iznime çıkıyordum.. anlaşmaya giderek beni işten çıkarmaları daha makul oldu onlar için.. ben de çalışıyor görüneceğim 5 ayın maaşını toptan almış oldum.. benim açımdan çok iyi oldu çünkü gerçekten yorulmuştum artık.. işler zaten iyi değildi, orada olmak istemiyordum her sabah ayaklarım geri geri gidiyordu.. zaten ayrılırken herkes benim adıma çok sevindiklerini dile getirdi, çünkü en azından tazminatımı alabildim.. neysa artık kızımla evdeyiz... sabah kalkıp güzel bir kahvaltı yapıyoruz.. evle ilgilenmeyi de özlemişim.. yemek yapıyorum en azından artık akşam ne yiyecez sorunu kalmadı :)) artık tamamen bebeğimin hazırlıklarına kendimi verebilirim..
bu arada son 1 haftadır yalancı kasılmalarım başladı.. ara ara geliyor aynı adet sancısına benziyor ama çok kısa sürüyor, en fazla 30 saniye... doktor normal olduğunu söyledi ama ayakları sıcak tutmak lazım biraz soğusa ayaklarım hemen karnım ağrıyor..
neyse öptüm herkesi.. kendinize ve bebişlere iyi bakın ben artık buralara daha sık takılırım :))
Canım senin için böylesi daha iyi olmuştur çok sevindim valla. Bişey sorucam kaç yıldır aynı yerde çalışıyordun tazminatın nasıl hesaplandı. Bende tazminatımı verirlerse doğumdan sonra dönmeyeyim diyorum ama hangi durum daha karlı bilemedim. Doğumdan sonra işe dönücem kesin ama eğer tazminat almak daha karlıysa başka bi iş bulurum
Canım ben tam olarak 2 yıl 2 aydır orada çalışıyordum.. tazminatın nasıl hesaplandığını bilmiyorum. Kıdem ve ihbar tazminatı ayrı ayrı hesaplanmış ve toplamda benim 5 aylık maaşım kadar ediyor.. ben dediğim gibi başka bir şehre gidicem ve mesleğim icabı iş bulamayabilirim.. gideceğimiz yere göre yani doğuda olması, imkanların durumu vs.. 1 yıl kadar çalışmamayı göze aldım hem bebekle de ilgilenirim ama sonrası evde duramam, bunca yıl çalıştım, çalışmaya devam ederim. Senin için eğer çalıştığın yerden memnunsan devam et derim ama eğer ayrılmayı düşündürecek başka şeyler varsa ayrılmak daha iyi tabi.. ama bir de şu var; kendi isteğinle istifa edersen tazminat alamıyorsun diye biliyorum.. ben işten çıkarıldığım için tazminat alabildim.. sen iyice bir araştır derim..
canım senin adına çok sevindim inş. bundan sonrada hiçbir sorunla karşılaşmadan bebeğini sağlıkla kucağına alırsın:ecrin_bebek: bende yarın üçlü test sonucumu alacağım aklım hep sonuçlarda umarım bir sorun çıkmaz:CüvCüv:
Canım belli oldumu üçlü testin sonuçları merak ettim bizede haber ver