slm kızlar bende yarın 2 li tarama testini yaptırcam..ama sonuçlar 15 gün sonra alınıyomuş.dua edin bişi çıkmasın..
kızlar merhaba.beni de alın aranıza:)pko yüzünden kilo problemim var.kilo yüzünden de bebiş yapmaya cesaret edemiyorumama böle bnm gibi birilerini tanıdıkça bi cesaret gelio:)
selam kizlar
ben sizdende beter haldeyim kaydirigubbakcemile2
ama bunu asla kendime sorun etmedim 104 kilo ile hamile kaldim ve 9 kilo vermistim 2 kilosunu geri aldim bakalim subatin 17. tekrar kontrolum var kesin almisimdir yine ama olsun
tabiki zorluk cekiyoruz ama bunu normal kiloda hamile kalip 15 kilo alan hamislerde yasiyor
o yüzden sykmayin caninizi
gider bu kilolarda hele bi doguralim hep beraber kilo veririz
kızlar... kilo almıyorum dedim dedim, nazar değdi galiba :)) 28. haftamdayım ve artık 7 ayın içindeyiz...iştahım fena açıldı... herşeyi yemek istiyorum :) ama çok mutluyum nihayet canım çekiyor adam gibi hamileye benzemeye başladım.. 1 kilo almışım :) ama toplamda -3'teyim.. biraz dikkat etmem şart, yoksa mazallah.. :CüvCüv:
Canım nerdesin ne zamandır. denk gelemedik bir türlü. Sana bişeyler danışıcam. Ben hala bebişimin hareketlerini hissetmiyorum sen kaçıncı haftada hissetmiştin?? Birde şu şeker yüklemesi beni korkutuyor. Kaç gramlık yükleme yapıldı sana. Benimde Şubatın 6 sında yüklemem var çok tedirgin oluyorum. İçirdikleri şeyin tadı nasıl ?? Mide bulantısı yapıyor mu??
neyse sanirim mesajimi kimseler görmedi
yada yeni birini istemiyorlar arada bilmiyorumkismile
neyse sanirim mesajimi kimseler görmedi
yada yeni birini istemiyorlar arada bilmiyorumkismile
inşallah birşey çıkmaz canım, içini ferah tut.. zaten şeker yüklemeden sonra pek bir test kalmıyor.. rutin kontroller.. ben 2 hafta önce gittiğimde kızım ayak parmaklarını emiyordu, iki kolu da kafasının üzerindeydi, yüzünü göstermiyordu.. artık kocaman oluyorlar.. gün gelecek tekmesinde yerinden zıplayacaksın :)) çok eğlenceli oluyor ama çalışırken birden ayy!! diye bi ses çıkarıyorum herkes n'oldu diye meraklanıyor, ben de yok bişey kızım tekme attı diyorum ama bazen gerçekten fazla olabiliyor, bi dur kızım ya dediğim de oluyor.. bazen de mesaneme dayanıyor galiba, altıma kaçıracakmışım hissi oluyor :) daha doğmadan beni parmağında oynatıyor bebişim :)) bu aralar karnım da büyüdüğü için ara ara nefes alma problemi yaşıyorum çok değil ama sanki odadaki hava yetmiyormuş gibi oluyor, camı açıp temiz hava almaya çalışıyorum.. hele 30'dan sonra neler olacak bilemiyorum :))
olur mu öyle şey canım, niye istemeyelim?? ben şahsen çok sık giremiyorum tam gün çalıştığım için, hızlıca bi okuyup ne olmuş ne bitmiş diye bakıyorum, ara ara da yazabiliyorum. Biraz geç olsa da hoşgeldin :)) ben de nisan annesi olucam inşallah.. ama ben de mesela nisan anneleri topiğine yazma fırsatı bulamıyorum bir türlü, bi kere yazıyorum sonra herkes çok sık yazıştığı için aralarda kalıyor.. artık doğum iznimde bol bol girerim KK'ne..
Bunuda nerden çıkardın ben yazdıklarını okudum kusura bakma hoşgeldin demeyi atlamışım. Ama genelde öyle merasimler yapamıyoruz çünkü diğer topikler gibi kalabalık ve düzenli değiliz. Herkes bu topiğe herzaman uğramıyor .Hamile olanlarımızın ayları tutmuyor yada kalmaya çalışan arkadaşlarımız genelde başka topiklerde oluyorlar buraya arada bir uğruyoruz. Ben genelde düzenli hergün giriyorum zaten yazılanlar mailime geliyor. Vakit buldukça cevaplamaya çalışıyorum. Tekrar hoşgeldin.